Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SONUNDA BAŞARDIM!!! a.k.a Tebrikleri burdan kabul ediyoruz efenim :)

Grudge

Öne çıkan mesajlar

mimar sinan üniversitesi güzel sanatlar fakültesi grafik tasarımı bölümünü 6. sıradan kazandım. Şu an halen şokun etkisinden kurtulamadığım için henüz rahatlama evresindeyim. sevinmeye başlayamadım ama o da olacak :)

ayrıca Endüstri ürünleri tasarımında 3. ve de geleneksel türk el sanatları bölümünde de 1. sıradayım :D

marmaranın sonucu 21 inde belli olacak. 41. sıradan mülakata girmiştim. fena geçmedi. bakalım bakalım o noolcak. ondan sonra tercih yapmam gerekebilir. o konudaki fikirlerinizi de almaktan mutluluk duyarım.

ayrıca okadar sınavlara giren eleman vardı onlar nooldu yaw?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 Eylül 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hepinize çok teşekkürler :) bu arada başladım sevinmeye sayenizde :D[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...