Core Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Arkadaslar paticik te bile bazen sayfa acilmiyor. Boyle acayip bir yavaslama olan baska kullanicilar var mi?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 geçicidir..bir kaç saat maximum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 modemin kablosunu söküp takın (resetleyin) benimde öyleydi. yukardaki işlemi yaptım geçti.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Su anda gayet normal ama o dediğin oluyor bazen..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende tam tersine bi adam gibi paticiğe girebiliyorum (başka siteye girmediğimden de olabilir gerçi:D) ama msn'e giremiyorum kanser etti beni. girdiğim zamanda attığım mesajlar attığım adamda gözükmüyo adam şş ordamısın diyo komik durumlar yaşanıyor(durum konik te ben o sırada monitöre kafa atıyorum) nası düzelir bu meret, ayrıca msne de, msni yazana da, microsofta da, gill bates e de, topuna kafam girsin. oh be.[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Öne çıkan mesajlar