Gutshot Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 FreEmoon said: Benim de durumum aynı. 2 tane hesabım var, biri 2005 mart, biri 2005 haziranda açıldı, tek ay ara vermedi 2 hesapta. Her ikisine de çıktığı gün annual aldım ama beta falan yok henüz. yapisik ikiz detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Regalya said: ne kötüymüş şu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Sırf yeni karakter modelleri gelecek olması çeker beni herhalde :P bıktım aynı tiplere bakmaktan mekanların grafikleri güzelleşti karakterlerinki düzeltilmedi eksik kalmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 phantasm, mind control, void shift http://www.youtube.com/watch?v=swayUj8t3VA HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ahahaah adam eğlenmiş ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 yeni warlock petleri çok kolpa lan, 243078234 yıldır oyunda olan mobları pet diye dayamışlar resmen ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 7 senedir oyunda olan dungeonları dayayıp exp satıyolar o da bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 valla adamlar yenı konsept dungeon yapmaya bile kasmıyor eskileri ısıtıp ıstıp milletin önüne sürüyorlar. güzelim oyunu kendi elleriyle batırdılar valla. artık yenı mmo için falan herhalde her şeyi bıktırana kadar yapcaklar. sonra yeni mmo istenilen her şeyi önümüze suncaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bence bunları hep para kazanmak için yapıyorlar. Şahsi fikrim bu yönde. Squish niye gelmiyor bu arada bi açıklama geldi mi? Negzel 100 damage verince sevinecektik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 çok düşünmüşler ama çoğu oyuncunun kafası karışçak diye endişe edip şimdilik ertelemişler. ilerde peçlerle belki bakarız dedi. wowun olayı single gibi artık. alıcan ek pakedi 2 ayda bitirip kapatacan. patch gelince de 6-7 ayda bir, ilgini çekerse 1 ay açıp dlc gibi oynucan bitircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 yeni konsept diyorsunuz de catada gelen dungeonlardan hangisi güzeldi o titan şeysi dışında. yeni de beceremiyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 mmo'dan bakıyordum da enhancement shamanın tüm skilleri nerflenmiş,bakalım yeni ek paketle dps sıralamasında yeri nasıl olacak. yeni shaman skilli Grace of Air: New - Empowering winds swirl around the Shaman, granting all nearby party and raid members 5 Mastery. bu da yeni warrior skillerinden Skull Banner: New. Throw down a war banner that increases the critical chance of party or raid members within 30 yards of the banner by 30%. Lasts 10 sec. You can Intervene to your war banner. 30 yd range, 3 min cooldown, Instant cast. hani 5 mastery çok olmuş nerfleyip 2 yapsınlar,öyle kazayla işe yarar bir buffumuz olur mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 %5 tir o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bu arada betada bi bok yok, boşuna 17gb download etmeyin 22 tane dvdrip indirin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 85-90 arası questler açık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 açıktır heralde diye düşünerek girmiştim ama değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hahaha S-H nin yoruma koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Sparkcaster said: 7 senedir oyunda olan dungeonları dayayıp exp satıyolar o da bişey mi ya 2 tnaesini tekrar düzeltip veriolar die amma laf attın ya o kadar contentin arasında o da bonus olarak düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mortis said: o kadar contentin arasında catada inanılmaz boşlandı yalnız. http://g1203.hizliresim.com/v/x/3wznv.jpg * PvP ve Outdoor bosslar dahil değilmiş listeye. Catanın ağır faillerinden biri bu. Hadi bu oyun Wotlk ile de eski oyuncularının gözünde kötüydü ama içerik servis ediliyordu ağır aksak da olsa. Cata da adamlar resmen uyudu. Nasıl olsa sattık annualları heueheuh diyip yattılar heralde. Ya da bütün sağlam adamlarını Diablo, Titan gibi projeleri kaydırdılar yeni yetmelere verdiler wowu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 cata konusunda katılıorum ama adamlar kendileri de farkında önceden de postlamıştım buraya resmen 1-60 levelingini, tüm eski contenti, azerothu falan revamp yapacaz die yeni content ekleyemediler hiç bu sefer öle olmıcaktır işte, onu diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Levelling ile işin 1 hafta ama işte. =) Gerisi o raidlerde, battlegroundlarda falan geçiyor. 1 haftalık deneyime bunca zaman ayırıp 20 aylık süreyi boşlamaları epic fail. Hem bütün mape rework yap, sonra da uçan mount, dungeon finder gibi saçmalıklar koy insanlar oyuna neler koyduğunu da görmesin. Ekpaket değil major patch gibi oldu Cata o yüzden. Ama ben sanmıyorum düzeleceğini Panda ile de. Zor yani. WoW'un ilk ekibinden kalan adam falan yok gibi birşey. Yerlerine Ghostcrawler gibi zekasızlar geldi. Bir Diablo3'un ekibine bakın mesela. İyi adamları yeni projeleri kaydırmışlar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 blizzard a inan o ki en iyisini bilir huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ben fanboyum blizzardan ne çıksa oynarım hepsi süper über oyunlar hepsini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 e bana beta inv gelmedi ama beta serverına girdim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar