|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ee şimdi galaxy s2 mi iphone 4 (1 ay bekle 5) mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kozalak said: -ekranın çok büyük olmasına gerek yok -pek fazla app kurup kullanan biri değilim. -facebook twitter ekşi gibi sitelere giriyorum.arada bi de youtube video. -radyo/mp3 dilerim. -gps kullanırım arada bi. bunları göz önünde bulundurursak nasıl bişe almam gerekir? dokunmatik ve çözünürlüğü iyi bi telefon olmalı. 2 app yi açınca yavaşlamamalı. Sony Ericsson Xperia X8 'i tarif etmişsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 xperia x8 eskimedi mi artık? güncel bi telefon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Oyun filan oynamıyorsan ne önemi var ki yaşının. SOn Android'i destekledin ya da destekleyen iyi romları olsun yeter. Wildfire mesela en son Android'i çalıştıyor çok performanslı, sonrakileri de çalıştıracak. Bu önemli oyun oynamayacaksan ya da başka çok performans isteyen şeyler yapmayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wildfire s alayım ben o zaman yea. ii bi incelemesini okuyayım da. wildfire ın çözünürlüğünü sevmiyorum. desire s e doğru gidiyorum ben ya ahahah laan bi karar veremedik iyi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 aargggghhhh!!! hala karar veremedim be bi telefonda. herşeyi geçtim güçlü ama ufak bi telefon bakıyorum(3.5" civarında). onlarda da ne bulsam yok anten problemi varmış ot varmış falan filan. ne bu arkadaş adam gibi telefon üretememiş mi bu markalar-özellikle HTC. her telefonunda bi problemden bahsediliyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Anten problemi be yahu? Wildfire'ın çekmediği yer, çekmediği şekil görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yok wildfire için demedim. wildfire tam istediğim gibi bi telefon değil gibi. daha doğrusu o kadar para vermek istemiyorum wildfire a. az daha çıkıp 1k 1.2k civarı bişeler alırım daha mantıklı ama o seviyedeki telefonlarda da samsung alsam mı almasam mı karar veremiyorum. htc nin de her modelinde bişelerden bahsetmişler işte yok yatay tutunca wifi kopuyor hede hödö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kozalak said: wildfire s alayım ben o zaman yea. ii bi incelemesini okuyayım da. wildfire ın çözünürlüğünü sevmiyorum. desire s e doğru gidiyorum ben ya ahahah laan bi karar veremedik iyi mi :D bu wildfire S 750 TL e HTC desire da 800 falan galiba. Wildfire S Desire'dan iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 desire satılıyo mu ki ya hala? ben denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 wildfire s alacaksan vodafone kampanyası var onunla al bari de şu alete o kdar para bayılmayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 işte ne vodafone geçmek ne de o kadar uzun süre taahhüt vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi şu başlıga her şeyi bilen bi abi gelsin, bende smartphone bakıyorum.samsunga güvenmiyorum, her an bozulucakmış gibi geliyor.htcde öyle, iphone'a o kadar para bayılmak istemiyorum. 400 liralık bi akıllı telefon istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ahah ya işte samsung bana da bozulacak gibi geliyo. bi önyargı var sdf. htc nin kendime göre bi modelini bulamadım. bulduklarımda donanımsal sorun falan çıkıyomuş, güvenemedim. iphone 5 çıkacakken de 4 alınmaz. o yüzden en ucuza alabildiğim x marka telefonu alacağım galiba. ilerde değiştiririz. şu an aklımda samsung gio var. bozulacaksa da çok para vermemiş olalım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 wildfire s her şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 kampanyalı mı kampanyasız mı diyosun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bende hala alamadım,gidipte 1400 lira falan bayılıp desire hd almayı planlıyodumki baktım fena kaçıcak,vodafone a yöneliyim dedim,onunda taahhüt ünün maşallahı var,wildfire s almaya değer diyorsanız gidip alıcam.tipini aşırı beğenmedim ama özellikleri hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 t20'ye bakın bi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 xperia neo nasıl fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 neo kamerası dışında iyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kamerası çok iyimiş sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yok abi kamerası vasatmmış. diğer özellikleri gayet iyi deniyo incelemelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsams5570gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ekran çözünürlüğü düşük. neyse ben telefon işini hallettim. bi arkadaşımın 5800 ını alacam, kullanmıyo kendisi. istediğim gibi telefon bulana kadar da idare ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar