Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Şampiyonlar Liginde Napoli Chelsea'ye gider yapıyo. İngiliz takımı olmayan bi çeyrek final ihtimali hiç az değil, baya enteresan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Şu ilker yasin ve diğer d-smart ekürisi def edildi çok şükür. Murat Kosova ilaç oldu resmen. En kötüsü de İlker Yasin yorumcu olunca çifte işkence oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 PSV Trabzon'u fena ağlatıyo, 37. dakikada 3-0 oldu. Kırmızı nokta gerekebilir maçın kalanının yayını için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 burak hayatının en önemli golünü attı !!!1!!!! 3-1 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 en ufak bi şans vardıysa da tolganın mallığına gitti. nası saçma bi kırmızı kart görmektir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bilmiyorum nasıl saçma ? ben ntvspor'daki alt yazıyı seyrediyorum. çok hızlı akmyıor allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hani olur ya bazen, gelen geri pası düzgün bi yere tepmeye yetemeyip direk gol pozisyonuna sebep olunca ceza sahası dışında el kullanmak zorunda kalırsın. işte öyle bir şey. 6-1 yapmasalar diyebiliyorum maçın kalanı için, atılan bi gol o zaman üzücü olur ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yani cidden şu psv'ye bile tur atlattılar ya, beş para etmezliğin sembolü oldu şu trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 5 olur diyen olmuş muydu maçtan önce? içimden öyle gelmişti de yazmaya üşenmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 dsmartta mı ya pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 neyse buldum link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 4 olmuş, daha yarım saat var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bir sezonda iki kez ŞL'den, iki kezde UEFA'dan elenerek ulaşılması güç bir rekora daha imza attık asfdsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Avrupa şampiyonasına da yollasak milli takım gidememişken esasen TS'yi onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şimdi golleri izledim de her biri saçma ya her bir tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 EEE arsenal-tottenham maçı hangi kanalda? ligtv vermiyor ??? aptal mı bunlar? *pl tv'de varmış lan niye heyecan yaptıysam, ligtv 3'te gözüküyordu maç korktum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Saat 18:00'de Carling Cup'da Final - Cardiff City - Liverpool (Skytürk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Arsenal-Tottenham maçıda fena maç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hedefi 3. lük olan bir takımdan fazlası da beklenemez belki ama derbi de 5 yemiceksin. united, city, arsenal. yazık cidden bunca emeğe bu arada united'da scholes ve giggs'in golleri ile kazanmış. vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 oha 2-0'dan çevirmiş bi de arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 2. uzatma devresine gitti Carling Cup finali de bugün elazığ'dan üzüldük, beşiktaş'tan üzüleceğiz %95, bari son takımım liverpool'dan kupayla sevinelim lan, kara pazar olmasın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 aha 108. dakika attı Kuyt ahahah a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 laptop aşırı ısınmadan dolayı kapandı, tekrar açtım bi baktım 2-2 iyi ki göremedim o anları, penaltılar kötü ya :( reina'nın yumurtlamasına bağlı oldu şimdi kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 penaltı atışları harika oluyor, 5. atışlara geçildi 2-2'lik eşitlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Carling Cup 2012 > Liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar