Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 HUUUAAAAA çok sağol.. Elven Dagger bile var..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Valla by the sword da hayvanlığın sınırı yok=) Archery malzemeleri falanda satıolar al bi crossbow koy yastının yanına direk şişlersin kalbinden =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Evet, cok ilginc seyler cikiyor :) Sagolun site icin.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kadıköyde yüzbaşıoğlu var, paladan halberde, full plate ten tomahawk a (füze olan değil kızılderililerin savaş baltası olan:))herbişey var katanada vr, ama keskin değil. hemen gaz olmayın, adamlar full demirdenmi yapıyolar naapıyolar geçenlerde bi pala gördüm bi kavradım yerinden kalkmıyor o kadar ağır. hırsız kovalamaya uygun değil yani:) ayrıca çok tuzludür fiyatları, yakınlarda civarda yerde de satılıyo kılıçlar hançerler, oraları deneyebilirsin. ama keskin katanayı unut, harbici capon çeliği gatanayı hayal bile etme onlar için netten arayacan veya ben sana bi örnek vereyim:)www.mwart.com[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 23 Eylül 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Heffer tarafından 23 Eylül 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 23 Eylül 2004 20:42 tarihinde demiş ki: *kıllığını takınır* konuyu saptırmayalım katana tercihimdir veya ince kabzalı bişey çünkü kılıçla uyucam lan deli midir nedir bu da. deprem olunca kısa yoldan harakiri'ye mi bağlayacan birader[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: ...bi kavradım yerinden kalkmıyor o kadar ağır... Valla ağırlıklarını falan veriolar o kadar ağır değil ama pahalılar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yuzbasıoglu mu kadıkoyde dediginiz? onunden gcerken hep bakarımda hic iceri girip fln inceledigim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ha bide battle ready falan diye satıyolar onlar senin istediğin gibidir böle vurdummu yarsın diye. Katana olmazsa şöyle güzel bi scottish claymore da uyar sana tam ortadan bölersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: muaahahaha İŞTE PATİLER UZERİNDE BIRAKTIGINIZ ETKİ SİZİ LANET OLASI GARBAGE TARAFTARLARI, PİS ZENCİLER! lol bu neydi ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 uyuyacam diyor bi de yaa, ahaHa.. by the sword da akıllara zarar eşyalar var, daggerlara takıldım ben..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kılıcımıss evettss bisde çok var kılıç dimi kıymetlimiisss kimsseye vermeyiss onları korkma kıymetlimiiss O_o[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Reginald_Arvizu, 23 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki: said: ...bi kavradım yerinden kalkmıyor o kadar ağır... Valla ağırlıklarını falan veriolar o kadar ağır değil ama pahalılar gerçekten bir pala vardı orda temiz 5-6 kilo vardır kabzadan tuttum kaldım öyle kaldıramadım:) claymore varmı tam hatırlamıyorum yüzbaşıoğlunda da bi sürü katana vardı. (katanalara bakmadım kınlarında duruyolar alıpta kınından çekmeye kasamadım:)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kadıköydeki yerde bi zırh vardı bi ara adam 2000 euro demişti bana... bu arada internette lotr'ınfln satılık gerçek çelik kılıçları var mesela glamdring 129 dolar civarı bişey...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 23 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki: katananın kılıç kısmı ne yaa? keskin olan tarafını diyosan genelde keskin olmayan satıyolar ama ben keskin olanını istiyorum işte vurdum mu bölücek.. Türkiyede bulamazsın çok zor, ancak yaptırırsın internette bulursun ama gümrükte el koyarlar, silah statüsüne giriyormuş o "battle ready" denen kılıçlar, yani ona bir ruhsat vs falan istiyolar sanırım, öyle oyuncak değil "vurdum mu bölücek" dediğin alet :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hehe bıraktım katanayı Flail alıyorum.. adam olan hırsız girsin bakalım şimdi..