Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GladricSpirit said:

costal said:

GladricSpirit said:

daoc taki the hun guildimi bu?

o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN.

hosgeldin Joker!

Kimler var o tayfadan?

Ben HUNLAR'a star wars galaxies'de katıldım o yuzden cok net bilmiyorum kimler daha öcneden doacta oynuyodu. Guild liderimize sormam lazim bu soruyo cevap alır almaz buraya yazarım.

Costal Grogrin
Sith Warrior
HUN OFFICER
Mesaj tarihi:
evet şimdi aldığım bir bilgiye göre daoc'taki HUN'la bir alakamız yok. İsim benzerliği sadece. Fakat o guildte olup sora bize katılan arkadaslar oldu. Aklıma gelen Kerem ile Hüseyin var. Malesef nicklerini bilmiyorum.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
costal said:

The Hun empire guildi Corsec ile FRF'yi, karşısında görmekten büyük onur duyar. Umarım aynı serverda karşılıklı oynama şansı yakalayabilriz.

hocam ekleyelim o zaman düşmanlara >:D<
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyuna henüz başlamadım ama guildinizde arkadaşlarım var büyük ihtimalle sizinle birlikte oynayacagım. Guildin ihtiyacı olan bir class oynamak isterim. tavsiyeniz nedir ?
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merak ettim, tam olarak sıkıntı neymiş? Bir de official yerden geldiğine emin olun derim, daha önce öyle sahte email'ler gönderildi, yok isminizi değiştirin, yok karakterinizi silin vs, diye.

Bir de mutlaka Rockjaw'a mümkün olan herkes twitter'dan tweet atsın, böyle önemli olaylara genelde parmak sokuyor adam.
  • Yeni Oluştur...