Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az kala taşlanıyorduk.

Nomak

Öne çıkan mesajlar

aynısı benimde başıma geldi o yüzden ilgimi çekiyor bu konu,arabada şehir içinde bir yere giderken red bull kutusunu orta konsola oturtturdum hem içip hem gidiyorum,herifin biri ışıklarda camı açtı ayıp değilmi hem içiyorsun hem milletin canıyla oynuyorsun v.s diyince,al tötüne sok,bu enerji içeceği geri zekalı diyince herif kıpkırmızı oldu,ayrıca kul hakkından bahsediyorsan,orada o başörtülülerin yaptığı zaten baştan yanlış,ben hiç bir yerde eline 2 şişe bira alıpta gelip aile ortasına oturarak bira içen adama rastlamadım,onların yaptığı cahillik,bunu bir dinle bağdaştırmak zaten saçmalığın daniskası :S
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

pasta avrupada yapılan son yıllardaki 180 saldırının sadece 3 ü islami terörle bağlantılı,geri kalan %98 i hıristiyanlık terörü ,haçlılarda terörist değildi kahramandı değilmi senin gözünde,misyonermisin nesin anlamıyorumki,her konuda islama laf atıyorsunuz,önce bi ağzınızı çalkalayın sonra islama laf atın..
bazılarınızla gurur duyuyor olmalı :d

he haçlı seferleri yüzünden islam daha iyi bir din oldu yani.
bu kafayla bi bok olmaz evladım sizden.
kötü diyoruz bak bu daha kötü diyosun.
ee?
karikatüristi babam mı öldürdü?
southparkda muhammedle dalga geçtiler diye babam mı tehtidler yağdırdı?
hristiyanlar mı dövüyo sokakta yemek yiyolar biz açken diye?
yarım asır önceki savaşla 2011 yılındaki kepazeliğinizi nasıl meşru kılabiliyosun lan?
Sosyal ağlarda paylaş

"bakın yunus emre falan islam zengin kültür" dersen "e o zaman bunlar da var" diye gösterirler. kafana göre yunus emreyi islam kültürünün merkezi yapıp şu örnekleri de "dini bilmeyen islam faşisti istisnalar" diye ayıramazsın. İkisi de aynı dinin parçası. Ama günümüzde bir islam kültürü yok, bir yunus emre bir ibni sina yok, oysa kakalakların ninjaların sayısı da baskınlığı da giderek artıyor. Günümüz islamının temsili maalesef bu kesim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar örümcek beyinlisin işte ,asıl mesele şu sen,cevap vermeye bile değer olmayan bir kişilik oldun şu anda gözümde,oysaki senin gibilerin yaptığı gibi 5bin tane argüman önüne sürebilirim,ama ne diyorum ben haçlı ruhuna saldırılmış şövalye gibi ağzından salyalar saçarak,islami değerlere saldırmayı bekleyenlerden hiçbir farkın yok,bu dini kuran peygamber (s.a.v) yi bile yahudiler zehirlemişler ve güç elinde olan peygamber bütün yahudileri silin yeryüzünden diye bir emir vermediyse,ben senin gibilere cevap verme talihsizliğinde bulunamam ,ayrıca senin gibilere kapak olsun tekrardan elhamdülillah müslümanım,anlamı hamd olsun o yüce yaradanaki,senin gibi yolunu kaybetmişlerden veya,ölene kadar bekar kalan hıristiyan papazların dininden,veya bir türlü bu dünyada dikiş tuturamamış bir yahudi değilim,gerçekler acıtır ama benim gibileri oldukça senin gibilerin hayal ettiği türkiye hiç bir zaman gerçekleşmeyecek kusura bakma...
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları hep söyledik adama ama anlamıyor. Yunus emreye laf eden yok müthiş insan okudugumuz kadarıyla fakat hani nerde?

2011 yılında olan islamdan ve dayatmacı baskıcı tavırlardan şikayetçi oldugumuzdan ve biz onlara 'burada oruç tutamazsın namaz kılamazsın rahatsız oluyoruz!!!11!!1' demezken onlar burda içemezsin diyorsa onlar dayatmacıdır. Kimsenin gidip camii avlusunda içmesi falan gibi durum yok parkta içiyorlarmış gayette normal ayrıca direk burn ice tea içiyorlarmış ki bira rakı herşey içerler isterlerse.

E şimdi tekrar söyleyelim 2011 yılındayız yunus emre gibi müslümanların iyi hristiyanların kötü oldugu bir dönemde haklı olabilirdin fakat şuan haksızsın dostum, haksızsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hamd olsun o yüce yaradanaki,senin gibi yolunu kaybetmişlerden veya,ölene kadar bekar kalan hıristiyan papazların dininden,veya bir türlü bu dünyada dikiş tuturamamış bir yahudi değilim

here comes the rage!!!

YESSSSSSS RAGE IS STRONG IN THIS ONE!

her ateist yolunu kaybetmiş değildir
hıristiyanların da iyisi vardır
yahudilere laf çakmak çok klişe ama aslında iyi insanlar olm.

