Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tam ülke kurtaracak kafadayım su an. 15 dakıkaya kurtarırım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ne kadar içtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tenekeadam said: Tam ülke kurtaracak kafadayım su an. 15 dakıkaya kurtarırım eheh strateji anlayışım mamoothtur. tank basalım olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tabi önce bir barlar sokağı 3 tekila 10 lıra yapıp,sansım yaver gderse bır norveclıyle dandık bır otele gıdecem. ama 15 dakıkaya kurtaracam raat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Cons said: atatürk kendi çıkmadı padişah yolladı Seni gidi TROLeybüsçü seniiiii???????!!! Edit: Ya da Behzat'ın dediği gibi(ulan bu Behzat çok feci sardı beni)"Heeee,padişah yolladı.Biiiiiiiiiiiiiiippppptiğimin padişahı yolladı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bir baba şefkati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tenekeadam said: tabi önce bir barlar sokağı 3 tekila 10 lıra yapıp,sansım yaver gderse bır norveclıyle dandık bır otele gıdecem. ama 15 dakıkaya kurtaracam raat olun http://www.examiner.com/images/blog/replicate/EXID19928/images/son_i_am_disappoint.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tenekeadam said: tabi önce bir barlar sokağı 3 tekila 10 lıra yapıp,sansım yaver gderse bır norveclıyle dandık bır otele gıdecem. ama 15 dakıkaya kurtaracam raat olun Olm ne 15 dakkası? Norveçli uzun boylu olur. Fizikli olur. Derisi kayış gibi olur. Yavaş yavaş fethetmelisin,niye acele ediyorsun,nereye yetişiyorsun?15 dakka ne yav?En az 1,5 saat ısıt soğuk Norveçliyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ya ben ulkeyı 15 dakıkada kurtaracam yoksa 90 dakıkadan ıkı devre suruyor maclarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 heahha kayış koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Heeee,iyiymiş len o zaman.Helal. Ben uzatmalarda ancak dengeliyorum durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abı gerı dusup skora denge mı getırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 fgdgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Lan şaka-maka bu gidişle SİLİVRİ ve HASDAL'a komutanlık kurmaları icap edecek.Çünkü adamlar ne suçlu(çünkü hala yargı süreci devam ediyor),ne suçsuz(çünkü tutuklular)..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tenekeadam said: abı gerı dusup skora denge mı getırıyorsun? Olm o değil de,jeton yeni düştü.Sen 90 dakkadan iki devre diyon, o zaman benim performans daha iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Polyushka said: fgdgdfgdfg Kutun hala dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi kutu falan ayıboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kühi...Len senden hiç beklemezdim TROLleybüsçülük olayını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tam bir baba şefkati pardon buba. güncel: sirtaki yazsaydım lan bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ışık koşaner'in veda mesajı habeturk.com'da baya bi kırpılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ya çok içtim galiba.Hala da içiyorum. Bugün biraz gerildim başka nedenlerden de... Bu genkur. bşk.,kuvvet komutanları istifa falan tam cabası oldu he. Bu ne olm,ne olacak bu memleketin hali? Şaka maka neyi tutsak elimizde kalıyor. İşçi Partisi dedik yıllarca...İşçilerden oy alamadı adamlar. Cumhuriyet Güçbirliği dedik,1 milletvekili bile çıkaramadık. Fenerbahçe dedik,ulan küme düşürecekler takımı. İş-güç-kariyer mevzusunda ya "yerim lan işinizi" deyip bastım istifayı ya da "ulan burası Alman firması,hiç Alman yemekleri ne kadar dandik diye mesaj atılır mı millete" gerekçesiyle işten kovuldum. Bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: Ya çok içtim galiba.Hala da içiyorum. Bugün biraz gerildim başka nedenlerden de... Bu genkur. bşk.,kuvvet komutanları istifa falan tam cabası oldu he. Bu ne olm,ne olacak bu memleketin hali? Şaka maka neyi tutsak elimizde kalıyor. İşçi Partisi dedik yıllarca...İşçilerden oy alamadı adamlar. Cumhuriyet Güçbirliği dedik,1 milletvekili bile çıkaramadık. Fenerbahçe dedik,ulan küme düşürecekler takımı. İş-güç-kariyer mevzusunda ya "yerim lan işinizi" deyip bastım istifayı ya da "ulan burası Alman firması,hiç Alman yemekleri ne kadar dandik diye mesaj atılır mı millete" gerekçesiyle işten kovuldum. Bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: heahha kayış koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Neyse...Kendi işimi yapıyorum kardeşim,yerim patronunu,müdürünü,şefini,amirini :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ulan forumdaki omurgasız sayısı gitgide artıyor he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar