Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 beni çagırmışın suark sdfs s2000 ler şahin mantalitesi ile kullanılıyor o yuzden benim için şahinden farkı yok kocaman egzos takıp yanlaya yanlaya gidip bi köşede patlıyorlar arkadan itişli araba mı kalmadı ayrıca s2000 e mi kaldık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nasıl kullanıcak adam spor arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Yenerk85 said: profiline ters, daha doğrusu performanslarıyla öne çıkan arabalar değiller demek daha doğru. modifiye edersin performansıyla öne çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 her spor arabası olan aynı şeyi mi yapıyor trafikte aklı başında soforu olan s2000 e rastlamadım.ayrıca sahilde s virajında az patlamıs s2000 görmedik yani arabayı alan drift king tribine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 her spor arabası olanın aynı şeyi yapmadığı gibi her s2000 sahibininde aynı şeyi yapmadığını neden söyleyemiyoruz gördüğün s2000 ler yanlaya yanlaya gidiyorsa bunda arabanın suçu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ya araba biraz ucuz-süper-arkadan itişli olduğu için öle yapıolar. Ama aynısını bmw veya s lerle yapanlarda var yani. s2000 inin içine oturunca,oturamıosun uzanıosun resmen.Arabayla bütün oluosun,kırmızı kocaman bi tuşu var, hoparlörler kafanın arkasında - ki gerek yok - her türlü tuş muş senin tarafında. Yolcu için bişi yok ki gerekde yok. bide vites, vites tam böle olması gereken yerde. Ya aşık oluosun arabaya, çocuk gibi oynarım böle gitmeyen haline binsem o derece. ama "0" ını bulamıosun artık maalesef =(. Bide alcaksnız, 2008 den mi ne sonra 2200 motora cıkarılıp torku arttırıldı meretin. Haber ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Suark said: 2008 den mi ne sonra 2200 motora cıkarılıp torku arttırıldı meretin. Haber ola.wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Selam, S2000'in de sonu CRX gibi olacak. Ben piyasada CRX göremiyorum, 10 yıl sonra da S2000 göremeyeceğiz. Ne hikmetse Honda'nın bu tarz araçları zaman aşımına uğruyor veya buhar olup uçuyor :) Dur yalan olmasın geçen hafta 1 tane gördüm, ağzı gözü bir tarafa kaymıştı resmen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 @synt, s2000 orjinalinde 2000 motor, 9 bin küsür devir felan. Bunun devirini düşürüm silindir hacmini 2200 e çıkardılar, torku çok az diye. @paramecium efsaneler ölmez! ben öldürmem yani. Ha honda s2200 çıkarıcak yeni,yerine araba koyucak belki o çok efsane olur bunun üstünü örter. Ama şu var, hondanın yeni modelleri çok janjanlı, janjanlı spor arabalarını sevmiorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 turkiyede var mı ki o 2200lerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 e evet? 2008 den sonra üretilenlerin hepsi 2200 ( 2009-2007 de olabilir bakmak lazım ). yani s2000 yazsada onlar 2200 cc. 8 bin küsür devire ulaşabiliolar bide 9bin deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 2004-2005 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sahibindende var mı mesela. sahibindenin teknik sheetleri yanlış o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hmm olabilir, belki tr de yoktur. Yabancı forumları falan takip ederdim ben hep, honda.com.tr de de artık yok haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 eet sadece usa için üretilmiş 2.2 ler, yanlış biliyormuşum tr de yok. eh ii bari 9bin devir paawaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Selam, Bence sadece müzede dokunabileceksin o efsanelere. Eski model Mazda veya toyota görebiliyorum hâlâ ama bir Honda ı-ıhh. İnsanın aklına Honda'nın hurdaya dönüşüm oranının oldukça yüksek olduğu geliyor haliyle ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 s2000 olunca gorusuruz hıh. Gerçi ona kadar hondanın robutundan motoruna kadar bisüürü şeyi var müzelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 istanbulda spor araba almak, cumartesi gecesi dur kalk trafikte bebekteki valeye vermek içinse kalsın sdf 15 yakacaksa ve krediye gireceksen hevesini turbolu düşük hacimli vw, audi ile falan geçir. sık sık araba değiştirebilen zengin olsan rx8 sırf değişik motoru için bile alınır yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 onu bunu bilmem de şu topikteki bahsi geçen her araç RCZden iyidir ama. hele arabaya verecek 85bin liranız varsa pejo alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Selam, Bence de :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 goldbären said: onu bunu bilmem de şu topikteki bahsi geçen her araç RCZden iyidir ama. hele arabaya verecek 85bin liranız varsa pejo alınmaz.true dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi rcz çok güzel bi araba değil mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 rcznin ön tasarımı biraz daha farklı olsa gideri olacak ama arkadaş sen böyle bi konsept yapıyorsun.ön taraf bildiğin pejo 206 lan direksiyon ztn kütük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 308 ile aynı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kimse mini cooper s jcw dememis, hem 90k altina alinir hem 1.6 hem de 211 hp, bir de 4 kisilik ufak da olsa. tam aradigin arac bu bence. ama cok ekonomik degildir, zaten rx8 de degil sanirim. s2000 se ayri birsey, s2000i temde basacaksan surekli otobanda gazliycaksan almak lazim, sehir icinde yazik olur s2000'e ama ben de cok seviyorum o araci, hatta asigim, keske honda yenisini cikartsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar