vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ne kasiyonuz ya, nasolsa evlendikten sonra enine gidecek böhöhö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şuanda birlikte olduğum kız,24 ben 27.3 yaş var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vaniLLe said: ne kasiyonuz ya, nasolsa evlendikten sonra enine gidecek böhöhö.. hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: bacak uzun olmalı, daha çekici. olmalısı farklı alt sınır çizerken ayaklarının yere değmesine gerek yok ama süt dişi yoksa go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 /evade sorun cözülemedi. http://www.burgonandball.com/shop/prodImages/GHV_MARMJAR-large.jpg bosaltilip recel dolduruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://driph.com/words/wp-content/uploads/2008/04/e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 (-3,0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/07/american-psycho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ultra zengin olmadan evlenmeyeceğim için, limit benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 +3,-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 18 yaşını geçtikten sonra kafa yapısı olarak belirli bi olgunluğa eriştiyse yaş pek önemli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Peki 0ne sen 18 yaşını geçtikten sonra kafa yapısı olarak herhangi bi olgunluğa eriştiğine inanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 one gibiler 17 yaşını 18 e bağlayan gecelerde başka bir karakter geldiğine inanıyor o gece uyuyup sabah kalktıgında hanfendi yada beyfendi oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bence yasaların sınırlamasından dolayı 18 dedi one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Milf takılan az kişi varmış... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evlenilcek diyor sex teacher değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 3-4 uygun artik max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evlenmek uzak. ama +/- 5 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Taraflardan büyük olanın yaşı/dört formülü ile bulunur bu. büyün yaşı/4 > yaş farkı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 @axedice - red abi siz benim neyden bahsettiğimi bile anlamamışsınız ki, tek amacınız "0ne post atsın, laf sokalım". Şöyle düşün, çıktığın bi kız var tam istediğin yaş sınırlamasına uyuyo, ama evlenilecek değil, eğlenilecek, her gece barda partide falan, aptal saptal konusuyo vs. Baska bi kız var diyelimki aranızda 6-7 yaş var, ama hanfendi nerde konusup nerde susması gerektiğini biliyo falan filan, tam nikah kıyılacak biri. Sende git +3/-3 kriterlerine uydugu icin diğerini seç. ok. Yada ikinci bahsettiğim kızın senin yaş kriterlerine uygun olanından bul. Bide akıl yaşta değil baştadır. Benim yeterli olgunluğa erişmediğimi düşünenler, benimle ne kadar süre vakit geçirdi ki, kendilerinde böyle bişey söyleme hakkı bulabiliyolar. Paticik benim için makara kukara forumu son 3 yıldır troller doluştuğundan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dediğini dogru anladım ben. olgun olduktan sonra 19 yaşında olsada olura gelmiş.yani reşitse ve olgunsa ama 18-20 arası bir kızla evlenmek baya sağlıksız bir düşünce.istediğin kadar olgun olsun yada sen olgun oldugunu düşün. hani bi limit koymamışın. misal ben 25 yaşındayım.gidip 20 yaşında bir kızla evlenmem.anca flort olur bu yaşta bir kızla evlenenler yok mu var tabi.ama ne kadar sağlıklı bir evlilik oldugu ne kadar uzun sürdükleri ortada. aynı şey erkek içinde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yaş değil, mühim olan insanlık ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar