Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 i just jizzed in my pants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 torka da bakın bu arada o da önemli. ama eet teknoloci güzel şe bundan sonra vtec gelio zaten( geliodu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BonePART said: Chaotic said: izmirdeyim bende. şu anda kullandığım araç 1.9 tdi motorlu 4.3 tüktetiyor ortalama neredeyse. fakat dediğim gibi düşük devirli kullanarak 10 lu hatta 8 li rakamların altında bir yakıt tüketimi olabileceğini düşünüyorum ben rx8 in çünkü 1.3 lt motor hacmi var abi arac aslinda 1,3 litre deil nasil diyim o biraz bakis acisi hatasi wankel rotarylerde ayri ayri silindirler olmadigindan hacimler cok dusuk cikiyo yane wankel rotaryler icin hacim 1 e 1 deil silndirli motorlara gore kithnos_1 said: 100 km de 14-19 tüketirsin bence , İstanbul'daysan. aracin ne bu arada kithnis ben 1.6 benzinli pejo ile 8.5 9 arasi harciyorum 10 km de daha onemlisi biriminiz ne ya 100 km de litreyse 15 yapmak icin 2.5 felan motorlu arac hatta belki daha buyuk bisi lazm Subaru Impreza 2007 1.5 Manuel Benzinli. 340-350 km gidebiliyorum bir depo ile , efendi gibi kullanırsam 380 falan gidiyorum . 44-45 lt alıyor bi depo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 4x4 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Allah yardımcın olsun su gibi içiyordur benzini o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şöyle bir grafik buldum torku için, y-axis verileri yazmıyor ama max tork 211nm olduguna göre peak 210 varsayıp, 30 30 düşünce 0a geldiğinden, her şeriti 30 sayabiliriz burdan yola çıakrsak araç 150nm torka 3.500 devirde ulaşıyor demektir. ne kadar hafif de olsa 1300kgdan hafif degildir kanımca. zaten fabrika verisi sehir ici 15.7 iken, imkan ihtimali yok senin 10 altında yakmana şehir içi ki 95 oktan da yazık bu yavruya, yuksek devirli araç, 97 farz, ordan gelicek bi ufak artışı da katarsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 grafiğe göre maksimum torka 7500 de ulaşıyor. vitesi de 7500 de değiştirin diyordu bir forumda. çok yakar işte bu bu sebepten. gerçi şöyle de birşey var bu arabaları biz deniz kenarında kullanacağımız için ve bu arabalar tibette bile çalışabilecek şekilde yapıldığı için motorda bazı küçük değişiklikler yapılıp daha az yakıt tüketmesi sağlanabiliyormuş. onu araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Abi 65 litreye 350 400 gidiyosan cok huzunlu lan ben 600 felan gidiyorum ha 45 litreyse e abi 16 yakmiyosun ki 13 felan yakiyosun 10 13 arasi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben octavia ile şu an bir dolu depoya 1100 gidiyorum =) ve 1.9 araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BonePART said: ABI 65 LIRETYE 350 400 gidiyosan cok huzunlu lan ben 600 felan gidiyorum 65 değil abi 45 litreyle .43-47 gibi birşey alıyor depo Yine de çok tabi . 12.5 - 13.5 lt / 100 km gibi birşey olmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://chris.quietlife.net/2005/01/29/950-hp-rx-8-anyone/ adamlar rx8 i 950 beygire çıkarmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O güçte bi arabanın 15ten aşağı yakma ihtimali yok bu bir. 0km araç alan adam neden usta düşünür bu iki. Sıradan bir araç değil özel bir araba alıyosun, küçük bi şehirde değilsin, yetkil iservise düzenli gidiceksin araç bakılması gerektiği gibi bakılacak. Üçüncüsü, arabayı 500bin km kullanmıycaksan motor aşınmasını falan niye derd edioysun? Bu forumda millet daha 