Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kürt kürtçü falan sorun degilde. Masum hatta pkk dan senden benden çok zarar gören kürt adamı destekledigini zanneden ama pkklı provakatif katilleri destekledigini farketmeyen solcular var bu ülkede asıl onlardan korkuyorum. Solcu adam bu ülkenin hümanisti anlayışlı entelleltüeli olmalı ben son 1 senede falan şu karı kız ugruna nerdeyse yaşasın pkk kahrolsun türkiyeye kadar baglıcak solcular gördügümden milliyetçi merkeze kaydım baktım kürtler cam çerceve indiriyor polisler susuyor ama solcu gençler kürtlere dil hakkı dedigi anda dayak yıyorlar ama hala akıllanmıyor dedim vura vura aptal ettiler solcuları da sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mithat said: Kürt kürtçü falan sorun degilde. Masum hatta pkk dan senden benden çok zarar gören kürt adamı destekledigini zanneden ama pkklı provakatif katilleri destekledigini farketmeyen solcular var bu ülkede asıl onlardan korkuyorum. Solcu adam bu ülkenin hümanisti anlayışlı entelleltüeli olmalı ben son 1 senede falan şu karı kız ugruna nerdeyse yaşasın pkk kahrolsun türkiyeye kadar baglıcak solcular gördügümden milliyetçi merkeze kaydım baktım kürtler cam çerceve indiriyor polisler susuyor ama solcu gençler kürtlere dil hakkı dedigi anda dayak yıyorlar ama hala akıllanmıyor dedim vura vura aptal ettiler solcuları da sonunda. hangi yerinden boldlasam da yorum yapsam, deve boyun hesabı. en saçma noktaya yorum yapayım bari post içindeki. Boldlu kısımla, doğu illerinde ve istanbulda fln bdp oylarına bak, seni küçük sürprizler bekliyor... ama küçük kısım :/ LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aynı adamların akpye de oy verdigini düşüncek olursak beyin yıkamasıyla bdp-pkk arasında fark oldugunu g... kime anlatıyorum adam cevap bile verememiş saçmalamış anlatsam sanki anlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nomsaR said: tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanıdır. I see what you did thar. Bir de solcularında kürtçü olduğu ülkede kürt ile kürtçü aynı şey degildir diye kısa kesip atan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bende kürtüm. Turkcusunu ayri kurtcusunu ayri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 her kürt kürtçü değildir ama her kürtçü kürt değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 DoruK said: her kürt kürtçü değildir ve her kürtçü kürt değildir. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 "Evet,Kürt ve Kürtçü aynı şeylerdir." http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/058/771/Louis_has_no_hope_in_Youtube.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kurt ve kurtcu kardestir, ayirmaya calisan kallestir. biri kurtcunun ne oldugunu anlaticak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hani iyi huylu kolestrol kötü huylu kolestrol varya. işte halk arasında kürtçü demek kürtün kötü huylusu demek. böyle anlatmak geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aslında düşününce yanlış oldu kürt olmayıp kürtçü olanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 DoruK said: her kürt kürtçü değildir ama her kürtçü kürt değildir. Kesinlikle haklısın.(tu) Vidar said: aslında düşününce yanlış oldu kürt olmayıp kürtçü olanlar da var. Çok doğru.(tu) aquila said: kurt ve kurtcu kardestir, ayirmaya calisan kallestir. biri kurtcunun ne oldugunu anlaticak mi? Serhat, şu şekilde anlatayım... Kürtçü=PKK=BDP=Bölünelim veya özerk olalım veya Kürtler vergi ödemesin veya Kürtlere uzanan eller kırılsın diyen Kürt kökenli olması gerekmeyen kişi. Kürt=etnik köken olarak bu isim verilmiş olan başta Türkiye,İran,Irak,Suriye olamak üzere Azerbaycan,Ermenistan,Rusya ve Gürcistan topraklarında da yaşayan halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kürtçü kürt milliyetçisidir ama illa faşist terör örgütü üyesi olması gerekmez nasıl her türkçü faşist değilken bazı türkçüler en az faşistler ve teröristler kadar zararlı olabiliyorsa. kısacası iki seçeneğe de katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi ben hala türkçü adamın nasıl kürt sevmedigini anlamıyorum. Tamam birebir aynı ırk degil fakat adamlar direk cengiz handan gelme tipler bu bilimsel olarak belli bişi. Hani kürtler yahudi ermeni japon falan olsa anlıcam. Ben türkçüyüm ve kürt faşistlerinden ve türk faşistlerinden tiksiniyorum. Türkçü olarak türkiyeye faydası dokunan herkesi severim ve türklügüm ile (her geçen gün zorlaşsa bile) gurur duyarım bu kadar basit . Ne mutlu türküm diyene demek mesela bir yaşasın türkler gebersin kürtler demek degil ki? Yani biri birini engellemedigi için ideolojik açıdan aslında bir sorun yok. Fakat 'amörökönün oyonloro bonlor' bence yoksa niye birbirimize girelim ki 500 senedir zorla japonca mı konuşturuluyor kürtlerde yeni mi akıllarına geldi kürtçe saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 komikli şık ikincisi burada sanırım? emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 lawl hepinizi çok pis kürterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 baslik fail icerik fail anket fail. http://s3.amazonaws.com/giles/weird_06308/fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bundan sonra sana sorarım başlık açarken ve içerik doldururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kürt kökenli Türk vatandaşlarıyla bi sorunu yok zaten bu ülkenin, ama kürt faşisti olan kürtçüler bir çok şeyin sorumlusu ve sorun çıkartanlar. Ayrıca ana köken Türk olduğuna göre Türkçülük normal bişeydir adı Türkiye olan bir ülke için, ama kürtçülük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kürt kökenli türk vatandaşlarla devletin sorunu yoksa, bu vatandaşların anadilini konuşmasını niye engelliyor devlet? Neden anadilde eğitim, savunma hakları yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 cetintas said: aquila said: kurt ve kurtcu kardestir, ayirmaya calisan kallestir. biri kurtcunun ne oldugunu anlaticak mi? Serhat, şu şekilde anlatayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 şu başlığı saçmalıktan yanmasına rağmen kapatmıyorsak tek sebebi acaip eğlenceli olmasıdır ferhat (fede yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi niye böyle bir başlık var ya? kürt ve kürtçü aynı diyen adam zaten beyni yanmış faşisttir. meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben de aynen öyle düşünmüştüm darkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar