tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 genelkurmay başkannı emekli maaşıyla gral gibi yaşar gider sizde konuşup durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fistan said: lise terk'ten polis olan apaçi ordusuna teslim ülke artık olayin ozeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/10225901.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Forex said: lul eğilmem kimseye nedir ya ben yoldayken muhabbet dönmüş,gerçi Serhat kardeşim söylemiş gerekeni ama dediğim gibi,eğilmem kimseye işte. Ulan bu saat coşturdun beni şaka maka. Birincisi bu namaz muhabbeti 3 semavi dinden yüzlerce yıl önce Sümerlerin yaptığı ibadetin aynısı. İkincisi,şöyle düşündün mü hiç?Kıble dediğimiz yer nere?Mekke... Peki Mekke'de ne varmış ki?Hz.Muhammed'in kırdığı putlar. E hocam şimdi 2 milyara yakın Müslüman,namaz kılacakları zaman Putların korunduğu Kabe'ye secde edince ne oluyor?Ya da nasıl oluyor?Ne bu?Ya da puta secde etmeye kızan değerli Muhammed,Kabe'ye yani putların korunduğu yere neden secde ettiriyor ümmetini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kaptan barizlik yapayım da, kabeyi zamanında putlar koyulsun diye yapmamışlar, sonradan sapıtan araplar orayı öyle kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 olm konu nereye gelmiş ya, şimdi geldim eve. Çok sakat bu istifalar ya da emeklilikler her ne boksa, çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 iyide sanane bundan sen istemiyosan yapma ama ben mantıksız buluyorum sizde böyle düşünün diye niye kastırıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 benim babam çavuşmuş askerde saylanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hocam bizde zorlama yok. kılarsan namazını kendine faydası. kılmazsan da kendine zararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben de onbaşıydım askerde. ne alakası var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tombik_yanak said: iyide sanane bundan sen istemiyosan yapma ama ben mantıksız buluyorum sizde böyle düşünün diye niye kastırıyosun?soruyorum değerli insan,bilginle aydınlat beni. aynı mantıkla sen istemiyorsan yazdıklarımı ciddiye alma,adam münafık de,beni şeytana havale et,geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 estağfurullah çok bilgili değilim bu konuda isteyen namaz kılsın, istemeyen kılmasın herkesin paşa gönlü bilir. ama kılana bak put varmış ne kılıyosun diyince fitne çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tombik_yanak said: iyide sanane bundan sen istemiyosan yapma ama ben mantıksız buluyorum sizde böyle düşünün diye niye kastırıyosun? http://inciswf.com/imanageldim.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 "roket adam" said: tombik_yanak said: iyide sanane bundan sen istemiyosan yapma ama ben mantıksız buluyorum sizde böyle düşünün diye niye kastırıyosun? http://inciswf.com/imanageldim.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tombik_yanak said: "roket adam" said: tombik_yanak said: iyide sanane bundan sen istemiyosan yapma ama ben mantıksız buluyorum sizde böyle düşünün diye niye kastırıyosun? http://inciswf.com/imanageldim.swf http://s1.directupload.net/images/110523/xec4khf5.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tombik_yanak said: estağfurullah çok bilgili değilim bu konuda isteyen namaz kılsın, istemeyen kılmasın herkesin paşa gönlü bilir. ama kılana bak put varmış ne kılıyosun diyince fitne çıkıyo. orada putlar varmış değerli insan. bunun neresinde fitne var? niye kılıyorsunuz demedim,haşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 roket adam; hazırda bekletiyo musun olm bu linkleri? "dini konu geçerse şu linkleri yabıjdırayım.txt" dosyan mı var masaüstünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yok garbıçta konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: tombik_yanak said: estağfurullah çok bilgili değilim bu konuda isteyen namaz kılsın, istemeyen kılmasın herkesin paşa gönlü bilir. ama kılana bak put varmış ne kılıyosun diyince fitne çıkıyo. orada putlar varmış değerli insan. bunun neresinde fitne var? niye kılıyorsunuz demedim,haşa. tamam ben yanlış rage e girdim o zaman eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuya dönelim yav. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19910/0/1/ege-ordu-komutani-na-yakalama-talebi.aspx Ege Ordu Komutanı'na yakalama istenmiş. Yunan Ordusu'bub saldırma ihtimali konusunu bir daha düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: 2 milyara yakın Müslüman,namaz kılacakları zaman Putların korunduğu Kabe'ye secde edince ne oluyor?Ya da nasıl oluyor?Ne bu?Ya da puta secde etmeye kızan değerli Muhammed,Kabe'ye yani putların korunduğu yere neden secde ettiriyor ümmetini? AKP anıtkebiri cami yapmış sonra darbe olmuş anıtkabir yine anıtkabir olmuş. Sonra laikÇİler ziyarete gidince dinCilerin lolol cumhuriyetÇiler irtica yuvasını ziyarete gidiyorlar demesi gibi birşeye benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 iyi de İslam'dan önce put vardı zaten. Başta İslam'ın beşiği değildi ki orası? Benzetme yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Kafam kıyak ama galiba dediğin gibi olmuş wispy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nileppezdel said: iyi de İslam'dan önce put vardı zaten. Başta İslam'ın beşiği değildi ki orası? Benzetme yanlış nilep dinler tarihini açıp hz. ibrahim bölümüne bakar mısın biraz google'dan falan. binanın ilk yapılış amacı önemli, islamdan önce put var yok değil mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar