df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nileppezdel said: eh bilgisayar oyunları da 60 dolardan çıkıyor artık, kaliteli ya da hype yapılmış olanları yani. Ona da yaklaşık 80 lira desen, 50 lira oyuna vermek daha mantıklı bence, hem takaslarsın aflan filan, oyun halledilir. Sistemin o kadar pahalı olması bana abuk geliyor açıkçası :) yazar burada her oyunu orjinal aldığımızı varsaymış. =) steam'de bir ton oyun alıyoruz ama multi oyunlar genelde. ve indirimde. =) 6 saatte biten single oyuna 50-60 dolar veren pek yoktur sanırım =) anca diablo 3 gelince fln veririm heralde 60 dolar bi oyuna =) gerçi ps3 te de takas yapılabilir ama bana cazip değil pek. her oyunu orjinal alan adam için de donanım fiyatı da çok farketmez zaten. =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yani o da doğru da para biriktirmek zor be abi sdfsdf
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 single olan hiçbir oyuna para vermem blizzardın çıkarttıkları hariç (ücretli single oyunu var mı ki 0.o).
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 her ay ne kartı ya, 2010 başında aldım ben pcyi. phenom x4 955 8gb ddr3 ve hd4890 ana bileşenleri. 1400 lira civarı tutmuştu. hala 1080p takır takır oynuyorum oyunları. AA kapatıyorum bazılarında o kadar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 gerçi masaüstü bilgisayarlar ucuzladı tabi siz de haklısınız
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bu aa başa çok bela anladığım kadarıyla. peki tam olarak görüntüde çok bir şey fark ediyor mu ? hdmi bağladığımız laptopta zamanında AAyı açıp adını hatırlamadığım bi oyunu oynamayı denedik 2 dakika sonra mavi ekran vermişti ve klavyeye yapışıyodu parmaklarımız sıcaktan.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 e pixelleşmiş görüntü yerine düz görüntü alıyorsun, oyununa göre etkisi deişir de açık olması her türlü daha güzel grafik sağlıyo
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aa grafiği ciddi manada etkiliyor. en önemli grafik ayarı bence. 4x fln ideal ama. daha fazlası çok değiştirmemesine rağmen sistemi baya sömürüyor. ama dediğim gibi kapalı olması ile 4x olması arasında uçurum var kalite olarak.
demian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aa'nın oyundan aldıgınız tada olan katkısını şöyle anlatayım; 0x: simit 2x: tavuk döner 4x: yogurtlu iskender 8x: fransız usülü şaraplı filan fırında tavuk 16x: reina'da bir bardak su. 8x'ten sonrası artistlikten başka bir şey degil yani, fiyat performans olarak popona kaçıyor sadece.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 e "yenı jenerasyon" konsollar düşük performanslı cıktılar. üstüne cross platforma sarınca bütün yapımcılar, oyunlar eskisine göre daha yavas daha güclü donanım istiyo.
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: phenom 955 deme bana ya :( gelmedi mi daha işlemcin?
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 demian said: aa'nın oyundan aldıgınız tada olan katkısını şöyle anlatayım; 0x: simit 2x: tavuk döner 4x: yogurtlu iskender 8x: fransız usülü şaraplı filan fırında tavuk 16x: reina'da bir bardak su. 8x'ten sonrası artistlikten başka bir şey degil yani, fiyat performans olarak popona kaçıyor sadece. ama işte şu aa olayı kartı hayvani derecede çok ısıtan bir dalga ya. kartın kendi fanıyla halledilecek bir iş değil bu yani, takviye lazım.
Öne çıkan mesajlar