Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mazda rx-8 üzerine

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

ya araba biraz ucuz-süper-arkadan itişli olduğu için öle yapıolar.
Ama aynısını bmw veya s lerle yapanlarda var yani.
s2000 inin içine oturunca,oturamıosun uzanıosun resmen.Arabayla bütün oluosun,kırmızı kocaman bi tuşu var, hoparlörler kafanın arkasında - ki gerek yok - her türlü tuş muş senin tarafında. Yolcu için bişi yok ki gerekde yok.
bide vites, vites tam böle olması gereken yerde. Ya aşık oluosun arabaya, çocuk gibi oynarım böle gitmeyen haline binsem o derece.

ama "0" ını bulamıosun artık maalesef =(. Bide alcaksnız, 2008 den mi ne sonra 2200 motora cıkarılıp torku arttırıldı meretin. Haber ola.
Sosyal ağlarda paylaş

@synt,
s2000 orjinalinde 2000 motor, 9 bin küsür devir felan. Bunun devirini düşürüm silindir hacmini 2200 e çıkardılar, torku çok az diye.

@paramecium
efsaneler ölmez! ben öldürmem yani. Ha honda s2200 çıkarıcak yeni,yerine araba koyucak belki o çok efsane olur bunun üstünü örter.

Ama şu var, hondanın yeni modelleri çok janjanlı, janjanlı spor arabalarını sevmiorm ben.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse mini cooper s jcw dememis, hem 90k altina alinir hem 1.6 hem de 211 hp, bir de 4 kisilik ufak da olsa. tam aradigin arac bu bence. ama cok ekonomik degildir, zaten rx8 de degil sanirim.

s2000 se ayri birsey, s2000i temde basacaksan surekli otobanda gazliycaksan almak lazim, sehir icinde yazik olur s2000'e ama ben de cok seviyorum o araci, hatta asigim, keske honda yenisini cikartsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...