üzülerek söylüyorum ki türkler sadece din gerekçesi ile değil, genel olarak insanlığı sevip sayamayacaklar. alışık değiliz böyle bir hoşgörüye.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl islam bu değil, onlar asıl müslüman değil kafasını da ben anlamıyorum.

daha geçenlerde Gazi Üniversitesi İlahiyat Anabilim dalı başkanı Prof. Dr. bilmemkim açıklama yaptı, daracık giyip milleti azdırıyorlar, tecavüzü hakediyorlar diye. adama prof titri vermişsin. Bu adam islam üzerine bilimsel olduğunu iddia ettiği araştırmalar yapıyor, en tehlikelisi de yeni ilahiyatçılar yetiştiriyor bu kafayla.

kendinden farklı olana hoşgörü göstermekten aciz, işine gelince de islam hoşgörü dini. yemişim öyle hoşgörüyü afedersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

çeviri: mantıklı hiç bir argumanım yok çünkü 2011 yılında hala düşünmeden fikir sahibi olup inanıcak kadar karanlıktayım.
bu yüzden duvar örüp sizi cehennemlik ilan edeceğim.

pasta onu kendi inancıma göre yüce yaradan bilir,mantıkdan bahsetmen ayrı bir komedi tabii de,burada şikayet ettiğiniz ötekiler diye bahsettiğiniz insanları burada gördüğünüz anda sınır dışı etmeniz ayrı bir komedi tabii,ayrıca bu konuları tartışmanın anlamı yok,tek sorum şu olur bir ülke düşününki 30 yıldır savaşta ve ruslar girmiş altetmişler,iç savaşa girişmiş,sonrası satılmış afgan tazılarından müteşekkil bir hükümeti başa getiren amerika ve batılı devletler orada tekrar batağa saplanmış,ve bu ülkede insanların tek yaptığı ellerinde tek kalan şey dine sarılmak olmuş,neden sizce? bunun sağlamasını yaptığınızda belki de kurtuluş savaşında anadolu halkının çektiği acıları ne uğruna çektiğini anlayabilirsiniz,anlayamazsanız akifin dillere pelesenk olmuş satırlarıda iyi iş görebilir ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu ülkede insanların tek yaptığı ellerinde tek kalan şey dine sarılmak olmuş,neden sizce?

çünkü zamanında endüstriyel devrimi yapamadığımız için ve yönetim şekli aileden diye işi anlamayana görev verelim olduğu için ülke aşırı geri kalmış, zayıflamış olduğundan dolayı halk da cahil kalıp sığınacak herhangi bir liman bulamadığı için??

said:
bunun sağlamasını yaptığınızda belki de kurtuluş savaşında anadolu halkının çektiği acıları ne uğruna çektiğini anlayabilirsiniz

teknolojimizi geliştirir, halkın sorgulayan bireyler olmasını sağlar, ezberden uzaklaştırır ve siyasi anlamda yetkin kişilerden oluşan güçlü hükümetler kurarsak -israil gibi oldu lan bu!- bizim diğer devletlerden fazla korkumuz kalmaz?

pssstt bunun konu ile alakası neydi abi?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok cevab veremedim derken pinkporing verememiş cevap ondan sataşıyor. Adama 2011 diyoruz kurtuluş savaşı dıyor. Yani iyidir en azından haçlı seferlerinden kurtuluş savaşına kadar getirebildik bir 3 sayfa daha yazarsak bugüne gelebilir.

Aga bırak sen kurtuluş savasını isayı musayı muhammedi falanda gel bana 2011e ice tea içen adama bira içiyor (ki bira içsin isterse) bu tripleri atabilecek yüzsüzlüge ulaşmış adamdan haber ver mümkünse onlar nolcak? Ben islamı seven sayan ve hatta kuranı okumuş biriyim incilide tevratı da okudum sırf meraktan fakat bu şuan müslümanların tamamen islamdan çıkmış agzı köpüren tipler oldugu gercegini degiştirmiyor.

Yineliyorum. Hoşlanmadıgım din degil, onun takipçileri.
Sosyal ağlarda paylaş

boşver, sen kafana göre takıl,aogogo şeriat geliyor gibi muhabbetlerle,çıkıp meydanlarda kafa patlat ve islama sövüp say,ama ben senin gibilere saygı duyamam karakterim gereği,konuyu evirdiniz çevirdiniz,islama getirdiniz,ha konu alakalımı alakalı ama pireye kızıp yorgan yakacağınıza biraz mantıklı olun,müslüman olmanın suç sayılmadığı forumlarda görüşmek dileğiyle esen kalın ...
Sosyal ağlarda paylaş

müslüman olmak suç değil ki lan.

ben müslümanım hacım. kimse de bana neden müslümansın lan demedi.

sadece pislik yapanları savunamam hiç. dini önemli değil. sayıları fazla ise ve diğerlerine "bizden değüüül" diye haksızlık yapıyorlarsa daha da sert karşı çıkarım.

hiç adam kayırmadım, öleceğimi bilsem kayırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

kim adam kayırıyor anlamıyorumki,ben 50bin kere lanet ediyorum öyle heriflere,şahsımda aşırı hoşgörülü,hafif bektaşi kıvamında bir adamım,ama nereden konu buralara geliyor çıldırtıyorlar insanı,ne bu din sizin bahsettiğiniz gibi,nede din o aptalların elinde artık ne içiosa beni ilgiendrmz de tepki verenlerin dini,namaz kılarken aldığım huzuru,almanya da bin çeşit kızla gezerken alamamıştım gençken,yani neden birşeyleri zorlamaya çalışıyor bazıları,
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgörü bu değil diyorsan,o zaman şeytan ayetleri kitabını yazan herif insan olamaz değilmi? ayrıca islamda hoşgörü anlayışı din harici insanlaradır,islam dininde olanlar için hoşgörünün sınırı bellidir,fethullah gülen ağzıyla bana hoşgörü hede hödö denilince de kızıyorum orası ayrı mesele,zaten hep o herif başlattı hoşgörü diyalog,ne diyalogu lan neyse uçmiyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...