Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ah şu müslümanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 müslümanım diye geçiniyor bide şerefsizler. hani kul hakkı nerde?iftira nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Eskiden olsa kavga ederdik abi problem yok şimdi nişanlandık iş güç sahibi olduk yani artık tutan şeyler var.Başka yerlerde dikkat edin beyler yani ne bileyim hiç beklemediğim yerde hiç düşünmediğim sebebden iş açılacaktı. Ne oluyor demeye bile fırsat yok yani bira içsek bunun cezasını polis verecek sanırsam halka açık yerlerde içemiyoruz kaldı ki eskiden neler yapardık parklarda ama çöpü çöpe atar giderdik şimdi ne bileyim günlük hayatıma karışır olmuş insanlar. Neyse başınıza gelir bu tarz birşey düşünmeden adım atmamaya çalışın ne olur ne olmaz.İşe dönmem lazım iyi bakın kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Köyden indim şehre dolu heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 adamların yaptıgı öküzlük.cünkü zekasız oldukları için tartma yetenekleri yok elinde birayla sağa sola sataşıcak tip ztn 1km öteden belli oluyor.kendi halindekiler belli oluyor birde fanta içerken hele böyle birşey yaşayınca tekme tokat dalsanız haklısınız ha ama şöyle birşey var.kucukyalı idealtepe sahil biraz hava kararınca it kopuk dolan yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 iyiki istanbulda yaşamıyorum lan,sivasa yobaz denilir ama,milletin içtiği mekanlar bellidir,felaket bir hoşgörü var:D,benim arkadaşlar var alibaba mahallesinde alevi bir esnaftan alırlar birayı çıtır çerezi,gideriz kızılırmak kenarında muhabbet sohbet ederiz ben içmem ama muhabbetleri dört dörtlüktür,ama şuna katılıyorum,onların yaptığıda hayvanlıkmış yani,her zaman sakallı cübbeli bir arkadaşıma dediğim gibi diyeceksiniz böylelerine ;islamı bir sen anladın ama yanlış anladın dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 semtçilik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Müslüman adama gidip biz bira değil fanta içiyoruz dersen bira içtiğin için baskı görmeyi meşru kılarsın. Burnuna seccademi neyse o zıkkım kıvırıp vurcaksın bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yine de yumuşak kalır seccade. Maklube tepsisi ile eh işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 rakı içseydiniz olmazdı bunlar hatta bira içmeyi bile becerememişsiniz : ( şaka bi yana sıkıntı harbi bu olaylar, yakında dışarıda alkol komple içilemeyecek hale gelecek. neyse ki barlar va... o wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hocam %99'u müslüman olan bi ülkede yaşıyoruz. malum önümüz ramazan. alkol falan bunlar güzel şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 genelleme yaparsak başı kapalı = hoşgörü kapalı %70-80 böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ramazan ne zaman başliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ahmedinejad said: Nomak said: '' ARGGHH bira içiyorlar ÇIK ÇIK hayvanlar çağır polis çağır '' bunu diyen 50 küsürlerde bir kadın. şu hayatta kimseden korkmam menapoza girmiş/girmekte olan kadından korktuğum kadar. sokakta falan 10 adam gücünde oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dövseydiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mùn fèrît Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Pasta said: Müslüman adama gidip biz bira değil fanta içiyoruz dersen bira içtiğin için baskı görmeyi meşru kılarsın. Burnuna seccademi neyse o zıkkım kıvırıp vurcaksın bi tane. bu da doğru bu olay üzerine o adam "hö tomam üstüne yöröncö olay çözülüyü" demiştir. öte yandan bu olaydan sonra da aynı şeyi düşünmüştür zira parkataki herkes adamı desteklemiş. bundan aldığı gazla artık bira içeni mi dersen öpüşeni mi dersin hepsine yürür bu angutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sehven yürümüşler üstünüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pinkporing said: iyiki istanbulda yaşamıyorum lan,sivasa yobaz denilir ama,milletin içtiği mekanlar bellidir,felaket bir hoşgörü var:D DIIIZZZT adamlar otel yaktı orada daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 goldbären said: adamlar otel yaktı orada daha ne olsun. YA SALAK MISIN ANLAMIYORUM!! http://www.burningman.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 isveçte de 100 kişiyi tek başına öldürdü adam ne diyon yani,gelişmiş demokrasilerde de oluyo napacaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi nilep haksız haksızlığını öyle bir haksızlıkla kırdın ki artık nilep sana göre kıyaslandığında hep haklı çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi o kadar farklı kafalarda yaşıyosunuz ki trollemek istesek o bile imkansız sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Lise yıllarında ramazanda sigara içiyorum diye 50li yaşlarda kara çarşaflı teyze rage olmuştu.(birde oruç tutan tiryaki vardır,canı çeker dibi düşer diye kuytu köşeye oturdum ayıp olmasın diye) Teyze bi git işine allasen diye o borozan sesimle çemkirince,teyze de küfür edemeyeceği için ya allah'ım sen sabır ver diyerek giderken arkadaş da oradan ne oldu lan ninca mı sataştı sana diye anıra anıra gülünce kadın iyice bozulup gitti. Herhalde eve gidince liseli kafirler mahallemizde fink atıyor demiştir.Zaten şuan lisenin olduğu mahalle'nin %80'i kara çarşaflı.(olmaması imkansızdı zaten tarikat deposu gibi) Ramazan bazı yerler için hakikaten çok tehlikeli,çocukluğumun geçtiği mahalle de kapalı insan yoktu şimdi çoğunluk kapalı. Hal böyle olunca restoranlarda kapalı oluyor.Şehir merkezinde bile çoğu restoran kapalı.Açık restoran'da yiyen olursa millet rage olmuş şekilde yiyen insana bağırıyorlar bazı bazı.Belediyeyi eskiden chp alıyordu şimdi Akp'nin kalesi. Değişim böyle bir şey,yani yaşadığın durum gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi benim anlatmak istediğim başka birşey,erzincanda da başbağlarda 33 kişi öldürüldü,şimdi koskoca erzincan şehrinemi mal edelim bu olayı,işin içinde jitem var dediler pkk var dediler yani biraz cevap verirken koskoca bir şehri incitmemeye özen gösterin,her sivas kelimesi geçtiğinde o salakça olayı ısıtıp ısıtıp öne sürmek mantıklımı sizce? ne yapayım yaşadığım şehrimi değiştireyim nilep? onayladımmı bu konuyu ben? hayır yapanlarında allah belasını versin tamammı,ama seviyorum işte bu şehri,gider cemevinde semah da dinlerim,sivasın şenliklerinde halayda çekerim,bu memleketi seviyorum,yananlardanmısın yakanlardanmısın diye bin kere sordular tek cevabım oldu,üzülenlerdenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar