reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bence filco al yada cooelrmaster ducky de alabilirsin en son das düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 of çat çatçatçaçtçatçat nasıl sese dayanıyorsunuz. yutubtan baktım da çekilecek dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kulakık varsa duymuosun bile ki yoksada pek rahatsız etmio yazan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mekanik kullandiktan sonra membraneler cop geliyor ya. Sesi de siir gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kaede sayesinde bende das keyboardıma kavuştum kesinlikle harika alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dasın red veya black switchi vede numpadsiz modeli yok o yüzden vazgeçmiştim ben. yoksa oda costardı sanırım artık dasta i0ne a geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Flassh said: of çat çatçatçaçtçatçat nasıl sese dayanıyorsunuz. yutubtan baktım da çekilecek dert değil Sırf o çatçatçatçat ses için aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 inyormaynd said: Flassh said: of çat çatçatçaçtçatçat nasıl sese dayanıyorsunuz. yutubtan baktım da çekilecek dert değil Sırf o çatçatçatçat ses için aldım ben. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 geldi red swtich filcom çok iimiş red swtich fakat inanılmaz tüy gibi bu :D blackten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Nereden ne kadara nasıl getirttin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 amerikadaniste.com ile geldi 7 gün sürdü siparişi verdiğim andan itibaren 132 dolar artı 28 dolar kargo tuttu 15 dolarda amerikadan iste parası total 175 ama kargo sadece bu degıl yanıdna bisiler daha istedim sadece bunu istesem beli daha dusuk olurdu edit gümrüğte takılmadı bi şekilde hallletmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bu tarz sitelerin gümrükten geçirebilmek için kutusunu açıp getirdiğini okumuştum bir kaç yerde.Seninki kutuyla gelmiş açık mıydı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yok kutu felan tam herşey içinde geldi yanlız şu var evet kutuyu açıp tekrar kargolatabiliosun boyuttan kazanıp ufalması için birde fatura yok içinde sanırım hediye gibi gelio o yüzden 30 dolar yazmışlar mesela gümrükte türkiyede emsali yok USde bile yok FİlCO ya Ukden gidio orayada bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Hmm... Fena değilmiş.Bilgi için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 filconun direk UKde ki ithalatçısı ile mailleştim adamlar gümrük için faturada felan oynama yapamayız dedi 100 pound onların sitesinde direk ordan kargo kargoda 15 pound. Ama amerikadaniste.com çok iimiş bide filco yerine cm qfr düşünebilirisin nerdeyse aynı keyboardlar keycaplerın kaplı olduğu madde değişik sadece ama oda iyi kötü denmez farklı oluo işte. İkiside aynı costar tarafından yapılıo biri 139 dolar öteki 89 arada gözle görülmicek fark var. Ama red swtich çok hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Şu an bende black widow var o da red switch efsane bir olay.Bu seninki gibi numpadsiz de almak istiyorum.Büyük ihtimalle amerikadaniste üzerinden söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bu arada leopold da öneririm oda costar filcoya çok yakın ve daha ucuz tek farkı hatta spacebar. felan Bide ducky var oda çok şahane eğer ışıklı istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 O diilde rampage'de 2 tane mekanik klavye var. Bence birini çarpabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://joygear.img10.kr/english/gsl/gsl_celleritas.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Forbidden diyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu arada bana Amerika'dan Logitech G930 ve Logitech g510 geliyor. İkisi de sıfır. Almayı düşünen varsa mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sanguin said: Forbidden diyor ama? Nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 verdiğin link kurbağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 inyormaynd said: Sanguin said: Forbidden diyor ama? Nerede ? Verdiğin linke tıklayuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Göremedim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar