dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ezio said: Yok abi tercihim fit vücutlu bayanlardan yana,vücuduma yağlı kadın değmesinden hazetmiyorumda. Ama size balık etli erkek verelim? Onlarla sevişin? memede yaparız synthol ile ? yok abi erkek sever sizmişsiniz. biz puripak kadın teni tercih ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ezio said: Suark said: abi fit deil o hatun kaslı o kaslı. Sert böle,sakalları felan var. bide ne kadar uzun o kadar kotu gelıo bana, kocaman ayakları oluo erkekmı kadın mı bellı deıl Abi sen kör müsün allah aşkına? Sen yine kate memelerine bakıp orgazm ol banane, ama fit vücuda kaslı deme. kaslı bu latona fit. Tabi TR deki kızlar whale kıvamlı olduğu için genelde fit vücut size kaslı geliyo meheh hacı o karında baklavalar varsa kaslıdır =) sikspek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şu bildiğin kaslı trav yalnız kate'in karşısına koysan ezilir, büzülür karşı tarafın güzelliğinden. daha beter depresyona girer ancak. sonra gider steroide falan abanır anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahahah abi ama bu harbi trav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bunlar bildiğin hormonlu hacı? ben ağaçtan kendi kendine olgunlaşmış yemişi koparırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ne güzel abi, tercihlerinizi yağlı karılardan yapın, fit olanlar bize kalsın? win-win durumu yani. biceps i tepe yapmış kadını sevme gibi bi durumda yok yada omuz ölçüsü 130 bi hatunu,dümdüz mide,yağsız vücut şekilli bacaklar,sevdiğim bu. Siz nasil whale seviosunuz,bende fit seviorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu kadar da rol yapamıyorum artık bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 adam bariz trav gibi resmi koyup çok güzel dedi yalnız. ben ona şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya nie illa her fit olmayan hatunu yağlı ilan ediosun ki. Hem yağ sağlıktır, yağ tatlıdır böle göbeiyle oynarsın, yatarsın. Totosu vardır, böle kasınca kasım kasım kasılmaz yumuşacık pamuk gibi oh mis. Uzaktan bakınca fit hatun güzel de, uzaktan bakınca brad abimiz çoğu kadından guzel yanı. TRAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Arkadaşlar kusura bakmayın buradakiler kadından anlamıyor,ya da kate upton-kelly brook-scarlett johansson stili fiziğe sahip bir hatunla sevişmemişler.Şaşırıyorum hala bok atıyonuz lan.Tamam senin tipin olmayabilir,sen farklı seviyorsundur ama evrensel güzellik ölçütlerine göre güzel kadındır.Ha sana uymaz abi benim tipim değil dersin tamam.AMA KATE UPTON ÇOK GÜZEL! Hayır yüzü de güzel,çirkin olsa tamam dicem.Masmavi gözleri var,inci gibi dişleri var.Sizin erkeklik hormonlarınıza tüküreyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi dalgamı geçiyonuz karı bildiğin kaslı.baklavaları falan var ve sen buna fit diyosun.tamam göbeksiz olmasına kimse bişey demezde kaslı kadın beğenme nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya banlasanıza şu konuya o çirkin kaslı karıları koyanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 barbu said: ya banlasanıza şu konuya o çirkin kaslı karıları koyanları. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi nası desem.. kaslı kadın sevenlere kötü haberlerim var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 1 DAKKA 1 DAKKA beyler, kelly brook güzel tamam. kelly brook zaten kate uptondan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ayrıca gobeklıde olsun. olmayınca bi bonusu olmuo, ha yanında guzel duruo ama böle birazcık olcak göbeei. olm muabbet cok kotu yere gıdıo nan bu arada vıdeo da arkadakı ınsanları farkeden oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: adam bariz trav gibi resmi koyup çok güzel dedi yalnız. ben ona şaşırdım. zevk ve renk? Tartışmak bile hata aslında. Evrensel olarak güzelliğin kıstası yoktur,insanlara göre kendi oluşturdukları kalıplar vardır. Siz istediğinizle ben istediğimle sevişiyorum uzamasın konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 RamsesII said: Arkadaşlar kusura bakmayın buradakiler kadından anlamıyor,ya da kate upton-kelly brook-scarlett johansson stili fiziğe sahip bir hatunla sevişmemişler. allah belanı versin, kimse görmeden sil şunu muahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hmm. aib bu arada biz buralarda totoş faggot gibi laflar kullanıorz geyiğine alınmıosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Renkler ve Zevkler tartışılmaz arkadaşlar. Zevksizlerle de tartışılmıyor orası ayrı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ezio lezbiyenmiş arkadaşlar mazur görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Polyushka said: 1 DAKKA 1 DAKKA beyler, kelly brook güzel tamam. kelly brook zaten kate uptondan daha güzel kelly mi kate mi desen valla bişey diyemem ikisi de gerçekten çok güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 maruz mu mazur mu munzur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 BUNADA TRAV DIYIN HAYDI köynünüzü aliyim gelin gelin hadi 2 sayfalık malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar