throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tutmuşsun ya da sürtmüşsün bir şekilde olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yok lan bir an düşündüm de yaz günü zaten terlemişsen ya da havadaki nem oranı yüksekse dokunmadan da çarpılmış olabilirsin. yani mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Laorx said: elektrik çarpsa şöyle video rahatsız edebilir http://www.youtube.com/watch?v=4_t3VATexac O sokak 220si değil... 25000volt var. Adam kömür oldu saniyede... http://www.irfca.org/faq/faq-elec.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi net dokunmadım ya, yaklaşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben olmuşum tesla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 VOK DEĞİL AMPER ÖLDÜRÜR BİLAER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Direkte sadece lamba varsa (bildiğin poligonal galvanizli lamba direği) tel falan bağlanmıyorsa onda en fazla 231v vardır hadi 3 faz geçti diyelim diğer direklere 400v var 400v dokunmadan yaklaşma ile çarpması çok zor, ayrıca tutuğun yerden elektrik çarparsa ayrılamazssın elektrik kasları gerer daha sağlam tutarsın, başka bişi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ark 1kV yaklasik 1 mm atlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 AtlaraFisildayan said: bahçeli gökkuşağının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 elektriktir, çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 o gördüğünüz direğe elim yaklaştığı gibi kaptı beni. hatta etrafıma baktım ne olabilir diye birşey bulamadım. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 İŞTE O DİREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar