Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark World Uo Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dark World Uo Shard acılmıştır. Server a bağlanmak için www.darkworld.gen.tr adresinde dosyalar bölümünden darkworld connectoru indirebilirsiniz.
Serverımızda lag problemi yoktur. Staff alımı yoktur.
Mesaj tarihi:
başarılar ama acc alamıyorum benim mail atma sistemim bozuk olduğu için mail atamıyorum o yüzden bana rica etsem msn den ulaşırmısın msn altta tekrar başarılar[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
En ba$ta başarılar...

staffların plevel ı yokmu ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found
Mesaj tarihi:
alışmış olduğumuz orta dünya haritası sanırım artık baydı

yepyeni şehir ve harita yı bizle keşfedin

daha önce hiç görmediğiniz mimarilerle çoq yakında......

mümkün olduğunca küçülttüm

7 mb harita

3mb de statics

200 kb misc hues felam

ama verdata 37 mb :(

onuda küçültcem inş. :D
Mesaj tarihi:
başarılar.'da bütün staff forumlara akmayın hatta reklamınızı yapın buraya selam bile vermeyin paticik sizi unutsun yoksa sonra başınız çok ağrır ahaha.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
Mesaj tarihi:
Arkadaslar yeni serverımız hayırlı olsun. Yetkili arkadaslarıma sesleniyorum kusura bakmayın servera giremiyorum ufak bir ameliyat geçirdim en kısa zamanda counselourluk gorevimi en iyi sekilde yerine getirecegim Herkese kolay gelsin !
Mesaj tarihi:
OHaras! abi inanmıyorum ilk defa düşüncemi hayata geçiren birileri(si) var.

gözlerim yaşardı inanmıyorum...

*! şok olmuştur *[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
Helal olsun Bogarden sonunda serverı açtın.Eskiden ne de çok konuşmuştuk.Sonunda kurdun umarım hep ayakta kalır.Başarılarının devamın dilerim.

Eski bir tanıdık ::: Angelius
Mesaj tarihi:
herkeze cok tsekkurler serverimizi elimizden geldigince gelistiriyoruz ve cok guzel olacagina inaniyoruz tum staff arkadaslarin birbirine guveni tam dir aramizda hainlerin cıkacagini hic sanmiyorum bu arada elestirin icin cok tesekkurler mike yoksa kronos mu desem ? elestirme haklariniza saygi duyuyorum fakat bunu yaparken yıkıcı deil yapici olarak yapin biz allahiz kraliz asariz demiyoruzki hemen gevur gormus gibi tasliyorsunuz acc actirmak isteyenler [email protected] ye mail atabilirler yada benim msn imden ulasabilirler pm atanlara veririm cok guzel yeni degisik projeler besliyoruz insallah yakinda hersey cok guzel olacak herkeze tekrar cok tesekkurler[signature][hline]abi imzam yok parmak bassam olurmu ?
Mesaj tarihi:
herkesi çalı$maya mı bekliyorsun? lol.bi grp olmu$ cümle.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Yeni Oluştur...