Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Yalniz diamondback 2015 i yapti adamlar. Bi bakmaya deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 -Crawler- said: Nerden aldın acaba? Amazondan falan mı? Türkiyede yok şuan. Bir tek vatan getirmiş o da 300den itelemeye çalışıyor. Distribütör'e bile sordum yok diyor türkiyede. Amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Esh said: Ben 6 ay kullandim hicbir asinma gormedim acaba avuc teri falan da mi sebep oluyo erimesine kız arkadaşı olmayanın mouse elinin kuvveti farklı oluyor abi. erimeyen lastik yok. 6 aya erimese 2 seneye eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Halı model mouse mat arıyordum hatırlarsanız, Mionix Sargas çöp olmuştu kenarları 2 yıl sonra. Dün sanalmarketim'den SteelSeries QcK XXL aldım. http://www.sanalmarketim.com/steelseries-qck-xxl-gaming-mousepad/p_61528/ 130 tele. Mionix'ten sonra çok iyi geldi. Daha kalın, texture'ı daha sağlam, kenarları daha düzgün duruyor, eninde sonunda bunun da yanları kalkacak da daha uzun bir süreç olacağı kesin. Yolluk arayanlara tavsiye ediyorum. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Overlock çektirilebilir açılmaması için. Götür terziye, 1-2 TLye çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Fazla ısınmaz mı overclock çeksek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 overlock => overlok =/= overclock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bu arada ben de qck+ aldım çok iyi oldu fk2 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aDwxeOZ_460sv_v1.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Claiborne said: Bilek inceyse bi de fingertip kullaniyorsan dikkat et abi. dikkat et mi? neye dikkat etsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Fingertipde butun hareket bilekten geldigi icin uzun sureli kullanimlarda bilekte eklem veya sinir rahatsizliklarina yol aciyor. Rahat hissetmedigin mouseu kullanmak da etkiliyor. Dikkat etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Gluskap said: Prime'da da indirim yemeyince Torq x5 ve 4HD mouse pad siparişi verdim artık. Evga'nın yazılımı bazılarında sorunsuz çalışıyormuş. Umarım bende de öyle olur. En azından Razer'ın Synapse'ından kurtulmuş oluyorum. bu synapse naptı size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar