reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 selamlar, daha onceden siteyi bilenler bilir video tutoriallar fln var, sole bi bolum yaptik chat for coders diye isteyenler orda birbirlerine hizlica soru sorsun gibisinden. http://www.iamthecoder.com/chatforcoders/ hani bazen forum ortaminda post at bekle fln zor olabiliyo, direk burdanda chat esliginde donanim yazilim ile ilgili sorularinizi paylasabilirsiniz. tabi simdilik kimse yok ama ileride fln lazim olur diye yazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 offf messenger'dan darlama, işin en kritik tarafını yaptırma kafaları.. kaç kaç kaç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Abi bugla falan uğraşırken en sağlam yol kodu MSN'e kopyalamak. Kopyaladığın anda çözüm aklına geliyo insanın, daha iyisini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 renksiz kodlari direk gormemezlikten geliyorum ben walla. msn'ye fln yapistirmayin bana. gidin codepaste kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ahahahhaah, ms darlayınca chat sitesine dönmüş adamlar sdlfksdişfSdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 "roket adam" said: ahahahhaah, ms darlayınca chat sitesine dönmüş adamlar sdlfksdişfSdf ehehe dogru soluyon valla :D ama sonradan embed kodlarini ekledim diyede tesekkur etmisler bi guzel, adamlar haktan hukuktan anliyo canim. roket bu arada 2-3 jsp tutorial ekliyimde agliyon sonra sagda solda, iyi gelir rahatlarsin biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ahahahah aslında developer falan değilim ben yaa. temelim falan sıfır zaten, öyle bir niyetim de hiç olmadı. gerçi sardım bu ara ama, bakalım belki kasarım boş vaktim olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar