küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 pogodi said: sandalye said: Cystein@ nüket hoca varmıydı senin döneminde vahapda? bizim derslere giriyodu o kaplumbağası vardı bitane onu getirmişti ni gün sınıfa falan asd küheylan said: oha ben de 2 yıl Vahap Yılmaz'da idim lan. Vahap Yılmaz giriyordu dersime huhuuu asjbfa sonraki sene de bu olmuştu asd doğru 1. sınıfta başka bi eleman giriyordu derse genç bi hoca da adını hatırlayamadım muhabbet bi elemandı. 2. sene vahap yılmaz giriyodu, fiziğe de bizim başak diye bi arkadaşın babası giriyordu heyt be. siz hangi yıllar vahap yılmaz'daydınız? gerçi beni tanısanız küheylan diye bilirdiniz ajsfbasf
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben ya geçen yıl yada ondan önceki yıl oradaydım. Bu arada vayap yılmazın en kral hocası ahmet hocadır.
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ben 06-07 ve 07-08 de ordaydım geçen sene bahsettiğine göre ölmüş kaplumbağa ahah yazık
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 pogodi ben de o ara orda idim tanışalım mı selaaaam. ahmet hoca hangisi idi lan?
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ahmet hoca çok iyiydi coşkun hocaya taparım ama kendisinden özel ders alıyodum zaten küheylan ben seni tanıyorum sdf. tanımıyorum da biliyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 huhuuu çok popülerim ben.
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Duvarlara fotoğrafınızı yapıştırmışlar mıydı sınavdan sonra?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 küheylan bro taylan falan gelsek kalsak sende?bizi gezdirsen antalyanın yöresel yerlerini. tarihi yerler falan.fotoğraf falan çekeriz. maymunlara fıstık atarız
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 buluşcak olursanız 2-3 saat önceden haberım olsun.. malum evli mutlu cocuklu :D
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Alanyaya gelin ! Alanyaya gelin ama yaya gelin, yayarak gelin yaymasanızda alan geniş yayayaya gelin
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sandalye said: Duvarlara fotoğrafınızı yapıştırmışlar mıydı sınavdan sonra? HAhahah of ne kotuydu ya.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben popüler olduğum için hep var benim fotoğrafım duvarlarda.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 TD)Pentagram said: küheylan bro taylan falan gelsek kalsak sende?bizi gezdirsen antalyanın yöresel yerlerini. tarihi yerler falan.fotoğraf falan çekeriz. maymunlara fıstık atarız sakaryalı gel ama evde bi ton antalyaspor ürünü var birbirimize girmeyelimn ajsbgfsa
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sakarya formasıyla geliriz en son hafız :D:D taylan benden döveriz birlikte valla
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oha taylan 07Gençlik'in has adamlarından. Adam yıllar önce Paris'de Antalyaspor atkısı ile gezdi oolum. Eve gidince atayım fotoları.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ahh ahh antalyasporum.. foto mevzusu geçince arşivlere baktımda doğru dürüst tribün fotom kalmamış yaw.. hdd azizliği anasını satim.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Tribünde foto mu olur hiç cık cık cık.
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 merhaba ben antalyalıyım
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Oktoberfest'e gidicek var mı lan?
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 fakir kaynıyor değil fakir kokuyor
Öne çıkan mesajlar