costal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 GladricSpirit said: daoc taki the hun guildimi bu? o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN. hosgeldin Joker!
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 costal said: GladricSpirit said: daoc taki the hun guildimi bu? o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN. hosgeldin Joker! Kimler var o tayfadan?
costal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 GladricSpirit said: costal said: GladricSpirit said: daoc taki the hun guildimi bu? o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN. hosgeldin Joker! Kimler var o tayfadan? Ben HUNLAR'a star wars galaxies'de katıldım o yuzden cok net bilmiyorum kimler daha öcneden doacta oynuyodu. Guild liderimize sormam lazim bu soruyo cevap alır almaz buraya yazarım. Costal Grogrin Sith Warrior HUN OFFICER
costal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 evet şimdi aldığım bir bilgiye göre daoc'taki HUN'la bir alakamız yok. İsim benzerliği sadece. Fakat o guildte olup sora bize katılan arkadaslar oldu. Aklıma gelen Kerem ile Hüseyin var. Malesef nicklerini bilmiyorum.
kaisersoze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Selamlar , henuz pre order yapmadım ama oyun çıktığında bende aranızda olacağım tabi kabul ederseniz.
costal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 tabi ki forumlarımza girip hun guild kurallarını okuduktan sonra onaylarsan seve seve.
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Detaylardaki ufak hatalara takılmazsak ki gerek yok Anlatım güzel olmuş. Önemli olan da bu
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 FrF olarak sizi adversarye ekledim. Bakalım eger olursa en azından selamlaşırız arada B)-
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 costal said: The Hun empire guildi Corsec ile FRF'yi, karşısında görmekten büyük onur duyar. Umarım aynı serverda karşılıklı oynama şansı yakalayabilriz. hocam ekleyelim o zaman düşmanlara >:D<
Qahlel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The HUN Empire olarak EU RP PVP sunucusu olan Lord Calypho'da oynayacağız.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu server'da iki adım atıyorum karşıma bir hun empire'lı çıkıyor, adamlar server'ı domine etmiş arkadaş. başarılar. (tu)
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dövün beni hala daha başlayamadım swtora uhuhuhu :(( işten güçten vaktim olmuyor bf3 bile zor oynuyorum 1 saat .. :(
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Hunempire.comresmi ana sayfamız açılmıştır bilgilerinize..
sloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oyuna henüz başlamadım ama guildinizde arkadaşlarım var büyük ihtimalle sizinle birlikte oynayacagım. Guildin ihtiyacı olan bir class oynamak isterim. tavsiyeniz nedir ?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 guilde tank lazım şu an jugger açarsan buyur gel dostum
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 başvurularınız için linki tıklayınız özel mesaja gerek yok :) "The Hun Empire başvuru formu"
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 isminizi zorla değiştirin diyolar şu anda delirecez eulaya aykırıymış lol
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Merak ettim, tam olarak sıkıntı neymiş? Bir de official yerden geldiğine emin olun derim, daha önce öyle sahte email'ler gönderildi, yok isminizi değiştirin, yok karakterinizi silin vs, diye. Bir de mutlaka Rockjaw'a mümkün olan herkes twitter'dan tweet atsın, böyle önemli olaylara genelde parmak sokuyor adam.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 guild ismi tarihte ismi geçen bir kişiye,organizasyon,uygarlığa ait olamazmış maille değil direk oyun içi değiştirdiler zaten ismini guildin ayar olduk..
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ellerindekine sahip cikacaklarina daha beter kasiyorlar milleti. kotu olmus ve sacma. T.H.E koyun bari kisaltma gibi.
Öne çıkan mesajlar