Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 1.6da falan bunny yapmak kolay oluyordu geri scrolla koyunca. csgoda pek yapılamıyor, ama yine işe yaradığı yerler var. tekeri geri sürüklerken sağ sol yaparak seri zıplayarak kaçılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bunny 1.6 ile bitti abi neyin tartışmasını yapıyosunuz yok vardı yok oluyodu da falan diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 60tl ye Sıfır-kapalı kutu Razet Golaithus control large mousepad aldım. Hehehhe mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Roccat markasının mouselar nasıldır beyler? Eller ufak g300 mesela çok memnundum ama arıza çıkarmaya başladı logitech garantisi ilgilenmiyor bir daha asla logitech kullanmam herhalde, yeni aldığım g930 u da satıp sennheiser kulaklık alıcam,neyse. Roccatlara bakıyorum amazonda fiyatlar güzel gözüküyor yorumlar da iyi buraya da sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 hangisini alacağına göre değişir. ufak modeli de var büyük de. bi yukarıda konuşuyoruz halihazırda. kone xtd güzel ama büyükçe bir mouse. gerçi fps oynuosan lazer değil optik al geyikleri var fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: g300 böyle elime tam oturuyor,palm grip kullanıyorum. 1 2 şu ikisi var xtd harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Roccat iyi. ama tr da distrübitör kim, arızada ne yapıosun bilmiyorum şu an. ben eksenden roccat kone almıştım. bozuldu (double tap sol button), götürdüm tamir ettiler. sonra yine bozuldu (aynı sorun), yurt dışına e-mail atıp sordum, adam "tamir ney lan biz yenisini veriyoruz direk nasıl tamir etmişler ki?" dedi Hatta; "Hello, it looks correctly. Im not sure why it doesn't work. ROCCAT products are not being repaired in general. Usually the articles are simply being exchanged for new ones. I cannot imagine why a shop would attempt to repair it themselves, or how." sonra baktık o ara tr dist olan adamların anlaşma bitmiş, adam sağolsun xtd yolladı bana 1 seferlik kendi yetkisiyle vs. çünkü burada bana yardımcı olacak birini bulamadıydı 3 senedir de tık demedi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Peki eli ufak olan birisi için saydığım 3lüden hangisi daha iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 websense var işyerinde. gaming siteleri vs hep bloklu bakamıyorum özelliklerine abi kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 G300: Height:37 mm or 1.40 inches Width:72 mm or 2.80 inches Depth:115 mm or 4.50 inchesWeight:82 g or 2.89 ounce Kullandim ben bunu da sanirim ya, cok uzun diil ama hafifti, biraz topluydu govdesi. Senin elin oyle kucuk mucuk diil, bu sana tam oluyorsa her turlu mouse'u kullanirsin standart boydaki. Deathadder olabilir veya Sensei+hard surface. Roccatlari kullanmadim yorum yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 xtd içime sinmedi, kova+ ve savu arasında gidip gliyorum karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 xtd de içine sinmeyen ne? kullanıcı yorumu yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Biraz büyük geldi abi gözüme, şimdi g502 ye bakıyorum iyice kararsız kaldım ya. g502 epey beğendim aslında ama rocatta güzel of Hani böyle tipe bakarak mouse alınmaz da, rocatta g502 de çok iyi yorumlar almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 aslında açık olarak deneme fırsatın olan bir yer olsa. hangisi eline daha iyi oturuyor baksan fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bütün teknoloji marketleri gezdim geçen gün hiç biri ddenettirmiyor ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 mesela sırf şeklinden ouroboros var gönlümde ama çok para. denemeden riske giremem donanımda biri "gameekstra" denetiyor yazmış ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ouroboros dev gibi abi birak. Sensoru de les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Razerin hiçbir ürününe 5 kuruş vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: Ouroboros dev gibi abi birak. Sensoru de les. hadi ya. heh içime su serpildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 http://www.amazon.com/gp/product/B00IRHE892/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER şunu alayımmı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 said: Weight: 121 g Height: 40 mm Width: 75 mm Length: 132 mm Bu cok buyuk ve cok agir ve cok tuslu ancak sensoru ve sekli guzel. Kablosuz 121g mouse'la (palm grip) rahat ederim diyorsan al, yoksa bulasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bright, kone xtd kaç gram baksana bi yhaaa ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aldım gitti ya bakiyem kalmıştı amazondan saçma sapan bişi alıcağıma bunu almış olayım. En olmadı gelince dener satarım uymazsa roccat alırım vs. Logitech almıcam dedim gittim yine logitech aldım,fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: bright, kone xtd kaç gram baksana bi yhaaa ben bulamadım 122g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 aaa :| razer deathadder hafifmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar