Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Kaspar Hotdog Pha Konn Noyanh screwy Spidee hill dreagloth cavanagh baki görkem tolga Wishmaster (?) Kenshin Vingthor Şöyle bir 16mız var elde, eskilerden bi anda çıkagelen olmazsa ya da burdan eksilen olmazsa şimdilik budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 aldım biletimi pazar sabahı istanbuldayım akşamında da maçtayım büyük ihtimalle görkem-serhat ikilisi kaleyi kaldırmaz mı bu maç sorarım sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 serhat yerinden söküp kaldırır kaleyi gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 görkem kaleye geçemiyor, ona göre kurun kadroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Kenshin geçsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Geliriz lan kız mıyız. Yazın beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Holy said: en az 1 ay uzakmışım ben sahalardan, kız gibi oynamanın keyfini çıkarın. bırak olm ben seni 2 hafta da dondururum olmadı igneyle oynarsın =) kardeşimin acc den yazmışım ben noyan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 MR'ı getiriym bi bak kaldır beni ayağa olm :P Yımışak dokularım zedelenmiş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gecmis olsun zorlama sakin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 şimdi şöyle birşey olmuş, emir güney gelecekmiş ama ben hasta diye ona sormamıştım hiç iyileşmiş halbuki. ben yer yok görünüyor dedim ama satan olursa o girer direk. şimdi bu saatten sonra gelme denmez kimseye. ama gelemeyecek olan olursa haber versin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hadi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Kenshin geçiyo mu kaleye? ona göre kuralım cumartesi akşamı asosyalleri olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya oncu ciksak mi disari ya apohapodfhfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Her halükarda kurayım, zaten geçmezse bi takım değişmeli olacak. Ben de biraz geçerim ama tüm maç durmak istemiyorum. Geçme ihtimali olanları bi takıma koydum. screwy - Hotdog - Spidee - Noyanh - dreagloth - Wishmaster - cavanagh - Konn Kenshin - Vingthor - dracos - tolga - Kaspar - Hill - pha - baki tarafsız bakmaya çalıştım iyi gibi geldi, hatta üstteki takımı baya dengeli kurmuşum mevki açısından ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konn said: ya oncu ciksak mi disari ya apohapodfhfda alemci topçu değiliz biz, maça kampla hazırlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben takımımı sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 güçlü olmuşuz gibi geldi sanki bana ama belli de olmaz yok iii takım böle iii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 iyi olmuş takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 pre qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 karsi takim fazla memnun olmus ya ehe, ben takimima guveniyorum ama bizden kimse ses etmeyince tereddut ettim simdi bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bu ne lan Öncü, silerler bizi bu kadrolarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 beni karsiya koy =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 he bende forvet oynarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yok canim forvet benim hep paodhfka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Peki Hill'i alalım, ben forvete geçeceğim bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar