dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ya bu mal konsolosluk vize başlangıç tarihi için 10 eylül vermiş halbusi ben 7-8'i gibi gitmek istiyordum. olur mu? gidim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Git bişey olmaz. Peygamber efendimiz her yere erkenden gider beklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dusuncelihayvan said: Ya bu mal konsolosluk vize başlangıç tarihi için 10 eylül vermiş halbusi ben 7-8'i gibi gitmek istiyordum. olur mu? gidim mi? vize tarihini yazanda çok düşüncesizhayvanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ulan adamlara 12'sinde orda olmam gerekiyor dedim adamlar götüm götüm vize vermiş sanki 3 gün öncesinde gitsem ekonomilerine zarar vericem. Ya bu ab hakkaten şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 temizlik vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 iyi bir mülteci olursan şirinleri bile görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sirinler film isine girdi abi, artik bize bakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Hayır giremezsin. Çekerler merkeze öptürürler herkese, sonra da geri gönderirler. Yok lan uçağa bile binemezsin şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dusuncelihayvan said: Ya bu mal konsolosluk vize başlangıç tarihi için 10 eylül vermiş halbusi ben 7-8'i gibi gitmek istiyordum. olur mu? gidim mi? konsolosluğa 12 sinde orada olmam lazım demişsin adam 2 gün önce git gez diye 10 unda vermiş sen diyorsun ki 7-8 de gidecektim birde hakaret ediyorsun mal konsolosluk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Vize başlangıc tarihi ile aynı gün gidebilirsin. O tarihten 1 gün önce gidersen girişte red yer geri dönersin. çok nadiren de izin verebilirler (tr'den ucaga almazlar ama aldıklarını varsayıyorum) ha ayrıca dediklerine göre konsoloslugun verdigi vizede bir sorun yok. fistan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 fistan++ yeni programlama dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Oha hakkaten, alman konsolosluğuna denk gelecektin, 12 ağustostaki işin için 14'üne vize vereceklerdi de ağlayacaktın sonra. Bu türkler hep böyle datminsiz aziiizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yeterince dusunceli degilmissin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 uçak rezervasyonunu 8 i olarak gösterdim ama. Ayıp değil mi? Yol izni falan bilmez mi bunlar? Askerde çok dayak yer bu konsolosluk. iki soluklanalım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 O değil de şu erasmus belgelerini hazırlamak ne ömür törpüsüymüş arkadaş, Eş değerlik doldurdum, elle yazmışsın diye gak guk ediyorlar, vize yazısı istiyorum; kabulunu göreydik diyorlar, bir imza atacaklar; haftaya belki çıkar diyorlar. Ulan herşeyi geçtim Atatürk Havaalanından Almanya taş çatlasa 2 saattir, ben Bahçeşehir-Göztepe'ye 2.5 saat yol gidiyorum bu işler için. Zaten orda tez yazmak için danışman lazım diyip 5 de ders kitlediler haybeye. İyice sinir oldum. Daha kalacak yerim bile belli değil, mail atıyorum erasmus koordinatörüne yatacak yer noldu lan Hans diye " ich bin ich bin " diye otomatik mail dönüyor, tatile çıkmış beyim. Tam bir FUUU sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar