Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bildiğin inter oluruz lan. Sneijder -> cava Motta -> dreagloth cambiasso -> hill etoo -> wish o´ye. edit: ha bi de yanımda sen olsan diego milito derdik ama kısmet :D
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 emrah delirdin mi olum niye veriyoruz hill'i. amerikan futbolu tarzı savunma takımı hücum takımı ayrılırız iyice. siz de 4-6-0 zaten Vingthor Noyan değişsin bence onun yerine, güçsüz olmuşuz hakkaten ilk kadroda, diğer bi ihtimal de kaleciler
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben dikişler yüzünden veto yedim doktordan, çıkarın beni belki izlemeye gelirim.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 eg geliyo saygın'ın yerine. ilk takımları değiştirmesek de olur sanırım şimdi.
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sercana motta hakaret olmus afssfs Erkenden gelcekleri caddeye beklerim bekleriz
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 saygın bana söylediğinden beri emir'i arayıp mesaj falan attım da, dönmedi geri. ben de çıkıyorum şimdi dışarıya, bakamicam tekrar. haberiniz olsun.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Öncü ayıp olmadı mı şimdi.. Emir, Hill, Baki, Tolga falan.. Çarşambayı sel aldı söyletmeyin bana.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Emrah da ne korkmuş ya, maç öncesi ağlamış :P Haklı ama çocuk lan ezersiniz resmen emir gelirse.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 orta sahanın gerisinden sut cekmek yok abi
Öne çıkan mesajlar