Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.knightonlineworld.com Yeni ucretsiz server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm beyler nasıl oynamaya deger mi yaw? camelot oynuyordum artık baydım biraz city of heroes a takılıyorum ama ne bilim... bunu merak ettim.[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
hep aynı şey. bir süre sonra eğlendiğin için değil, oynamak zorunda olduğun için oynadığını hissetmeye başlıyorsun. lvl 55 olana kadar pvp imkansız gibi birşey. adam bir vuruşta 2000 küsur koyuyor sana.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
hmm bu arada uye olamıyorum?[signature][hline]DAOC
CoH
Mesaj tarihi:
alla alla butun bilgileri dolduruyorum emaili yazın diyo uyarı geliyo oysa yazdım?[signature][hline]DAOC
CoH
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz gecmise gittimde k2networks un knighti baya bi coskulu karsilanmis gibime geldi.. bu mesajlari yazanlar.. buyuk umutlar ßekledikleri oyunun suanki yonetimini bi gorseler.. acaba ßu yazilarini tekrar okuduktan sonra naparlardi..
Mesaj tarihi:
said:
ne diorsunuz siz yaa var olan resmi sitesini veriorsunuz ve yeni açıldı falan diorsunuz şakamı bu ??

sazan lafı bunun içindi up olayı senin için...
Mesaj tarihi:
çok ince düşünülmüş bi up.. tebrik ederim...
şimdi bu mesajları okuyupda bu oyunun bağımlısı olan bizler oyunun hiç 1 ayrıcalığı olmadığını görebilioruz aa aslında 1şi var daha çok aga var ..... yasık olmuş onca umuda.
  • Yeni Oluştur...