Core Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Arkadaslar paticik te bile bazen sayfa acilmiyor. Boyle acayip bir yavaslama olan baska kullanicilar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 geçicidir..bir kaç saat maximum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 modemin kablosunu söküp takın (resetleyin) benimde öyleydi. yukardaki işlemi yaptım geçti.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Su anda gayet normal ama o dediğin oluyor bazen..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende tam tersine bi adam gibi paticiğe girebiliyorum (başka siteye girmediğimden de olabilir gerçi:D) ama msn'e giremiyorum kanser etti beni. girdiğim zamanda attığım mesajlar attığım adamda gözükmüyo adam şş ordamısın diyo komik durumlar yaşanıyor(durum konik te ben o sırada monitöre kafa atıyorum) nası düzelir bu meret, ayrıca msne de, msni yazana da, microsofta da, gill bates e de, topuna kafam girsin. oh be.[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar