Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ tarafım pert

kozalak

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun. kıkırdakta dikiş yapmaları iyi olmuş. vucudun yerine koyamadığı şeylerden biri kıkırdak. kırılınca kaynamaz filan illet bir şeydir. yokluğu da dert. yaşlanınca kireçlenme vs. dikme işlemini de 35 yaşına kadar filan yapıyorlar yoksa zaten iyileşmiyor diksende. dikerek kurtarması güzel bir şey doktorun. uğraşmıyor bazısı alıp çıkıyor direk. 5 dakkalık iş kesip almak.
Sosyal ağlarda paylaş

dizimde şu an ağrı yok. yürüdükten sonra biraz ağrı olabiliyor zorlamaya bağlı olarak. tam düz açamıyorum şimdilik dizi. baş ağrısı hiç olmadı.
dizin üs kısmındaki baldır kaslarını çalıştırmam lazım ama zorlanıyorum ya da yanlış hareket yapıyorum o kası çalıştırmak için sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

vay arkadaş ne illet bişeymiş bu ön çapraz bağ ve menisküs.

kontrole gittik, durum gayet iyi özellikle taburcu olalı 5 gün olmasına rağmen baya iyisin dedi. ne zaman çalışabilirim dedim, bayramdan sonra deyince çöktüm lan. o zamana kadar göndermek istemem dedi doktor. çapraz bağ ve menisküs aynı anda gümleyince böyle işler zora giriyomuş meğer. bilgisayarda yüklü 4-5 oyun vardı onları oynarız artık.
gerçi dizliğini takıp dışarı çıkabilirsin ama dize ne kadar az yük verirsen o kadar iyi dedi. dışarı da çıkarım sdf. 600 metre aşağıda sahil var gider orda otururum :D
Sosyal ağlarda paylaş

her akşam evin yakınındaki parka gidiyorum abi. 150mt vardır. dışarı çıkabilirsin dedi zaten. bakalım bugün deneyecem bi. düz yol olsa hiç sıkıntı yok da yokuş sıkıntılı oluyo biraz.
ayağın üzerine basabiliyorum aslında ama doktor basma dedi. değnekle yürümeye devam. tabi dizliği de takıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

aaa bana da öyle oldu valla ama caddede giderken değil. evin biraz ilerisinde park var oraya gidiyoz akşamları. gören geçmiş olsun noldu böyle diye soruyo. vay anasını dedim. gerçi beşiktaşta oturuyor olmam da buna etken olabilir. muhit baya iyi bu taraflarda.
yalnız dizim gıcırdamaya başladı iyice :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...