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Macefighter mı olacan =) ahah koptum ya flail i napacaksın güzel bi zopa al daha iyi beyzbol sopası.. Sen hepsini salla feci bi fikir geldi aklıma git nalbura şöle güzel bi keser yada balta al sen işini görür o senin geldimi adam karşına vur böl ikiye bölmen biraz uzun sürer ama sonuçta bölünüyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: kermit_frog, 23 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: muaahahaha İŞTE PATİLER UZERİNDE BIRAKTIGINIZ ETKİ SİZİ LANET OLASI GARBAGE TARAFTARLARI, PİS ZENCİLER! lol bu neydi ? bi onceki postu oku anlarsın[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ohoh flail yönetir ama ben genede halberdan şaşmayın derim kadıköyde fln küçük halberdlar var ama galiba artık o eski 4-5 metrelik halberdlardan kalmadı :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 4-5 metre? öeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: muaahahaha İŞTE PATİLER UZERİNDE BIRAKTIGINIZ ETKİ SİZİ LANET OLASI GARBAGE TARAFTARLARI, PİS ZENCİLER! Sakin ol olm uçma tmm tmm geçti -aloo su getirin nefes nefese kalmış bu [signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 şimdi kılıç konusu neye baglandi bi açıklık getir chirs bu işe lol[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: rexx, 24 Eylül 2004 19:57 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: muaahahaha İŞTE PATİLER UZERİNDE BIRAKTIGINIZ ETKİ SİZİ LANET OLASI GARBAGE TARAFTARLARI, PİS ZENCİLER! Sakin ol olm uçma tmm tmm geçti -aloo su getirin nefes nefese kalmış bu yok abi mantı yedim almiyim naıahahahaha! höörggöhöhöh öhö öhö su getir lan cabuk. Neyse geiyiği bırakırsak ki orada geyik kısmı cıkarırsak anlatmak istedigim her mesaja garbage pls die atlamayın. Atlamayın ki milletin morali bozulmasın. Kılıç konusunda almanın yanında kursa mursa gitmenizi tavsiye ederim harbi ilgileniyorsanız, mesela archery kursları var bir sürü takılabilirsiniz birine.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: cmrownz, 24 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: şimdi kılıç konusu neye baglandi bi açıklık getir chirs bu işe lol Abi battle ready katana ları türkiye ye sokamıyomuşsun bende bu yüzden flail alıcam yada cross bow[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Crossbow alırsan onunla fazla oynama şansın yok ne yazıkki... Her ne kadar küçük boy olanlarına çok büyük sempati beslesem de eğer sende crossbow hastalığı yoksa tavsiye etmem, çünkü sadece odanın bir köşesine koyarsın durur. Ama eğer topuz alırsan onunla oynama şansın da var bol bol :) Fakat Üzerindeki çiviler yüzünden bir yerine vurursan parçalar! Bu yüzden bi de 25 milyona nunchaku almanı tavsiye ederim. Hem daha güvenli çalışırsın, hem de fazladan silahın olur. Sakın ha yanlış anlaşılmasın! Nunchaku ile de bir insana vurursan kemiklerini kırarsın ya da kendine vurursan en azından vurduğun yer acır ve şişer... Ama başkalarına açıklaması daha kolay olur: "Kolumu vurdum" Ama topuz ile bir yerine vurursan hem çiviler çok tehlikeli kemik sağlığı için, hem de vurduğun yerdeki et parçası bayağı acılı bir şekilde zedelenir :) Kısaca flail sipariş et, bi de nunchaku satın al, oynarsın işte güzel güzel.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Oha By The Sword süpermiş! Hehe bunlar olmazsa o siteye site demem. :) Yalnız Salvatore'un ve Lockwood'un (ve Wizards'ın) onayı, telif hakkı falan filan denmiş de, burdaki yazıyı kim yazdıysa Dark Elf dilinde yazılar yazılmış falan demiş, iyi sallamış :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar