dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ya bu mal konsolosluk vize başlangıç tarihi için 10 eylül vermiş halbusi ben 7-8'i gibi gitmek istiyordum. olur mu? gidim mi?
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Git bişey olmaz. Peygamber efendimiz her yere erkenden gider beklerdi.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dusuncelihayvan said: Ya bu mal konsolosluk vize başlangıç tarihi için 10 eylül vermiş halbusi ben 7-8'i gibi gitmek istiyordum. olur mu? gidim mi? vize tarihini yazanda çok düşüncesizhayvanmış
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ulan adamlara 12'sinde orda olmam gerekiyor dedim adamlar götüm götüm vize vermiş sanki 3 gün öncesinde gitsem ekonomilerine zarar vericem. Ya bu ab hakkaten şerefsiz.
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 iyi bir mülteci olursan şirinleri bile görebilirsin.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sirinler film isine girdi abi, artik bize bakmazlar.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Hayır giremezsin. Çekerler merkeze öptürürler herkese, sonra da geri gönderirler. Yok lan uçağa bile binemezsin şu durumda.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dusuncelihayvan said: Ya bu mal konsolosluk vize başlangıç tarihi için 10 eylül vermiş halbusi ben 7-8'i gibi gitmek istiyordum. olur mu? gidim mi? konsolosluğa 12 sinde orada olmam lazım demişsin adam 2 gün önce git gez diye 10 unda vermiş sen diyorsun ki 7-8 de gidecektim birde hakaret ediyorsun mal konsolosluk diye
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Vize başlangıc tarihi ile aynı gün gidebilirsin. O tarihten 1 gün önce gidersen girişte red yer geri dönersin. çok nadiren de izin verebilirler (tr'den ucaga almazlar ama aldıklarını varsayıyorum) ha ayrıca dediklerine göre konsoloslugun verdigi vizede bir sorun yok. fistan +1
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Oha hakkaten, alman konsolosluğuna denk gelecektin, 12 ağustostaki işin için 14'üne vize vereceklerdi de ağlayacaktın sonra. Bu türkler hep böyle datminsiz aziiizim.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 uçak rezervasyonunu 8 i olarak gösterdim ama. Ayıp değil mi? Yol izni falan bilmez mi bunlar? Askerde çok dayak yer bu konsolosluk. iki soluklanalım falan
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 O değil de şu erasmus belgelerini hazırlamak ne ömür törpüsüymüş arkadaş, Eş değerlik doldurdum, elle yazmışsın diye gak guk ediyorlar, vize yazısı istiyorum; kabulunu göreydik diyorlar, bir imza atacaklar; haftaya belki çıkar diyorlar. Ulan herşeyi geçtim Atatürk Havaalanından Almanya taş çatlasa 2 saattir, ben Bahçeşehir-Göztepe'ye 2.5 saat yol gidiyorum bu işler için. Zaten orda tez yazmak için danışman lazım diyip 5 de ders kitlediler haybeye. İyice sinir oldum. Daha kalacak yerim bile belli değil, mail atıyorum erasmus koordinatörüne yatacak yer noldu lan Hans diye " ich bin ich bin " diye otomatik mail dönüyor, tatile çıkmış beyim. Tam bir FUUU sendromu.
Öne çıkan mesajlar