tinu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 antalya havaalanı- side arasında çalışan taksi vb , bir şeyler varmı varsa ne kadardır , varmı antaltalı? yada antalyada korsan taksi bilen varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 antalya havaalanından sideye taksi tabi ki var fiyatları yaz döneminde nedir tabelalarında yazar uzun bi mesafe değil 200 falandır korsan yok. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ne zamana lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 var daha 4 eylül de ama bilet alıcam şimdiden bakayım dedim, tur şirketlerinden bilet alırsam pahalı ama servisi var, bende indirim kuponları vardı uçak biletı bu kuponlarla ucuza geliyor, bugun de almam lazım, ama bu sefer otele nasıl giderim diye dusunmeye basladım eşim kızım bavullar felan .. 200 de ıyı paraymıs yaw daha bı de donusu var onun 400 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 otele açıp sorun ya da acentaya iki türlü de yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 haftasonu antalya'ya gidicem bir otogardaki taksicilere bir sorarım sana mesaj atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kühaylan bi sor bakalım ne kadar diyecekler, side tarafında otel sideye 1 km yazıyordu bilgisinde antalya havaalanına 60km, acenta ile konuştum uçak biletinide aldıgım zaman servis veriyorlarmıs, ama oteli aramadım birde otele sorayaım bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aha oteli aradım varmıs yaw, 3 kişiye kadar 125 TL miş 2 gün önceden arayıp ucus saatlerimi vericekmisim gelip alcaklarmıs, iyi miş bu , tur sırketinden rezarvasyon yapınca otelı aramak aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 havaalanının önünden taksiye bin, side otobüslerine binicem diye söyle(5tl bişi) ordan sonra seni çevre yolunun kenarına bırakıcak ordan gelen ilk yolcu alan otobüse sor sideye gidiyorsa bin. hatta otele falan gidiyorsan sor belki oteli bile biliyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Todesengel said: havaalanının önünden taksiye bin, side otobüslerine binicem diye söyle(5tl bişi) ordan sonra seni çevre yolunun kenarına bırakıcak ordan gelen ilk yolcu alan otobüse sor sideye gidiyorsa bin. hatta otele falan gidiyorsan sor belki oteli bile biliyor olabilirler. mantıklıymıs baya ucuza gelebilir böyle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 10 lira taksiye 5-10 lira otobüse 10 lira yol ayrımından otele kadar taksiye vericen yine 3 kişide min. 75 tl yapar, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 havaalanından 3.20 kirala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ulan google'da arayıp yine bulamayıp forumu buldum sdf. hortlatacağım biraz ama, antalya havalimanından side'ye shuttle tarzı bir şey var mı minibüs gibi? havaş yokmuş sanırım da bilgisi olan varsa çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 iç hatların ordan tramvaya binip anayola çıkacaksın ordan alanya arabaları geçiyor side de inersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 direk sideye girenlerde var. alanya yolda indirir sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 tramvay hangi durak anayol dediğiniz? minibüs side yolunun üzerinden geçiyor herhalde antik tiyatronun o taraflardan di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 pınarlı anfaş ve ondan sonrakiler de inebilirsin.Aksu en uygunu gibi. hiç olmadı birilerine sorarsın falan kalabalık olur oralar. manavgatın içinden side kumköy e dolmuşlar var. antalyadan sideyede var ama nerelerde durar hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 http://www.transferside.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 paradoksalkedi said: ulan google'da arayıp yine bulamayıp forumu buldum sdf. hortlatacağım biraz ama, antalya havalimanından side'ye shuttle tarzı bir şey var mı minibüs gibi? havaş yokmuş sanırım da bilgisi olan varsa çok güzel olur www.724transfer.com Siteden falan book ediliyo bi bak derim, gidiyolarmi sideye bilmiyorum ama gitmeleri lazim. O bölgedeki en buyuk transfer/shuttle vs. filosu bunlarda olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar