nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bilmiyorum tekrarını falan da gösterdi gayet köşeydi, köşe orta arasına atılan penaltı kötüdür de köşeye çok daha yakındı. Direği yalayacak kadar köşe değildi de köşeydi işte be abi sdfsf neyse muhabbete bak kaçtı sonunda çok da güzel iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu arada arsenalin komple cokus maci olabilir acimazsa united 5+ farkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Zaten Wenger gider artık, bitmiş Arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yılın transferi young derken, eleştirip ağlayanları görmek isterim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ayıp howard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 of ya böyle bir maçı izleyemiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oha dzeko demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 olmadı bu gol ya, defans ilk yarı bitti diye dağıldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 iyi oldu bence. 2. yarı daha guzel olucak en azından. de gea yine bırakmış galiba kaba etinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 defans bıraktı esas ya.. De Gea da yememeliydi bencce bu golü ama esas suçlu defans yani, sadece Evans yerindeydi pozisyonda. O da ortadan çapraza kademeye koşana kadar vurdu topa Walcott Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 londra bitti bugün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 herhangi bir turk kanalinda izleniyor mu mac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Spormax'te işte.. De Gea çok iyi çıkardı demin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ooohoohoohoooo rooney yargılıyor frikiklerden hahahahahh 5! off direk. Rooney insanüstü performans sergiliyor Park attı 6-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ne messi ne ronaldo ya takıma direk katkı olarak rooney nin yanına yaklasamazlar. 6! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Evet hepsi Rooney'nin elini öpsün yani. Kaleye de geçecek adam bu gidişle her işi yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şu maçtan para kazanamıyorum ya oturup ağlamak istiyorum bi kupona oynadım keşke varımı yoğumu yatırsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 meh 6-2 yine boşlayıp mal bi gol yedi bizimkiler, tarihi farkı kaçırmayın yavrularım, atın bikaç tane daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yok o benden dolayı oldu az önce 8. golü kim atar'a ev sahibi oynadım ahaha ulan intihar edicem bu şanssızlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ahahahhahahahahahhahaha :D abi gülüyorum kusura bakma ama yani... sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 rooney madride gitmeli adam ilaç gibi gelir benzemayla falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 "5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz. 7 yeriz 9 yeriz 8 yemeyiz." dedi mi acaba wenger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 gül abi. 7.5 üstü oynayacaktım 2.40'tı oranı zırt pırt kapatıp açtılar oynayamadım kaldırdılar ben de dedim 8.golü manchester atar oyniyim bi gitti arsenal attı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Gitmesin ya niye gidiyomuş :( forvet mi kalmadı? Almasınlar Rooney'mizi :( aha penaltı 7 geliyor 7 bi de 10 kişiler zaaa ki penaltı da değilmiş ya tüh, dışardaymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar