kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 sağol lan öğlen mis gibi yürüyodum değnekle,, hemşire bile oo baya iyisin dedi. röntgen istedi doktor, çektirirken yok şöyle tut böyle tut derken dizi zorladık ağrıyo şimdi. basamıyom üstüne iyi mi. ters bişe yapmamışızdır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Hemşire ile "free sex ticket" kazanmış olmazsın umarım. O hemşireyi ağlatırdım o dizle de neyse şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 gece ağrı devam edince ağrı kesici verdiler öyle uyuyabildim. bugün iyiyim. bi cihazla diz açma kapama, bi de elektrikli aletle baldırdaki kasları çalıştırmaca yaptık. yürüdük merdiven çıktık. yarın taburcu olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 geçmiş olsun. kıkırdakta dikiş yapmaları iyi olmuş. vucudun yerine koyamadığı şeylerden biri kıkırdak. kırılınca kaynamaz filan illet bir şeydir. yokluğu da dert. yaşlanınca kireçlenme vs. dikme işlemini de 35 yaşına kadar filan yapıyorlar yoksa zaten iyileşmiyor diksende. dikerek kurtarması güzel bir şey doktorun. uğraşmıyor bazısı alıp çıkıyor direk. 5 dakkalık iş kesip almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vaperon said: Hadi geçmiş olsun. Dizin şıkır şıkır ötüyor mu o hareketleri yaparken? :D bugün gıcırdamaya başladı dizim. bi tuhaf oluyorum lan hissedince. :D normal herhalde bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mStmiGS43jQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Normal normal. :D 1 aya kadar düzelir o. Garip hissediyor insan dediğin gibi ama normal. Geçiyor kısa sürede. Ağrın var mı dizinde ya da doğrulmaya çalışırken başın ağrıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dizimde şu an ağrı yok. yürüdükten sonra biraz ağrı olabiliyor zorlamaya bağlı olarak. tam düz açamıyorum şimdilik dizi. baş ağrısı hiç olmadı. dizin üs kısmındaki baldır kaslarını çalıştırmam lazım ama zorlanıyorum ya da yanlış hareket yapıyorum o kası çalıştırmak için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 lan taburcu olacaz diz şişti iyi mi. doktor bişe demedi gerçi, çıkarken boşaltacaklarmış orayı(sanırım ödem vs var). bugün taburcu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oh be evime geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ağrın ve acın var mı?nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ağrı acı yok. gayet iyiyim. bandaj var dizimde sadece. yürürken brace denen bi alet var onu takıyorum güvenlik açısından. tabi kol değneğiyle yürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kozalak said: ağrı acı yok. gayet iyiyim. bandaj var dizimde sadece. yürürken brace denen bi alet var onu takıyorum güvenlik açısından. tabi kol değneğiyle yürüyorum. Çok sevindim ağrın olmamasına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bisikletle cöp kutusuna carpip o hizla firlayip cöp kutusunun ustüne oturmustum allahtan üstü kapaliydida icine girmedim. Bisikletinde frenleri kitlenmisti. Babam hala kizar bana o olaydan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 doktor levine'in manyetik dizliklerinden tak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 capraz baglarda kopma varsa meniskusden buyuk dertlerin var zaten once onu dusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 menisküs başştan sona yırtıktı zaten. dikildi ameliyatta. o yüzden iyileşme süreci daha da uzuyo. menisküs alınınca aynı gün ayaga bile kalkabiliyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 vay arkadaş ne illet bişeymiş bu ön çapraz bağ ve menisküs. kontrole gittik, durum gayet iyi özellikle taburcu olalı 5 gün olmasına rağmen baya iyisin dedi. ne zaman çalışabilirim dedim, bayramdan sonra deyince çöktüm lan. o zamana kadar göndermek istemem dedi doktor. çapraz bağ ve menisküs aynı anda gümleyince böyle işler zora giriyomuş meğer. bilgisayarda yüklü 4-5 oyun vardı onları oynarız artık. gerçi dizliğini takıp dışarı çıkabilirsin ama dize ne kadar az yük verirsen o kadar iyi dedi. dışarı da çıkarım sdf. 600 metre aşağıda sahil var gider orda otururum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 O dizle 600 mt ? Eheh, sakaci seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 her akşam evin yakınındaki parka gidiyorum abi. 150mt vardır. dışarı çıkabilirsin dedi zaten. bakalım bugün deneyecem bi. düz yol olsa hiç sıkıntı yok da yokuş sıkıntılı oluyo biraz. ayağın üzerine basabiliyorum aslında ama doktor basma dedi. değnekle yürümeye devam. tabi dizliği de takıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 di said: O dizle 600 mt ? Eheh, sakaci seni. gittim geldim. ama zorladı. şimdilik daha gitmem. 1 hafta sonra belki.. ama insan yüzü görmüyodum 2 haftadır, iyi geldi. değnek+dizlik olunca garip garip bakıyolar bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 evet o duyguyu biliyorum.değneklerle gezerken hiç tanımadığım insanlardan geçmiş olsun dilekleri aldım,insanlar inanılmaz saygılı ve sevgi dolu oluyor o durumlarda.sanırım bu konuda duyarlılığımızı pek kaybetmedik henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aaa bana da öyle oldu valla ama caddede giderken değil. evin biraz ilerisinde park var oraya gidiyoz akşamları. gören geçmiş olsun noldu böyle diye soruyo. vay anasını dedim. gerçi beşiktaşta oturuyor olmam da buna etken olabilir. muhit baya iyi bu taraflarda. yalnız dizim gıcırdamaya başladı iyice :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Otur, ne diyo dolanıyorsun :) Evin içinde kalk iki tur at yeter. Bırak iyice iyileşsin. Ondan sonra mesafe artırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ev 1+1 nereye dolanayım. evin yakınındaki parka gitmeye devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar