Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: bright, kone xtd kaç gram baksana bi yhaaa ben bulamadım 134x78x40 mm Hee agirliga bakmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 saolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Logi 502 121g Deathadder 110g Sensei 102g Xornet 85g Referanslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 xtd de bir de ek ağırlık yeri var. kim kullanır ki 140gr mouse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kone 123-143g Akli olan kimse kullanmaz abi, daha cok ozelligi olsun/agir olunca daha kaliteli hissi yaratsin diye ekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 tek gerçek mouse deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 g400s ten memnunum ben. zowie gibi aşırı kötü bir mouse tan geçtiğimden herhalde bu bozulsa gider yine aynısını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 G400 ve atalari/Deathadder en favori FPS mouse'larindan heralde. Onlarin haricinde Microsoft Optical Mouse'un coluu cocugu var Steel Kinzu/Sensei falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Hızlıaldan sipariş ettim g240ı bu gün geldi. 48 liraya geldi kargoyla beraber, bakalım bu akşam denicem g400s mouseumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 g240s nası peki, indirimde alsam mı diyorum edit: pardon, 400s yazacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 240s? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 BalisticGel said: Hızlıaldan sipariş ettim g240ı bu gün geldi. 48 liraya geldi kargoyla beraber, bakalım bu akşam denicem g400s mouseumla. g400s nasıl? bugün 57 lira mı ne kliksa da. alsam mı diye düşündüm gereksiz yere klasjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Valla bozulsa gene aynısından alırım. Bu işin uzmanı değilim ama son derece memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dworgian said: BalisticGel said: Hızlıaldan sipariş ettim g240ı bu gün geldi. 48 liraya geldi kargoyla beraber, bakalım bu akşam denicem g400s mouseumla. g400s nasıl? bugün 57 lira mı ne kliksa da. alsam mı diye düşündüm gereksiz yere klasjdasklj oha çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 np, o zaman ben de çakayım bir tane akşama. bulunsun kenarda. akşama biter mi acaba....neyse kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 kartı ekrana fırlattım heyecandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 dsadsadjsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 mouse'um olmasına rağmen aldım gitti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 mx518'im ölür kalırsa diye yedek aldım ben de :) bi tane de arkadaşa aldık paticik stokları bitirecek bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 cari açık sizin yüzünüzden artıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Evde kutusu açılmamış Asus Echelon var bir de, ona rağmen aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben ödeme yaparken vazgeçtim ve cari açığı dengeledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben de alayım bari asdfas 54 lire ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 G400 arasira 50 ye iniyo ya, hatta ben g500 almistim yine oyle bi indiginde yanlis hatirlamiyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 şimdi, alan bazı kişilere teşhir ürünü geldiği gibi bir şey okudum. ama internetten aldığınız için aldığınızda direk açıp bakın da, kapalı kutu değilse basın iadeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar