Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haha ya honu hiç oynamadan mmrlar hakkında ahkam kesmek, sakin ol şampiyon
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Canım benim ne ağlaması sayıklıyosun, ben diyorum ki 2 oyundan birini üst seviye oynuyorum diğerini de beğenmiyorum. Sen diyosun ki iki oyundan sadece birini oynayabiliyorum onu da becerdiğim pek söylenemez ama yine de bu daha iyi. Bak diyorum ki HoN daha kullanıcı yanlısı o yüzden beğenmen normal ama bu HoN'u dotadan daha iyi bi oyun yapmaz hiç bi zaman. Zaten oynayan sayısı da Dota'nın yanına yaklaşamadı,o yüzden ağlamayı bırakın HoN daha iyi falan diye sıkıcı olmaya başladı artık.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dotada üst seviyen ne şampiyon söyle de bilelim, önümüzü ilikleyelim
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Sparkcaster said: haha ya honu hiç oynamadan mmrlar hakkında ahkam kesmek, sakin ol şampiyon MMR oyuncu scale mantığıyla çalışır, ben top rating ve başlangıç ratingini ayrıca bahsi geçen ratingin üzerinde yer alan oyuncu sayısına göre hesap yaptım. Dolayısıyla oyunu oynamaya gerek yok bunun üzerine yorum yapmak için, ayrıca dediğim gibi beta sürecinde oynadım oyunu yeteri kadar hatta satın da aldım bazı arkadaşlarımla oynamak için ama zevk vermedi oyun bana.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Sparkcaster said: dotada üst seviyen ne şampiyon söyle de bilelim, önümüzü ilikleyelim hangi platformda? mym pride'da takımımla ilk 8'e kaldım daha önce yeterli mi?
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oyunu test etmek için download ettim, account falan açtım. oyunu açınca s2 games'te takılıyor sonra crash report verip duruyor. uyumluluk muhabbetiyle falan da çözemedim. yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 benim hdd uçmadan once aynı hatayı veriyodu. farklı harddisk parçasına (C veya D) install et. bi de d3dia....dll vb bir hata veriyorsa directX gerekiyordur.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Sawer said: Bugun ramazanın ilk günü diye mdr nedir hem bu topicte hemde d3 topiğinde efsane saçmalamalar var :D futbol bölümünden epey banlanan var unleash oldular. bu arada onu bunu trasty ilan edip ama şuan ortamda bana HoN daha iyi diyebilicek kapasitede bir player yok -düşüncesi dikkate alınabilicek- şunu yazmak epic
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi hon - dota kıyaslamaktansa hon vs dota 2 kıyaslasanız nasıl olur? şu an hon bariz artılarıyla dotayı katlar, hem gameplay hem ui modifikasyonu hemde reconnection gibi nimetleriyle, o yüzden fazla tartışmayın derim. Dotayı bende 5.66'dan beri oynuyodum, hatta hon cıktı 6 ay kadar daha oynadım, ama hon bariz daha üstün, çünkü adamlar dotayı aldı daha iyisini verdi, bi nevi "Matrix" filmindeki neo'nun before/after hali. Dota 2 gelirse ne olur bilemem...
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 aynen 0ne dota2'yi hiç görmediğim için çok iddialı kaçıcak ama piyasada rakip olarak kalmayı başarabilecek potansiyel var hon'da
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 çıkmamış oyunu nasıl kıyaslıyoruz neden kıyaslıyoruz
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EricCantona said: Sparkcaster said: dotada üst seviyen ne şampiyon söyle de bilelim, önümüzü ilikleyelim hangi platformda? mym pride'da takımımla ilk 8'e kaldım daha önce yeterli mi? yetersiz. hon dotadan daha zevkli daha keyifli. 20 yasin ustunde akli basinda her insanida bence ilgilendirmesi gereken nokta bu. umarim dota 2 hondan da daha zevkli olur. onun haricinde ikinizide uzaklastirmak durumundayim. uyarmistim gene devam etmissiniz...hakaretlerde var mesajlarinizda. bu kadar basit bir oyun icin nasil bu kadar cok mesaj atiyorsunuz anlamis degilim ayrica. eglenmenize keyfinize bakin dunyayi kurtarmiyorsunuz. 1 gunlukte kilitliyorum topici.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Pardonda ne hakaret etmişim ben?
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hocam nickinde caps açık kalmış kapatır mısın gelmiyim oraya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 EricCantona said: 3 gün sonra Mario'ya geçtim süperim demeni bekliyorum. DON'T DIS THE MARIO!!!! http://www.onlinesupermario.com/images/realmario.JPG Ayrıca ne bı yahu? Hakaretler havada uçusuyor. Oyun bunlar, bu tarz yaklaşabilenlerin oyunlara akıllarından süphe ederim ben. Tamam, ben de LoL'u savunuyorum arada sırada, ama DotA'dan farklı, ne biçim kıyaslama yapıyorsunuz siz tarzında oluyor o genelde. Hatta canım çekti, yine savunacağım şimdi gidip =)
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 herhalde oyun tarihindeki en çöp ui'ye sahip hon.
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Dynun said: çıkmamış oyunu nasıl kıyaslıyoruz neden kıyaslıyoruz işte kıyaslıyamııyoruz :D hon daha iyi daha kötü de demiyoruz. hon'da piyasada rakip olarak kalma potansiyeli var diyorum. değerlendirirler değerlendiremezler bilemem.
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o kdr çok server sorunu oluyor ki..
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 GERGE said: Ayrıca ne bı yahu? Hakaretler havada uçusuyor. Oyun bunlar, bu tarz yaklaşabilenlerin oyunlara akıllarından süphe ederim ben. halbuki seni bilgisayar oyunları bölümünde görmüşlüğüm de vardır. niye bu kadar şaşırdın anlamıyorum. herhafta biri bıçaklanıyor o bölümde bu tarz kavgalar sebebiyle. :p
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Blizzard konularında oluyor o sanırım. Hiç bir Blizzard oyununu aynamadığım içi Warcraft 3'den bu yana, pek görmedim orada =)
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 early acces hero olayı o kadar kötü ki, şu an parasıyla oyunu satın aldık ama f2p muamelesi görüyoruz
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 dün 3 galibiyetim statlara işlenmedi arkasından gelen 2 yenilgim anında işlendi abv s2 fml
Öne çıkan mesajlar