quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 eft inanmayan varmi_? bugun baktirdim yeminle hepsi cikti şaşkınlıktan apıştım kaldım :) cidden nasıl olur ya herbişeyi bildi oglan anaa dedim kaldim resmen. lol[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ben inanmam.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bak gidelim beraber ankaradaysan valla billa cikti hepsi hayretler icinde kalırsın . bende inanmazdim ama gerci halen yine inanmamak istiyorum ama acaip yaw dusun dusun aklım ermiyo.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 soru yanlış, inanan var mı olmalıydı[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Abi bahse girerim gelecek değil geçmiş ve şu anla ilgili bilgi vermişerdir sana... Çoğu falcı sadece sallar. İyiler de (sanırım sen iyi birine rastlamışsın) senin tipine, tavırlarına falan bakarak kişilik tahmini yürütürler. Sherlock Holmes okusan sen de anlardın. Yani bakar Ankaralı 20 yaşlarında "üni.de okuyosun" der. Eğer üstünde pahalı bir şeyler varsa "maddi durumun yerinde" der. Ufak detaylardan hayatını çıkarır sana söylerler...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ehe doru :) ama ya yok bole bişi[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 fal eskiden boyle sırf kahve ıcılsın bırlıkte olusun dıye olusturulmus bısey sımdı bıde falcı turemıs allah bılır ankarada bıt pazarı altındakı adama baktırmısındır o fecı uckagıtcı bızede anlattı numaraları o 50 mılyona bakıyor gel ben bı kahve ısmarlarsan bakarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya bak bana dediki aşıksın dedi ( eft doru ) ama bekledigin ilgiyi gorememişsin bu yuzden bitirmişsin dedi ( buda doru) kısa zamanda işe başlican dedi ve buda doru perşembe başlıyorum e daha?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yok kızılayda bi kafede baktırdım eziq bi yerdi sigara dumanı felan ama kız arkadaşlar vardı onların vesilesiyle gittim ve baktırdım aca.p ya ama :)=[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bende inanmıyorum[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 son derece doğrudur. ama her kahve fincanını alan fal bakamaz, o uydurmak olur. yakın zamanda para gelecek, yok sen sevdiğinden ayrılmışsın, senden hoşlanan biri var falan bütün bunlar geyik. seni hiç tanımadan yaşadığın olayları, senin karakteristik yapını söyleyebiliyorsa bir 'falcı', o gerçek bir falcıdır.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 saygı duyarım :) ama bende inanmak istemiyorum ama adinin harflerini soledi bundan sonra aklım karıştı . ehe[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 İnanmıyorum hatta babamın baktığı kahve fallarında söylediklerinin bir kısmı doğru çıksa bile inanmıyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 e bi insan sallar ama 1-2 en son 3 te z.car . oglanin hata yaptıgı yoktu bende buna şaştım kaldım zaten. (:[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bencede soru inanan varmı olmalıydı... inanmam[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mantıksız ve boş işlerden olabildiğince uzak dururum. Durmanızıda tavsiye ederim.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hayır, ben kendim bugunun vermiş oldugu inançlık ve gazla inanmayan yazdım ki bugun için inanmayan doru :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben inanmam.inananıda kınarım :yapma:![signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 İnanmam... Fal bakıyorum diyenler de çok genel konuşuyorlar zaten. Ben de o kadar genel anlamda birşeyler söylesem mutlaka hayatınızın bir bölümüne dokundurma olacaktır.[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: fasarya, 10 January 2004 21:18 tarihinde demiş ki: inananıda kınarım Fala inananlarda seni kınıyomuş...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yaw ben bugun için konuştum ve pekte tesadüf gelmedi bana ilginç tabi. zaten ilk defa fal baktırdım. zaten inanmayanların coguda baktırmamış olan kesim eueh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben hiçbir şekilde inanmam... herkese uyabilecek şeyleri söyleyip duruyolar kıl oluyorum.... fallar tutar derler sen falını duyup eğer inanıyosan ona göre hareket ediyosun... olay o[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hiç baktırıpta inanmayan varmi?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: LvL_Sabo, 10 January 2004 20:54 tarihinde demiş ki: soru yanlış, inanan var mı olmalıydı Aynısını ben yazcaktım son anda gördüm :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben de inanmam. Gereksiz. En fazla kişilik ve karakter tahlili yapar. Davranışlarından,bakışlarından fln. yok sen aşıksın işte sevdiğin kız şöyle diye üfürmeye başlar[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar