Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 city yenilmeyecek takım değil, bunu en iyi liverpool gösterdi geçtiğimiz haftalarda, oynatmadılar ve bildiğin ilahlar korudu City'i Pool karşısında, Newcastle hücumda daha etkili bir takım olsaydı City'e zor anlar yaşatabilirdi yine, Adebayor'u da hiç sevmiyorum ben, her maç bir golü var tamam da çok kaçırıyor, çok pozisyon harcıyor. Yine de o takımdaki en iyi alternatif gibi birşey yapacak birşey yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Dark liverpool taraftarlığın güzel, muhtemelen maç da kaçırmıyorsundur da. Liverpool başa yarışacağı rakiplerden ortalama 13 gol az atmış ve kolay bir fikstürden geliyor. Ben King Kenny'nin takıma kattığı havaya katılıyorum fakat Liverpool için şu yapılanmada 4.'lük bile başarıdır.
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Anlamadığım City'nin hangi özelliği onu bireysel bi takım yapıyor? Hemen hemen tüm gollerini izledim, hiç birinde böyle ben topu kapayım 70 çalım atıp gol atayım/attırayım olayı yok. Hatta doğru düzgün ceza sahası dışı şutu falan da yok, büyük çoğunlu bariz takım oyunuyla atılmış olan goller. 48 gol atmış bu takım, peşinden gelen ManU ve Chelsea 31. Ligin en iyisi dediğiniz Newcastle ve Liveerpool 19 ve 17 gol atmışlar. Takım patlar patlamaz o ayrı ama en büyük sorunu stoperler. Kapı gibi hepsi ama aralarında uyum 0, ortasahayı geçen ya Hart'a takılıyor ya kendi beceriksizliğinden atamıyor City'ye karşı golü. Cavani bu yüzden yargıladı işte iki maçta da
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 BulletRide said: Dark liverpool taraftarlığın güzel, muhtemelen maç da kaçırmıyorsundur da. Liverpool başa yarışacağı rakiplerden ortalama 13 gol az atmış ve kolay bir fikstürden geliyor. Ben King Kenny'nin takıma kattığı havaya katılıyorum fakat Liverpool için şu yapılanmada 4.'lük bile başarıdır. abi liverpool'un o havası dediğimiz olay son 5-6 maçta yerine oturdu zaten, rezalet başladı sezon liverpool için, kazandıkları maçlarda tamamen bireysel yeteneklerden geldi. Suarez attı geçe geçe vs. ne bilim. Son dönemlerde bayağı toparlandı. Zaten son dönem maçlarına baktığınızda genel sezon istatistiklerinin üstüne çıktığını görürsünüz. Takım oturdu, bundan sonrası önemli, Son haftalardaki oyunu istikrarlı bir şekilde devam ettirirse Liverpool ilk üçe rahat girer, şampiyon olamaz. Şampiyonluk bende beklemiyorum doğruya doğru, fakat bu takım şuan ligin en iyilerinden kabul etmek gerek.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ayrıca City ve United FA Cup'ta eşleştiler adsf
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 city'e bok atmaya çalışan sermaye düşmanlarına tokat gibi cevap geliyor sahada, içimi anlamısız bir sevinç kaplıyor ya
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 O degil de bi Afellay vardi barcelona'ya gitmisti sanirim, o adama bizim buyuklerden biri yapissa ya nasilsa ilk 11'e giremiyor. edit: ismi sallamisim dogrusunu yazdim :)
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 CthuLhu said: city'e bok atmaya çalışan sermaye düşmanlarına tokat gibi cevap geliyor sahada, içimi anlamısız bir sevinç kaplıyor ya paranın köpeği olmuşsun kanka, sorry
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 liverpoolun hakkı yeniyo :( fulham maçı golsüz geçiyo şu ana kadar, ama çok güzel futbol oynuyo liverpool. şimdi yok yere kırmızı çıkardı hakem, olacak iş değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 leyla ile mecnun var diye maçı izlemiyorum da, yaktın reina diyince aklıma tek birşey geliyor. Yine yumurtladı mı ? Yazık, Fulham'a puan kaybetmek çok kötü Daha sabahında ölümüne savundum. Gerçi şimdi okuyorum da forumlarda Liverpool harika oynuyor diyorlar, Kaspar'da demiş gerçi Neyse olacak böyle asdf
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Liverpool gayet güzel oynadı, ilk yarı genel olarak Suarez-Carroll uyumsuzluğundan atamadılar. Bir kaç pozisyonda son pasta bulamadılar falan birbirlerini. İkinci yarı özellikle kırmızı karta kadar baya bastırdı Pool, ama gerek Schwarzer gerek defans iyi kapadı kaleyi. Kırmızı kart haksız geldi bana, dengesiz müdahale oldu ama en fazla sarı verilirdi. Cana'nın müdahaleleri gibiydi biraz. Golde de Reina direk kucağına alacağı topu önüne sektirdi, Dempsey de acımadı, çok fena hata yani. İki olay üst üste gelince bitirdi maçı haliyle.
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 liverpool yaktın beni, nedir kardeşim bu takımdan cektığım 100 tl gıttı temız temız yıyecektım.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yumurtlamış işte, geçen sezonun açılışında Arsenal'a öyle puan kaptırmıştık, yine yanlış hatırlamıyorsam bir stoke maçında aynı şeyi yapmıştı. Çok iyi kaleci ama böyle hataları çok can yakıyor.
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 çelsi-valensiya maçı kıran kırana geçiyor, soldado reyizden goller bekliyoruz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 porto elendi abi şaka gibi. yenseler üst tura çıkacaklardı. uefa'ya geldiler. şimdi gene eşleşiriz off
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Barcelona'nın ilk 18'i şöyle ve yine de 4-0 kazandılar. Babadan oğula nesil heralde bunlar. 13 José Manuel Pinto 35 Martin Montoya 32 Marc Bartra 26 Andreu Fontas 19 Maxwell 11 Thiago Alcantara 28 Jonathan dos Santos 30 Sergi Roberto 34 Rafinha 17 Pedro Rodriguez 39 Isaac Cuenca 36 Oier Olazabal 3 Gerard Piqué 26 Marc Muniesa 33 Sergi Gomez 29 Marti Bataller Riverola 27 Gerard Deulofeu 38 Kiko
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bi maxvell ve kaleci yaşlı zaten. o da ayıp olmasın diye yaş ortalamasını yükseltmiştir
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hani öyle bir kadro ki şu, pique bile yaşlı sayılabilir bunların arasında.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 şl'de son maçlara 0 puanla giren 3 takım var. villareal, otelul galati ve dinamo zagreb. yanımıza kardeşler mi gelio lan nedir
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ilk yarılar sonucu man city üst turda, man utd dışarda yalnız
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 o değilde lyon ikinic yarıda ilk 3 dakika da 3 gol attı. zagreb'in puan alması yalan artık
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 cska attı, inter hemen karşılık verdi.
Öne çıkan mesajlar