Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kate upton epreşıyeysın tıhread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır o kadar tartışıyoruz konu dışında,solcusu sağcısı,islamcısı ateisti ıvırı zıvırı ama şu konuda ortak paydada buluşuyoruz yaşasın kate upton ve bıldır bıldır meminto hareketi
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

http://www.gazetea24.com/video/Kate-Uptondan-seksi-reklam_2539.html

Bu paylasildi mi ki

carls junior reklamları hayvan gibi zaten. yemekleri de efsane. cevahirde tadabilrsiniz sdgsd.

dip not:sevgiliyle gitmeyin
Mesaj tarihi:
Ya o kadar ev yapımı kırmızı şarap içtim, o kadar tatlı ama kafa yapma olayı yok, bir tane bira üzerine normal kırmızı şarap içtim pfff, her şey çok güzel, neşe doluyor insan..
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Myshkin said:

"56 seconds... Challenge Accepted." said:

AHAHAHAHHAKLHahhalksdhahahalksfhsdhfahshahahahahaha

AHAHAHAAHAHAHASHADSLJASDASJLDASLJDFAJSDFASFSDFSDFASFADS

nsaı yani
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

her müslüman etrafındaki günahkârları uyarmakla yükümlüdür.

öyle bir söylüyorsunki her müslümanla günahkarları ayırt ederek konuşuyorsun,müslüman günahsız melek sıfatında olabilirmi? kusura bakma da vatikana bakacaksın hacı bu şarkıyı sana armağan ediyorum.

Mesaj tarihi:
saplashaman said:

öyle bir söylüyorsunki her müslümanla günahkarları ayırt ederek konuşuyorsun

doğrudan kâfir derdim niyetim o olsa. cuma günkü sohbetlere daha çok katılmalısın, bilgisizsin.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

saplashaman said:

öyle bir söylüyorsunki her müslümanla günahkarları ayırt ederek konuşuyorsun

doğrudan kâfir derdim niyetim o olsa. cuma günkü sohbetlere daha çok katılmalısın, bilgisizsin.

şu güzel konuda tartıştığımız şeye bak,ben senin gittiğin vaaz aldığın o çakma hocalardan daha çok biliyorum neyin ne olduğunu desem serin hikaye dersin o yüzden kate upton'a devam boşver serin hikaye birader
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

Eger bukadin hizmetci kiyafetinde poz verirse kendimi yakar,kullerinide memintolarinin arasina attirmayi vasiyet ederim

dur yapma cehennemde yanarsın
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...