MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 arkadaşlar yeni laptop aldım floodluyorum bi kaç gündür buraları hehe=) dell touchpadde anlatamayacağım bi savsaklık var. bazen fazla ileri gidiyor bazen ufak hareketler yapıyor... alps diye bir driver kurdum. dell n5110 laptop. napmak lazım bi fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hassaslığını düşürmeyi dene önce bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sensitivity i mi kastediyosun yoksa başka bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 düşürdüm bir fark yok. bu arada anladığım kadarıyla ufak yüklemeler olduğu sırada saçmalıyor... web sayfalarını aşağı scroll ettiğimded falan yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ekran kartı sürücün doğru mu? win7 halen tırt sürücülerle "çalışıyorum ben aabey" diyip çok düşük performans verebiliyo. edit: bu bahsettiğim scroll'da dediğin gibi olabilir, ama kesin anlaman için bi pencereyi falan sağa sola oynat, kırılma oluyorsa görüntüde sürücün tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dell'lerde genel bir sorun var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aynen ekran kartı sürücüsünü tekrar kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 -arabamın farları çalışmıyor. +silecek suyunu boşaltıp cantları değiştir. işte pc böle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 zamanında kullandığım hp nx6325'te o olay oluyordu. sebep ise ISINMA! kısacası makineyi soğutmayı dene. ısındıkça salaklıyordu hp'nin touchpad, öyle bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valla ekran kartı taş gibi... bir problem yok onda. touchpad için başka driver da yok ilginç bi şekilde. bi mouse takim bakalım aynı şey olcak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dediğim şekilde baktın ve sorun yoksa touchpad driver'ında bi dallamalık var o zaman. draglock, touch check, scroll alanı genişliği falan gibi ıvır zıvır özelliklere baktın mı ayarlarıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mr_Hand said: dediğim şekilde baktın ve sorun yoksa touchpad driver'ında bi dallamalık var o zaman. draglock, touch check, scroll alanı genişliği falan gibi ıvır zıvır özelliklere baktın mı ayarlarıdan? evet hepsini kapadım hatta... sonra açtım iki şekilde de tırt. external mouse sorunsuz çalışıyor. umarım ısınmadan beri gelen bi problem değildir, zira makine i7. pof=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ısınma olması anca HP'nin ucuz modellerinde olacak bi saçmalık da, donanım sorunu olabilir yine de. yüklediğin sürücüyü bi kaldırmayı denesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kaldırayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hatta el atmışken ccleaner ile registry falan da temizle bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mr_Hand said: ısınma olması anca HP'nin ucuz modellerinde olacak bi saçmalık da, donanım sorunu olabilir yine de. yüklediğin sürücüyü bi kaldırmayı denesene? kaldırdım hala aynı=/ işin ilgnç kısmı ısınmadan oluyor da diyemiyorum çünkü bilgisayarı uzun süre sonra ilk defa açınca da(yani makine soğukken) aynı problem var... anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hangi browserla deniyosun scroll işini? ya da .doc .pdf falan okurken de oluyor mu? onlarda da oluyosa donanım sorunu o zaman bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok abi her zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 teknik servisle bi konuş sen. donanım sorunu bu heralde. ama önce grafik sürücüsünün düzgün olduğuna emin ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mr_Hand said: ısınma olması anca HP'nin ucuz modellerinde olacak bi saçmalık da, donanım sorunu olabilir yine de. yüklediğin sürücüyü bi kaldırmayı denesene? kalbim kırıldı. zamanına göre güzel makineydi o laf attığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sdfgfd senin niye kalbin kırılıyo ki HP üret(tir)miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya şimdi yeni topic açmayayım... i7 2630QM var. GTAIV oynarken max 87C sıcaklığı görmüş corelar. yüksekmidir normal midir? normal zamanda 50C falan. TJMax olarak 100C görünüyor. yakmadan paşa paşa oynar mıyım ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 87 derece ne abi? Benim makine 73 derecede vik vik ötmeye başlıyor(du). Edik: gerçi benimki 73 derece ayarlıydı,ondan olabilir sdfsdf. Ama 87 çok genede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bugun neverwinter nights 2 oynayayım dedim, 97 santigrat olmuş... napayım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar