Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kenshine ulasamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 challenge geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bildiğin inter oluruz lan. Sneijder -> cava Motta -> dreagloth cambiasso -> hill etoo -> wish o´ye. edit: ha bi de yanımda sen olsan diego milito derdik ama kısmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aradi geliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 emrah delirdin mi olum niye veriyoruz hill'i. amerikan futbolu tarzı savunma takımı hücum takımı ayrılırız iyice. siz de 4-6-0 zaten Vingthor Noyan değişsin bence onun yerine, güçsüz olmuşuz hakkaten ilk kadroda, diğer bi ihtimal de kaleciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben dikişler yüzünden veto yedim doktordan, çıkarın beni belki izlemeye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 eg geliyo saygın'ın yerine. ilk takımları değiştirmesek de olur sanırım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sercana motta hakaret olmus afssfs Erkenden gelcekleri caddeye beklerim bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 motta benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 saygın bana söylediğinden beri emir'i arayıp mesaj falan attım da, dönmedi geri. ben de çıkıyorum şimdi dışarıya, bakamicam tekrar. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Emir gelcem demis öncüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Öncü ayıp olmadı mı şimdi.. Emir, Hill, Baki, Tolga falan.. Çarşambayı sel aldı söyletmeyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Emrah da ne korkmuş ya, maç öncesi ağlamış :P Haklı ama çocuk lan ezersiniz resmen emir gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yeni yemek yedim abanmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Kimse dememiş EZ DİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 evime kagit gelmis 'tard' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 orta sahanın gerisinden sut cekmek yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar