toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bunu aldım mousepad ile birlikte cok iyi oldu. tusları da wowda kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 mousepad değiştirmeyi düşünüyorum. bana pürüzlü yüzeyi olan medium size bi mousepad önerebilir misiniz ? sanalmarketime baktım doğru düzgün birşey bulamadım. pürüzlü istememin sebebi şuanki mousepadimin eriyen tarafindan başka bi tarafla oyun oynayamıyorum çok kaygan geliyor. http://i.imgur.com/9HVX1T9.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Goliathus Control olabilir ama üstü desenli, mouse'unun sensor performansına bak almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 goliathus diyecekler büyük ihtimal bende vespula var. sırf böyle bombelenen bir pad yüzünden aldım. hard yüzey. 1 yüzü pürüzlü 1 yüzü düz. ama ufak gelebilir bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Pürüzlü hard yüzeyden hiç hoşlaşmıyorum ben. Hani smooth olsa tamam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şu an kullandığım mousepad büyük ayrıca. klavyelik üzerinde oynuyordum önceden kırdım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Aiko said: mousepad değiştirmeyi düşünüyorum. bana pürüzlü yüzeyi olan medium size bi mousepad önerebilir misiniz ? sanalmarketime baktım doğru düzgün birşey bulamadım. pürüzlü istememin sebebi şuanki mousepadimin eriyen tarafindan başka bi tarafla oyun oynayamıyorum çok kaygan geliyor. http://i.imgur.com/9HVX1T9.jpg?1 qck ile birebir aynı yarı fiyatına http://www.sanalmarketim.com/sanalmarketim-qck-pro-gaming-mousepad-/p_29675/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 pürüzlüsünü arıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 vespula denesene bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 baktım şimdi o bilek desteği işi bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 o çıkıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 çıkmıyo diye yorum okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kullanıyorum diyorum alla alla asdklsjadlsj bekle akşam foto atayım çok istiosan =) sadece senin resimdeki padden ufak. ona bakman lazım edit: ayıp başlamışım lafa cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Razer in kontrol ozellikli serilerine bak. Qck nin da var kontrol olani , amazondan ver siparis. Burada 70 lira, amazon kargosuyla birlikte 30-40 a gonderiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: kullanıyorum diyorum alla alla asdklsjadlsj bekle akşam foto atayım çok istiosan =) sadece senin resimdeki padden ufak. ona bakman lazım edit: ayıp başlamışım lafa cık cık bende ufak istiyorum zaten. tamam akşam sendeyim ;) çıkıyor derken keserek fln çıkarmadın di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Oooof abi of =) Yok. Üstte hard kısım var. Altında da hard kısım kadar bir kumaş ve bu kumaşa bağlı bilek desteği var. yapışık vs bile değil. direk kaldırdığında kumaş ve destek bir yerde kalıyor, hard pad bir yerde. no worries edit v4.5: esh yardımcı olacak görsele inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Clothla hard in tepkileri de farkli yalniz. 2 ay aim fail olcak simdi sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 heh saol gurum kardeşim :) işte bakınız çıkıyor o destek sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mouse pad bulmuşunuz pütürlüsünü arıyonuz dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bi de hard padler skatez katledici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 valla ben bu padi 1 seneyi geçti kullanmaya başlayalı, skatez de sorun yok (akşam bi bakıomuşum skatez kalmamış fln lkdjasj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 benım maus skatez'siz. biraz küçük duruyor pad deneyerek almam lazım. böyle kaymak gibi olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ne demek skatezsiz sdfsd sırf sürtünsün diye mi çıkardın? zimpara kaadı alsana abi sen masaya, ne kastırdın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ayku nub musun g3 iğrenç bir lazer mouse bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar