capul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Onlara çoktan limon sıkılmış oluyo ama gidene kadar pörsür yinmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 trolololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kıvırcıklar Afrika'ya gidene kadar pert olur, domtis desen direk salça, ehh en iyi hıyarla soğan gibi duruyor. Yağ sirke limon tuzu da başkası göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Soğanlı yollamıyalım ağızları kokması...oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konu daha 20 sayfa olmamış, şakaydı falan dersen toparlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bende takipteyim bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 uyuşturucu batağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 alperozg said: şu başlık yüzünden ofiste sesli güldüm :) ciddi boyuttan yazıyorum: kendi ülkemizde binlerce aç insan var yardım edilecekse onlara yardım edelim önce diyorum ama sonra bu millete aç kalmak müstehak diye düşünüp vazgeçiyorum. artık insanlara yardım da edesin gelmiyor oturup kömür yesinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bu mantığa göre herkes aldığı etin-kıymanın 5%'ini oluşturulacak bir kasap fonunda toplatsın.Günlük olarak bu biriken etler kasaplar tarafından bu işten sorumlu olacak kuruluşa gönderilsin. O kuruluşta Türkiye'nin her yerinden gelecek olan bu etleri-kıymaları Afrika'da ki açlara göndersin. Salata ne la(offf,Behzat olasa böyle derdi sanırım)?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 o salata afrikaya gidene kadar böcekler bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cetintaş abi bile fikrimle dalga geçtiyse sanırım tekrar düşünsem iyi olacak bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tombik_yanak said: zeytinyağı da dökmeyi unutmayın somalililer çok hassas bu konuda Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Red said: o salata afrikaya gidene kadar böcekler bitirir o böcekler muz kabuğuyla geri dönüyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Chaotic said: cetintaş abi bile fikrimle dalga geçtiyse sanırım tekrar düşünsem iyi olacak bunu. :) Çetin Taş abin de bu memleketin insanı be canım. Ayrıca neden bizim ülkedeki açları düşünmüyoruz gibilerinden mesajlar da var.Bizim ülkede aç yok, 50 % var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çetin taş abi izmire yolun düşerse mutlaka 2 tek atalım üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 @Llama 12 Haziran öncesi gelmiştim,yürümüştük Cumhuriyet Güçbirliği için,Halkapınar spor salonunu doldurmuş,Moğollarla coşmuştuk... Vay be,rüzgar gibi geçti hesabı. Artık parti,siyaset bitti.Bundan sonra memleket yıkılsa umrumda değil.50% sağlam şamar attı bana.Haddimi biliyorum artık. İzmir'e gelirsem yaparız bir Rakılama kardeşim.Ama sen İstanbul'a gelirsen de yaparız.Gelecek olursan haber ver mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 saçma sapan kendini rahatlatma çabaları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 "Evrene pozitif enerjimi gönderiyorum" vardı bir de. Lütfen "Evren kim ehahe" esprisi gelmesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 afrikaya yemek göndermeyin prezervatif gönderin. bir yerde yiyecek fazlalıgı ancak nüfus artışına sebep oluyor. tavşan gibi silkişmek yerine kendilerini biraz tarıma verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evren kim yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 salatanın karşılığında biz de somalililerin pilavının tadına bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 onun yerine tupperware a koyun, ertesi gün yogurtla karıştırıp yiyin taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kolay midem bulanır diyenlerdensen açma sakın http://www.globusz.com/ebooks/Africa/CowShit.jpg siz daha dalga geçin adamın dediğiyle. bakın neler yiyor adamlar. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 FAK! http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-14312425 gerçek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar