Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fala inanmayan varmi?

quamor

Öne çıkan mesajlar

bak gidelim beraber ankaradaysan valla billa cikti hepsi hayretler icinde kalırsın . bende inanmazdim ama gerci halen yine inanmamak istiyorum ama acaip yaw dusun dusun aklım ermiyo.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bahse girerim gelecek değil geçmiş ve şu anla ilgili bilgi vermişerdir sana... Çoğu falcı sadece sallar. İyiler de (sanırım sen iyi birine rastlamışsın) senin tipine, tavırlarına falan bakarak kişilik tahmini yürütürler. Sherlock Holmes okusan sen de anlardın. Yani bakar Ankaralı 20 yaşlarında "üni.de okuyosun" der. Eğer üstünde pahalı bir şeyler varsa "maddi durumun yerinde" der. Ufak detaylardan hayatını çıkarır sana söylerler...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

fal eskiden boyle sırf kahve ıcılsın bırlıkte olusun dıye olusturulmus bısey sımdı bıde falcı turemıs allah bılır ankarada bıt pazarı altındakı adama baktırmısındır o fecı uckagıtcı bızede anlattı numaraları o 50 mılyona bakıyor gel ben bı kahve ısmarlarsan bakarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak bana dediki aşıksın dedi ( eft doru ) ama bekledigin ilgiyi gorememişsin bu yuzden bitirmişsin dedi ( buda doru) kısa zamanda işe başlican dedi ve buda doru perşembe başlıyorum e daha?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

son derece doğrudur.

ama her kahve fincanını alan fal bakamaz, o uydurmak olur. yakın zamanda para gelecek, yok sen sevdiğinden ayrılmışsın, senden hoşlanan biri var falan bütün bunlar geyik. seni hiç tanımadan yaşadığın olayları, senin karakteristik yapını söyleyebiliyorsa bir 'falcı', o gerçek bir falcıdır.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

İnanmıyorum hatta babamın baktığı kahve fallarında söylediklerinin bir kısmı doğru çıksa bile inanmıyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

İnanmam... Fal bakıyorum diyenler de çok genel konuşuyorlar zaten. Ben de o kadar genel anlamda birşeyler söylesem mutlaka hayatınızın bir bölümüne dokundurma olacaktır.[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fasarya, 10 January 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
inananıda kınarım

Fala inananlarda seni kınıyomuş...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiçbir şekilde inanmam... herkese uyabilecek şeyleri söyleyip duruyolar kıl oluyorum.... fallar tutar derler sen falını duyup eğer inanıyosan ona göre hareket ediyosun... olay o[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...