Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 net misin bu konuda Red`cim ? senkop`un da basina bunu koysam yer mi ? gece gece performans yorumu yap demis son assignment olarak jazz tarihi hocasi , alet malet calmayan bi insan oldugumdan yetemedim bazi terimlere >.<
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 baslikta da fail olmusum zaten aksak olcakti :(
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 stancunun golünden sonra bekliyorduk böyle birşey
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Darqainu said: hic sorma onu zaten yok lan doğru, hece düşmesi olur ritim de sen her türlü kazndın.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 whitecount rhytm oha aksay ne alakaysa sdfs
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 küheylan said: Darqainu said: hic sorma onu zaten yok lan doğru, hece düşmesi olur ritim de sen her türlü kazndın. Iyi bari. Red`in cevabini google`ladim yeterli kanita sahibim kelimeyi kullanmak icin trolleyebilirsiniz bundan sonrasini ^^
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Throw a White Rhthym. Amerika'da beyazların zenci soundlu rap'ine karşı kullanılmış ilk olarak. Rap konserlerinde falan başlangıçta "throw a white dii ceeyy" diye başlarlar dumdum diye.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Darqainu said: küheylan said: Darqainu said: hic sorma onu zaten yok lan doğru, hece düşmesi olur ritim de sen her türlü kazndın. Iyi bari. Red`in cevabini google`ladim yeterli kanita sahibim kelimeyi kullanmak icin trolleyebilirsiniz bundan sonrasini ^^ NABER KANKAAAAAAAAA
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 whitesell nasıl oluyor abi aksak ritim değil mi
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hiç duymadım lan hakkaten complex time signatures diye bahsetmişti 1 2 kişi de tam olarka neymiş ben de merak ettim =D
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Darqainu said: Iyi bari. Red`in cevabini google`ladim yeterli kanita sahibim kelimeyi kullanmak icin trolleyebilirsiniz bundan sonrasini ^^ abi eğer ciddiysen AHAHAHHAHAHAHAHAS aksat ritim: ak: white satmak: sell ritim: rhythm saksesfıl troll, and the oscar goes to red.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yok la ben redin ikinci dedigine inanmistim ama o da yalanmis galiba allah kahretmesin sizi. Stancu yuzunden oldu bunlar hep.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dead note `a inandim en son orneklerini dinliyorum aksak geliyo bana ama bakalim :D
Öne çıkan mesajlar