100bine gelmemiş arabadan çok sorun çıkarır diye burun kıvırıyo, duyan da 30 yıllık şöför zanneder, arada haftasonları babasının arabasını kaçırmaktan öte araba deneyimi yoktur Allah bilir. Benim herkesin "dandik" dediği Alfa'm 250binde ve hiç ellenmemiş motoru saat gibi çalışıyor, millet gelmiş sıfır km japon arabası alıcakken motor aşınmasını düşünüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O güçte bi arabanın 15ten aşağı yakma ihtimali yok bu bir. 0km araç alan adam neden usta düşünür bu iki. Sıradan bir araç değil özel bir araba alıyosun, küçük bi şehirde değilsin, yetkil iservise düzenli gidiceksin araç bakılması gerektiği gibi bakılacak. Üçüncüsü, arabayı 500bin km kullanmıycaksan motor aşınmasını falan niye derd edioysun? Bu forumda millet daha 100bine gelmemiş arabadan çok sorun çıkarır diye burun kıvırıyo, duyan da 30 yıllık şöför zanneder, arada haftasonları babasının arabasını kaçırmaktan öte araba deneyimi yoktur Allah bilir. Benim herkesin "dandik" dediği Alfa'm 250binde ve hiç ellenmemiş motoru saat gibi çalışıyor, millet gelmiş sıfır km japon arabası alıcakken motor aşınmasını düşünüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 90k altında, az yakabilen, beygirli araç diyosan, scirocco diyorum malesef :) 7 ileri dsg, 1.4 tsi motor, yüksek tork, yazılım update i ile 200-220hp arası beygir 0-100 stock halde 7.5 semalarında, yazılımla 6.8 civarına iniyo, top speed 240 semaları sıfırı şuanda 72 gibi bişey olmalı euronun yuksekliginden. veyahüt: golf gti 2010 golf6 gti dsg 211 hp, gazlamazsan şehir içi 8-9 rahat görebilirsin veya birazcık pazarlıkla 90 altına alınabilecek: golf r 2010 golf R dsg param olsa çok ciddi alabilirim, inanılmaz başarılı bir araç herzaman 4 çeker degil, ihtiyaçta aktif oluyo, o yuzden tuketimi dusuruyo. dsg zaten baslı basına mucize bi teknoloji, 6 ileri cift kavrama sanzıman. 2 litreden de 265 hp yeterince basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi bide spor araba alip cok yakiyo demek sacma bisi bence yaw dizel clio felan alcan 4.5 yakcak 100 km de yane spor zevk isi parasina bakmican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 211 beygir 9 litre dizel heralde arac di mi yane ole olmali yoks abenzin dokup yakmam lazim benim arabayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 synthesizer said: 90k altında, az yakabilen, beygirli araç diyosan, scirocco diyorum malesef :) 7 ileri dsg, 1.4 tsi motor, yüksek tork, yazılım update i ile 200-220hp arası beygir 0-100 stock halde 7.5 semalarında, yazılımla 6.8 civarına iniyo, top speed 240 semaları sıfırı şuanda 72 gibi bişey olmalı euronun yuksekliginden. veyahüt: golf gti 2010 golf6 gti dsg 211 hp, gazlamazsan şehir içi 8-9 rahat görebilirsin veya birazcık pazarlıkla 90 altına alınabilecek: golf r 2010 golf R dsg param olsa çok ciddi alabilirim, inanılmaz başarılı bir araç herzaman 4 çeker degil, ihtiyaçta aktif oluyo, o yuzden tuketimi dusuruyo. dsg zaten baslı basına mucize bi teknoloji, 6 ileri cift kavrama sanzıman. 