Mal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 telefon gayet iyi. pek bahsedilmeyen eksiği Hoparloru çok yetersiz müzik dinlemek için. bilgisayarın hoparlorunu bluetooth üzerimden bluetooth Hoparlor gibi kullanilmasini sağlayan bi program varmidir acaba. yoksada biri yapsın baya tutar. aha madalya geldi http://www.youtube.com/watch?v=pJzUurSh3UY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 telefon gerçekten güzel 240 liraya geldi vodafonela yani daha iyisini düşünemiyorum bu fiyata tek rootu yok şuanda oda çıkarsa çok şukela olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 600-700 liralık telefonlar aarasından en iyisi budur arkadaşlar. Aldım, kullanıyorum çok memnunum. Üstelik Vodafone'da 240 lira! Bu fiyata böyle bi alet, müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 şu dialer'in sürekli pil yemesi sorunu da çözülse süper olacak. onun dışında düz wildfire ile dağlar kadar fark var arasında hakikaten. ondaki tüm eksikleri kapatmışlar gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 güncelledim ben %49 da çevirici hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Tek eksiği pili çok çabuk bitiyor.Hiç kullanmazsam 2 güne kendiliğinden bitiyor pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Şu pil muhabbeti cidden can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 barnacle said: güncelledim ben %49 da çevirici hep. işte o durumda sürekli. çok da basit bişeydir, telefonun tam sleep haline girmesini engelleyen bişey var, dialer bi cevap bekliyor falan belli ki. ama kaç haftadır yapmadı adiler. şu da çözülse fiyat performansı net en iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kaç hafta oldu ne google ne htc sallamıyor. sanırım ilgili konu bu: code.google.com roket adama hak verip elimde tuzla ifon almaya koşardım ama fakiriz işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 telefonun şarj girişi bozuldu şarj almıyor. başka şarj aletiylede denedim sorun telefondaki giriş kısmında. garantisi teleservice miydi bunun. garantiye mi versem başka biyere mi yaptırsam. başka biyerse nereye yaptırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 girişi kolanyayla silsem düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 şarzım bitiyor hoşçakalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 giirişi kolonya emin değilim de alkolle temizle. kolonya da olur herhalde. bende de samsung sadece şarj edip usb mass storage olarak falan görmüyodu. temizleyince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yok ya benim soketin iletken kısmı tamamen erimiş. 30 liraya yeni soket taktırdım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 benim ppower tuş bozuk hala çok zor basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 garanti bitmişse ya da kullanıcı hatası diyorlarsa ebay den alın parçaları, tornavida setini de gönderiyorlar. Benim hoperlör bozuldu demir tozundan dediler, 45 lira mı ne fiyat çekti kvk. Ebayden tornavida setiyle dolara aldım taktım, orjinalinden zerre farkı yok kalite olarak. Aynı ses. Power tuşu dahil nerdeyse tüm parçaları var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynı sorunlar işte ya. power tuşu benimde tekliyor yakında bozulur. kulaklık girişide temasızlık yapıyor bazen. tamirciye dedim bir yılda bozulacak şekilde yapıyolar işte yenisini satmak için. aynen öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu aleti nasıl rootladıgımızı birisi anneye anlatır gibi anlatabilir mi rica etsem? s-on görünüyor benim cihazım, geçen sene falan teknosa'dan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 gene bozuldu şarj girişi bitmek üzere şarjım malum ortalık karışık giremezsem öldüm sanmayın savaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar