Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ayıp lan diyorum bir yandan da o forvet rotasyonunda inzaghi'ye pek sıra gelmez ama, yine de ayıp ya, pirlo boşuna kaçmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Luka Modric did not join Chelsea because his wife could not agree personal terms with John Terry. sxdefcgvhbyjnkml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz. [Jose Mourinho] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Rewendor said: Milan Inzaghi'yi CL listesine almamış. Ayıp ya, adam yedekten girip kaç gol attı o yaşta bile. sakatlığı var diye alınmadı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 itayla ligi hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 lazio deplasmanda milan'ı yargılıyor.22.dk 2-0 goller klose,cisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 aguero hettrik yaptı lan vuuu gerçi wigana karşı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 dzeko, agüero 4 haftada 6'şar gol.bu sezon ilk 2 garanti city için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hohoho liverpula çaktılar forumdaki livurpullular üzgün zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Sene 2011 livırpullu kaldı mı ya :D O değil de barca yargıya başladı daha maçın başından ^^ Hakikaten acilen şu ispanyadaki yayın gelirini biraz daha eşit dağıtmaya başlamaları lazım alt sıra takımları çöpçüler karması gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 barça 2-0 yapmış dk 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 barca bide yarım kadro çıkmış deplasmana resmen ,:) onların liginde suyu çıktı :D biraz paralarını kesip güclerini azaltmak lazım ama o zaman ispanya ligi premierin gerisine mi düşer oda var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bi anda 2-2 yaptı yalnız sociedad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 2-2 oldu 2 dakikada :D bu kadar salarsan deplasmanda ohhh be messi baba 2-2 olunca oyuna girdi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Szasstam said: barca bide yarım kadro çıkmış deplasmana resmen ,:) onların liginde suyu çıktı :D biraz paralarını kesip güclerini azaltmak lazım ama o zaman ispanya ligi premierin gerisine mi düşer oda var :( zaten gerisindeler premierin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yok ben lig olarak değil ŞL olarak takımsal açıdan düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Cok ozur dilerim benim yanlis anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yok yok daha çok ispanya takımları yerine ligi kelimesini kullanmam benim :) , sen doğru anlamışsında benimki yanlış anlatım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 iyi zorladı son dört dakka sosyedat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yakisti mi messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 anaa messinin atlamalarından birini yakalayan bi hakem çıktı sonunda... Bitti 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 çok küçümseyip kadro iskeletini komple bozarsan, böyle erkenden tokatlar kendine getirirler adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ispanya ligi çok sıkıcı yeaaa oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 e lig genel olarak hala sıkıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Madrid maçı hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar