Soth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hmm beyler nasıl oynamaya deger mi yaw? camelot oynuyordum artık baydım biraz city of heroes a takılıyorum ama ne bilim... bunu merak ettim.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hep aynı şey. bir süre sonra eğlendiğin için değil, oynamak zorunda olduğun için oynadığını hissetmeye başlıyorsun. lvl 55 olana kadar pvp imkansız gibi birşey. adam bir vuruşta 2000 küsur koyuyor sana.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hmm bu arada uye olamıyorum?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 alla alla butun bilgileri dolduruyorum emaili yazın diyo uyarı geliyo oysa yazdım?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 MU Online Free mi?Ayrıca sitesi nedir?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 emulator'u var'da sorunlu epey'bi Knight Online'sa Mu Online daha iyi en azindan emulator'u sorunsuz.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 biraz gecmise gittimde k2networks un knighti baya bi coskulu karsilanmis gibime geldi.. bu mesajlari yazanlar.. buyuk umutlar ßekledikleri oyunun suanki yonetimini bi gorseler.. acaba ßu yazilarini tekrar okuduktan sonra naparlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 haha kohack taaa ozman dan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 :d eski mesajlarin birinde.. kosp olmicak ßunda kosp olmicak diyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 waay be k2 bir zmanlar kohacke dupeye kospa karsıymıs demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ne diorsunuz siz yaa var olan resmi sitesini veriorsunuz ve yeni açıldı falan diorsunuz şakamı bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 up edilen konuya bak 2004 de açılmış. ps : sazan heryerde sazan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahhahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yazdıgım mesaja ßakarsan konuyu neden up ettigimi anlarsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 alla alla bende diyorum ne oldu taa iki sene öncesinin konusuymuş ... heheheheheh.... =0= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 allah seni warya bendde dedim noluyo lan yeni ko falan :d kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: ne diorsunuz siz yaa var olan resmi sitesini veriorsunuz ve yeni açıldı falan diorsunuz şakamı bu ?? sazan lafı bunun içindi up olayı senin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaa yuhh allah cızırtınızı yaaaa, 2004 yılının konusu yuhh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çok ince düşünülmüş bi up.. tebrik ederim... şimdi bu mesajları okuyupda bu oyunun bağımlısı olan bizler oyunun hiç 1 ayrıcalığı olmadığını görebilioruz aa aslında 1şi var daha çok aga var ..... yasık olmuş onca umuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar