Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smartphone tavsiye

kozalak

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

-ekranın çok büyük olmasına gerek yok
-pek fazla app kurup kullanan biri değilim.
-facebook twitter ekşi gibi sitelere giriyorum.arada bi de youtube video.
-radyo/mp3 dilerim.
-gps kullanırım arada bi.

bunları göz önünde bulundurursak nasıl bişe almam gerekir?
dokunmatik ve çözünürlüğü iyi bi telefon olmalı. 2 app yi açınca yavaşlamamalı.

Sony Ericsson Xperia X8 'i tarif etmişsin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyun filan oynamıyorsan ne önemi var ki yaşının. SOn Android'i destekledin ya da destekleyen iyi romları olsun yeter. Wildfire mesela en son Android'i çalıştıyor çok performanslı, sonrakileri de çalıştıracak. Bu önemli oyun oynamayacaksan ya da başka çok performans isteyen şeyler yapmayacaksan.
Sosyal ağlarda paylaş

aargggghhhh!!! hala karar veremedim be bi telefonda.
herşeyi geçtim güçlü ama ufak bi telefon bakıyorum(3.5" civarında). onlarda da ne bulsam yok anten problemi varmış ot varmış falan filan. ne bu arkadaş adam gibi telefon üretememiş mi bu markalar-özellikle HTC. her telefonunda bi problemden bahsediliyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

yok wildfire için demedim. wildfire tam istediğim gibi bi telefon değil gibi. daha doğrusu o kadar para vermek istemiyorum wildfire a. az daha çıkıp 1k 1.2k civarı bişeler alırım daha mantıklı ama o seviyedeki telefonlarda da samsung alsam mı almasam mı karar veremiyorum. htc nin de her modelinde bişelerden bahsetmişler işte yok yatay tutunca wifi kopuyor hede hödö...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah
ya işte samsung bana da bozulacak gibi geliyo. bi önyargı var sdf.
htc nin kendime göre bi modelini bulamadım. bulduklarımda donanımsal sorun falan çıkıyomuş, güvenemedim.

iphone 5 çıkacakken de 4 alınmaz.

o yüzden en ucuza alabildiğim x marka telefonu alacağım galiba. ilerde değiştiririz. şu an aklımda samsung gio var. bozulacaksa da çok para vermemiş olalım en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...