di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ameliyat ile mudahale etmeyeceklerse kikirdaklara bu surede iyilesiyor abi, edeceklerse daha hizli olabilir. Ayaga kalkma suren falansa o 2 ay, sonrasinda yine bir sure iskence cekeceksin ve en ufak seyde hafif sakatliklar yasayacaksin maalesef. Cok gecmis olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bilmiyorum valla, öğrenicez dediklerini de. tam hatırlamıyom dediklerini çok sey söyledi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 di said: Ameliyat ile mudahale etmeyeceklerse kikirdaklara bu surede iyilesiyor abi, edeceklerse daha hizli olabilir. Ayaga kalkma suren falansa o 2 ay, sonrasinda yine bir sure iskence cekeceksin ve en ufak seyde hafif sakatliklar yasayacaksin maalesef. Cok gecmis olsun bu arada. Bu ne karamsarlık yaa valla içimi kararttın.Herkeste iyileşme süreci aynı olmaz,herkesin sakatlığı da aynı değildir. Zaten travma yaşamış bi de psikolojisini bozmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 iyi bakarsan duzelir, ameliyat sonrasi terapi hede hodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 benim kuzende aynı sekilde top oynarken bağ kopması artı meniskus oldu aynı bacakta. yeditepe hastanesinde 10bin tl fiyat vermişler ameliyat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 oyhş iyiymiş fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ozel sigortalarin hemen hepsi yatili olarak %100'unu karsiliyor. Limit ise 15bin lira falan minimumda. Is yeri yaptirdiysa senin icin sorun olmamasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 SekerPembe said: di said: Ameliyat ile mudahale etmeyeceklerse kikirdaklara bu surede iyilesiyor abi, edeceklerse daha hizli olabilir. Ayaga kalkma suren falansa o 2 ay, sonrasinda yine bir sure iskence cekeceksin ve en ufak seyde hafif sakatliklar yasayacaksin maalesef. Cok gecmis olsun bu arada. Bu ne karamsarlık yaa valla içimi kararttın.Herkeste iyileşme süreci aynı olmaz,herkesin sakatlığı da aynı değildir. Zaten travma yaşamış bi de psikolojisini bozmayalım lütfen Iyilesme sureci ilgili bolgelere kanin ne kadar cok madde tasiyabildigi ile alakali dolayisiyla metabolizma hizi ile ilgili. Lakin kikirdaklarda durum farkli, kan damarlari tarafindan beslenemedigi icin coook yavas iyilesiyor. Haliyle metabolizma hizin pek etki etmiyor. Lakin dedigim gibi hazir ameliyata girismisken ya da ameliyat sonrasi igne sivi ve ilgili madde takviyesi yapilirsa durum degisebilir, onun disinda sure asagi yukari bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ya özel sigorta değil, bankaların kendi sandıkları var emekli sandığı gibi. ama bi yandan da özel sigorta gibi işte. değişik anlıycağınız. kıkırdaktaki durum o kadar da kötü değil sanırım di. yoksa 2 ay demezdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Umarim oyledir. Ben 2,5 sene cektim sen de cek diye bi umudum yok, dusmanimin basina gelmesin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yarın ameliyat oluyorum acıbademde. %100 karşılıyo güvence. iyi geçer inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 menisküs ameliyatı kolay kısa süren bişi ama eğer çarpraz bağlarda sorun varsa hiç arada kıgırdak kalmayacısına alırlarsa ozaman 2. veya 3. ye ameliyat olabilirsin. onlar uzun iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hangisinde ? Saat kacta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 maslak acıbademde saat 9 gibi. 7 de orda olucam anestezi vs için.. 2 saat sürebilirmiş ameliyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Uzaktasin lan. Anadolu tarafinda olsaydi bi ugrardim bisikletle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ahahah eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hocam geçmiş olsun, noldu nası geçti ameliyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bisikletforumdada geçmiş olsunlar devam ediyor, kudret kurtcebe çok ilginç bir adam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 selamlar 3.5 saat süren başarılı bi ameliyat geçirdim. ön çapraz bağları çift band yapmış doktor. menisküs baştan sona yırtılmış ama iyileşme potansiyeli olan bölgeden yırtdıldığı için dikmişler.bu yüzden bu kadar uzun sürdü ameliyat. ilk gün biraz sıkıntılı geçti yatakta ama şu an iyiyim.bi egzersiz verdi onu yapıyorum. 1-2 güne çıkarım herhalde. Kudret abi hakkaten çok değişik bi adam. çabuk gaza geliyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Hadi geçmiş olsun. Dizin şıkır şıkır ötüyor mu o hareketleri yaparken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 vaperon said: Hadi geçmiş olsun. Dizin şıkır şıkır ötüyor mu o hareketleri yaparken? :D teşekkürler. daha o tarz bi egzersiz yapmadım.diz üstündeki kasları çalıştırıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Çok geçmiş olsun, benim sol diz menisküsüm komple alındı 8-9 yıl önce. Tabii belli rahatsızlıklar veriyor ama gündelik hayatımı etkilemiyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 benimkini almaya gönlü elvermemiş dikmiş bakalım umarım sorun çıkmaz. bu arada dizdeki kıkırdakta bi hasara rastlamamışlar sadece kemikte az bi ödem olmuş. 4-5 haftaya tamamen rahatlarsın dedi doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar