BoGaRDeN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dark World Uo Shard acılmıştır. Server a bağlanmak için www.darkworld.gen.tr adresinde dosyalar bölümünden darkworld connectoru indirebilirsiniz. Serverımızda lag problemi yoktur. Staff alımı yoktur.
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başarılar ama acc alamıyorum benim mail atma sistemim bozuk olduğu için mail atamıyorum o yüzden bana rica etsem msn den ulaşırmısın msn altta tekrar başarılar[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hayırlı olsun. Bişi dicem ama. Sitede "Tüm Hakları saklı ve gizlidir"demişsiniz ya. Noter'den tastikli kağıt belgeniz var mı?Yoksa laf olsun die mi yazdınız?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 21 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başarılar Laistragon laf olsun torba dolsun[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
BoGaRDeN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 staff kadrosu yüz yüze görüştüğüm insanlar. Site tasarımı ilerki günlerde değişicek.
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dark World Orta Dünya Da Çok Yakında Açılcak haritayı bitirdim regionlar bitti verdata bitti bi tek sistemler kaldı onlarda inş. en kısa zmnda bitcek hadi hayırlısı www.darkworld.gen.tr
BoGaRDeN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dark World Orta dünya tamamen rp tabanlı bi server olucak. Çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda tamamlanacaktır.
Karakans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Guzel bir proje. Tebrik Ederim...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 En ba$ta başarılar... staffların plevel ı yokmu ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
BoGaRDeN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 staffların plevellerini belitmek bence gereksiz.
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 artik bir reklam bolumu olsa ya hergun bir shard goruyoruz emulator bolumunde.[signature][hline]
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 alışmış olduğumuz orta dünya haritası sanırım artık baydı yepyeni şehir ve harita yı bizle keşfedin daha önce hiç görmediğiniz mimarilerle çoq yakında...... mümkün olduğunca küçülttüm 7 mb harita 3mb de statics 200 kb misc hues felam ama verdata 37 mb :( onuda küçültcem inş. :D
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Animlerden mi kısmayı düşünüyorsun :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 eheuehe neden olmasın lbr lerin hepsi genelde olmayanlar var kısılabilir :)
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gL diyek..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 başarılar.'da bütün staff forumlara akmayın hatta reklamınızı yapın buraya selam bile vermeyin paticik sizi unutsun yoksa sonra başınız çok ağrır ahaha.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
pipillius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Arkadaslar yeni serverımız hayırlı olsun. Yetkili arkadaslarıma sesleniyorum kusura bakmayın servera giremiyorum ufak bir ameliyat geçirdim en kısa zamanda counselourluk gorevimi en iyi sekilde yerine getirecegim Herkese kolay gelsin !
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 OHaras! abi inanmıyorum ilk defa düşüncemi hayata geçiren birileri(si) var. gözlerim yaşardı inanmıyorum... *! şok olmuştur *[signature][hline]hö?
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 söz konusu server ile alakam kalmamıştır kendilerine başarılar dilerim....
Deluna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Helal olsun Bogarden sonunda serverı açtın.Eskiden ne de çok konuşmuştuk.Sonunda kurdun umarım hep ayakta kalır.Başarılarının devamın dilerim. Eski bir tanıdık ::: Angelius
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 herkeze cok tsekkurler serverimizi elimizden geldigince gelistiriyoruz ve cok guzel olacagina inaniyoruz tum staff arkadaslarin birbirine guveni tam dir aramizda hainlerin cıkacagini hic sanmiyorum bu arada elestirin icin cok tesekkurler mike yoksa kronos mu desem ? elestirme haklariniza saygi duyuyorum fakat bunu yaparken yıkıcı deil yapici olarak yapin biz allahiz kraliz asariz demiyoruzki hemen gevur gormus gibi tasliyorsunuz acc actirmak isteyenler [email protected] ye mail atabilirler yada benim msn imden ulasabilirler pm atanlara veririm cok guzel yeni degisik projeler besliyoruz insallah yakinda hersey cok guzel olacak herkeze tekrar cok tesekkurler[signature][hline]abi imzam yok parmak bassam olurmu ?
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Serverimiz suan icin acil de yogun bakimdadir yani calismalar var herkezi bekleriz[signature][hline]abi imzam yok parmak bassam olurmu ?
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 herkesi çalı$maya mı bekliyorsun? lol.bi grp olmu$ cümle.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eheh yemekte veriyormusunuz ? şaka bir yana iyi çalışmalar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Öne çıkan mesajlar