2 litreden de 265 hp yeterince basarılı. rx8den aldığın zevkin 10da birini alamazsın. Sürüş zevki =/= beygir gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aktiftablet said: O güçte bi arabanın 15ten aşağı yakma ihtimali yok bu bir. 0km araç alan adam neden usta düşünür bu iki. Sıradan bir araç değil özel bir araba alıyosun, küçük bi şehirde değilsin, yetkil iservise düzenli gidiceksin araç bakılması gerektiği gibi bakılacak. Üçüncüsü, arabayı 500bin km kullanmıycaksan motor aşınmasını falan niye derd edioysun? Bu forumda millet daha 100bine gelmemiş arabadan çok sorun çıkarır diye burun kıvırıyo, duyan da 30 yıllık şöför zanneder, arada haftasonları babasının arabasını kaçırmaktan öte araba deneyimi yoktur Allah bilir. Benim herkesin "dandik" dediği Alfa'm 250binde ve hiç ellenmemiş motoru saat gibi çalışıyor, millet gelmiş sıfır km japon arabası alıcakken motor aşınmasını düşünüyo :Dasgasfgg gaza gelmiş adam :D malesef rotary motorlar gerçekten de 100kya ulasamayabilecek motorlar. hem yapısından hem de yuksek devir gereksinimi yuzunden erken yaslanmasından. o yuzden bence kac km kullanacagına da bakmak lazım 2. eli dusunuyosak. 2 sene kullanırım 25k km yaparım diyosan sıfır alıp eskimeden hala cazipken satabilirsin. ama mesela dendigi gibi 2010 model, 10k kmde bitane alıp, zatetn ikinci elde guzel fiyat kaybettigi icin cok zarar etmeden 50 60k kmde de satabilirsin. krediyle zaten saçmalık rx-8 almak. kredi bitmeden araç biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 @aktif tabiki arkadan itiş coupe araç zevkini veremezler, ama 10da 1 abartı. hele ki golf r ile otomatigin rahatlıgı, 4 cekerin tutunması ve turbo 2litre motorun performansı ile, yeterince kıyaslanabilecek bi alternatif adam cunku yakıt ve ikinci eli de dusunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 RX8i çok bildiğimden değil ama 100Kda hiç bi modern araç bitmez abi, çok saçma. Hani kasarsan bitirirsin tabi, 60Kda motor yapılmış dizel araçlar var piyasada. Ama normal kullanımla olmaz o. Zaten bu RX8 taşıma aracı değil, zevk için aldığın bi araç. Binip inmesi bile zor. Her gün zaten işe gidip gelmiyceksin bununla, arada gezmeye çıkıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aktiftablet said: O güçte bi arabanın 15ten aşağı yakma ihtimali yok bu bir. 0km araç alan adam neden usta düşünür bu iki. Sıradan bir araç değil özel bir araba alıyosun, küçük bi şehirde değilsin, yetkil iservise düzenli gidiceksin araç bakılması gerektiği gibi bakılacak. Üçüncüsü, arabayı 500bin km kullanmıycaksan motor aşınmasını falan niye derd edioysun? Bu forumda millet daha 100bine gelmemiş arabadan çok sorun çıkarır diye burun kıvırıyo, duyan da 30 yıllık şöför zanneder, arada haftasonları babasının arabasını kaçırmaktan öte araba deneyimi yoktur Allah bilir. Benim herkesin "dandik" dediği Alfa'm 250binde ve hiç ellenmemiş motoru saat gibi çalışıyor, millet gelmiş sıfır km japon arabası alıcakken motor aşınmasını düşünüyo :D diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BonePART said: 211 beygir 9 litre dizel heralde arac di mi yane ole olmali yoks abenzin dokup yakmam lazim benim arabayitorkun yuksekliginden ve dsgnin ferahlıgından, aracı full 1.5-2bin devir arasında dolaştırarak gayet gerçekçi bi rakam 9 o degil de bmw 2.0 dizel motorunu her fırsatta ovmek istiyorum sdfs. otobanda 160la giderken 7lt tuketimde kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aktiftablet said: RX8i çok bildiğimden değil ama 100Kda hiç bi modern araç bitmez abi, çok saçma. Hani kasarsan bitirirsin tabi, 60Kda motor yapılmış dizel araçlar var piyasada. Ama normal kullanımla olmaz o. Zaten bu RX8 taşıma aracı değil, zevk için aldığın bi araç. Binip inmesi bile zor. Her gün zaten işe gidip gelmiyceksin bununla, arada gezmeye çıkıcaksın.malesef tatava olmus abi. rx8i biraz incelemen lazım. ne binmesi zor, ne de motoru conventional bi motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar