kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bisikletten çok kötü bi düşme sonrası kolda bi kırık ve sağ diz çapraz bağlarda kopma ve menisküs yırtılması oldu. sağ kol açıda ve bacakta da bi aparat var. bu menisküs ameliyatlarının fiyatlarını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun.. Bisikletten düştün mü yoksa araba flan mı carptı nasıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 okurken içim fena oldu,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Nasıl bir bisikletten düşme o, ouch. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 of aklıma direk bu geldi, http://forum.paticik.com/thumbnails/ea5/58d/f8e/f8c/956/837/da6/cf7/c4e/3f9/3d_450xNULL.jpg geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun ben de bisikletten düşüp köprücük kemiğimi kırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ohass geçmiş olsun su testisi bisikletten düşmüş!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Gangren said: Nasıl bir bisikletten düşme o, ouch. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 istanbulda polonez köye gidiyoduk 20 kişilik bi grupla. yolları tam bilmiyorum, bi virajı alırken viraj bitiminde tam ters yöne keskin viraj varmış. onu görünce frenlere asıldım ve bisiklet kaydı. ben yerde baya bi sürüklendim bisikletten ayrı. muhtemelen düşerken çarptım. bisikletin o kadar kaymaması lazımdı ama kum gibi bişeye denk geldi galiba. tabi bunda hızlı gitmenin de etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bisikletle hız yapmaktan baya korkuyorum ben ya, hele ki türkiye yollarında. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun.düşününce kötü oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ohçç çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 gecmis olsun. sosyal guvenlik yok mu ki fiyat soruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Frantic said: gecmis olsun. sosyal guvenlik yok mu ki fiyat soruyorsun? özel hast. merak ettim. var güvence vs bişeler sağolun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 onun icin ozele degil de ctf spor hekimligine git abi. on capraz bag ameliyatlari olucam bende, bana en iyi orayi tavsiye ettiler. tavsiye edenler de gene ortopedi uzmanlari, es dost degil. onun icinde extra para gerekir mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ya şöyle bi durum var. bankanın kendi sandığı var emekli sandığı gibi. önce sandığa gidiyosun ordan sevk ediyolar özel hastanelere falan. maslsk acıbademe sevk ettiler işte ameliyat ta ord olacak sanırım ama ya tamamını karşılıyo ya da %10 ödetiyo... ameliyat fiyatları ne durumdadır bilmiyorum işte... 10k mı tutar fazla mı tutar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi çok büyük geçmiş olsun. Menisküs'den çok çektim. Ameliyat gerekirse allah kolaylık versin... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sağol. çapraz bağlardan ameliyat şart o sırada menisküsü de halledecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oha gecmis olsun. umarim cabuk iyilesirsin. o kadar düstüm bisletten, hatta bi keresinde eziliyodum bile ama bu kadar fenasi olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 airbag açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 geçmiş olsun bisikletden düşmek çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hipsterlık (td) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar