costal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 GladricSpirit said: daoc taki the hun guildimi bu? o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN. hosgeldin Joker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 costal said: GladricSpirit said: daoc taki the hun guildimi bu? o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN. hosgeldin Joker! Kimler var o tayfadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 GladricSpirit said: costal said: GladricSpirit said: daoc taki the hun guildimi bu? o tayfadan çok az kişi kaldı sanırım ama evet aynı HUN. hosgeldin Joker! Kimler var o tayfadan? Ben HUNLAR'a star wars galaxies'de katıldım o yuzden cok net bilmiyorum kimler daha öcneden doacta oynuyodu. Guild liderimize sormam lazim bu soruyo cevap alır almaz buraya yazarım. Costal Grogrin Sith Warrior HUN OFFICER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 evet şimdi aldığım bir bilgiye göre daoc'taki HUN'la bir alakamız yok. İsim benzerliği sadece. Fakat o guildte olup sora bize katılan arkadaslar oldu. Aklıma gelen Kerem ile Hüseyin var. Malesef nicklerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Selamlar , henuz pre order yapmadım ama oyun çıktığında bende aranızda olacağım tabi kabul ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 tabi ki forumlarımza girip hun guild kurallarını okuduktan sonra onaylarsan seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Detaylardaki ufak hatalara takılmazsak ki gerek yok Anlatım güzel olmuş. Önemli olan da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 FrF olarak sizi adversarye ekledim. Bakalım eger olursa en azından selamlaşırız arada B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 güzel umarim aynı serverda oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 costal said: The Hun empire guildi Corsec ile FRF'yi, karşısında görmekten büyük onur duyar. Umarım aynı serverda karşılıklı oynama şansı yakalayabilriz. hocam ekleyelim o zaman düşmanlara >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Will be done my master ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The HUN Empire olarak EU RP PVP sunucusu olan Lord Calypho'da oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu server'da iki adım atıyorum karşıma bir hun empire'lı çıkıyor, adamlar server'ı domine etmiş arkadaş. başarılar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dövün beni hala daha başlayamadım swtora uhuhuhu :(( işten güçten vaktim olmuyor bf3 bile zor oynuyorum 1 saat .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Hunempire.comresmi ana sayfamız açılmıştır bilgilerinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oyuna henüz başlamadım ama guildinizde arkadaşlarım var büyük ihtimalle sizinle birlikte oynayacagım. Guildin ihtiyacı olan bir class oynamak isterim. tavsiyeniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 guilde tank lazım şu an jugger açarsan buyur gel dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 başvurularınız için linki tıklayınız özel mesaja gerek yok :) "The Hun Empire başvuru formu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 isminizi zorla değiştirin diyolar şu anda delirecez eulaya aykırıymış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Merak ettim, tam olarak sıkıntı neymiş? Bir de official yerden geldiğine emin olun derim, daha önce öyle sahte email'ler gönderildi, yok isminizi değiştirin, yok karakterinizi silin vs, diye. Bir de mutlaka Rockjaw'a mümkün olan herkes twitter'dan tweet atsın, böyle önemli olaylara genelde parmak sokuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 guild ismi tarihte ismi geçen bir kişiye,organizasyon,uygarlığa ait olamazmış maille değil direk oyun içi değiştirdiler zaten ismini guildin ayar olduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ellerindekine sahip cikacaklarina daha beter kasiyorlar milleti. kotu olmus ve sacma. T.H.E koyun bari kisaltma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ayıp etmişler, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 TORtanic e degistiriyoruz deseydeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar