Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC Wildfire S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telefon gayet iyi. pek bahsedilmeyen eksiği Hoparloru çok yetersiz müzik dinlemek için.

bilgisayarın hoparlorunu bluetooth
üzerimden bluetooth Hoparlor gibi kullanilmasini sağlayan bi program varmidir acaba. yoksada biri yapsın baya tutar.

aha madalya geldi

http://www.youtube.com/watch?v=pJzUurSh3UY
Mesaj tarihi:
600-700 liralık telefonlar aarasından en iyisi budur arkadaşlar. Aldım, kullanıyorum çok memnunum. Üstelik Vodafone'da 240 lira! Bu fiyata böyle bi alet, müthiş.
Mesaj tarihi:
şu dialer'in sürekli pil yemesi sorunu da çözülse süper olacak.

onun dışında düz wildfire ile dağlar kadar fark var arasında hakikaten. ondaki tüm eksikleri kapatmışlar gibi bişey.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

güncelledim ben %49 da çevirici hep.

işte o durumda sürekli. çok da basit bişeydir, telefonun tam sleep haline girmesini engelleyen bişey var, dialer bi cevap bekliyor falan belli ki. ama kaç haftadır yapmadı adiler.

şu da çözülse fiyat performansı net en iyi telefon.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
telefonun şarj girişi bozuldu şarj almıyor. başka şarj aletiylede denedim sorun telefondaki giriş kısmında. garantisi teleservice miydi bunun. garantiye mi versem başka biyere mi yaptırsam. başka biyerse nereye yaptırabilirim?
Mesaj tarihi:
giirişi kolonya emin değilim de alkolle temizle. kolonya da olur herhalde. bende de samsung sadece şarj edip usb mass storage olarak falan görmüyodu. temizleyince düzeldi.
Mesaj tarihi:
garanti bitmişse ya da kullanıcı hatası diyorlarsa ebay den alın parçaları, tornavida setini de gönderiyorlar. Benim hoperlör bozuldu demir tozundan dediler, 45 lira mı ne fiyat çekti kvk. Ebayden tornavida setiyle dolara aldım taktım, orjinalinden zerre farkı yok kalite olarak. Aynı ses.

Power tuşu dahil nerdeyse tüm parçaları var zaten.
Mesaj tarihi:
aynı sorunlar işte ya. power tuşu benimde tekliyor yakında bozulur. kulaklık girişide temasızlık yapıyor bazen. tamirciye dedim bir yılda bozulacak şekilde yapıyolar işte yenisini satmak için. aynen öyle dedi.
Mesaj tarihi:
bu aleti nasıl rootladıgımızı birisi anneye anlatır gibi anlatabilir mi rica etsem? s-on görünüyor benim cihazım, geçen sene falan teknosa'dan almıştım.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...