Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hiç hissetmedim lan ben yine. mecidiyeköydeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 HighSelf said: Joker said: mulgear6 said: hayatinizi korkarak kacarak mi geciriceksiniz. Ay ucaga binmem duser, ay cesme yolu cok virajli arabayla gitmeyin yok antalyadan alanyaya giden yol keskin donemecli otobuse binemezsiniz ama ucakla da gidemezsiniz korkuyorum ben. Yok efendim oyle seks denemem korkarim bilmedigim marka bok kullanmam Ee niye yasiyosun lan git vault yap kendine bi tane orda yasa. /kisisele gitsin http://static2.dmcdn.net/static/video/561/708/12807165:jpeg_preview_large.jpg?20110621182434 AHAHA bu adam yeraltı canavarına karşı gelen herif değilmiydi? tüfeği alıp böyle adskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: canlar yaw, evinde kuzey güney bilenler nerede oturduklarını ve depremin hangi yöne salladığını bi söyleyebilir mi? Benide sanki güneybatı-kuzeydoğu gibi salladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dairesel salladı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pekaziz said: Dairesel salladı gibi geldi bana. banada sen dairesel salladın gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 deprem iyiydi 10 snden fazla sürdü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ahmet Mete Işıkara ile konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 fixmen said: dasaaa said: canlar yaw, evinde kuzey güney bilenler nerede oturduklarını ve depremin hangi yöne salladığını bi söyleyebilir mi? Benide sanki güneybatı-kuzeydoğu gibi salladı. yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Joker said: Ahmet Mete Işıkara ile konuştum haberler iyi sen nasl benim dediklerime hayal ürünü dersin sadasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Joker said: pekaziz said: Dairesel salladı gibi geldi bana. banada sen dairesel salladın gibi geldi Da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ulan anasını satiim işe yarar bişey yaparken yakalansak bari gümbürtüye gideceksek. ful hd full hd matrix revolutions izliyodum bi pok hissetmedim sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 beyler yazıldı mı bilmiyorum ama?? http://inci.sozlukspot.com/w/25-temmuz-2011-büyük-istanbul-depremi/2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ya ben de başlık açmadan acil arada bişey sorayım bari, Turkcell VINN alıp tatile gittim, ama bağlantı rezalet E177 modeliymiş 3 tik de sinyali var iyi gözüküyo ama dialup gibi 56k dan bile beter hatta. sayfalar 10 dk ya anca açılıyo bu ne lan ? vınn bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Batuhan_BJK said: beyler yazıldı mı bilmiyorum ama?? http://inci.sozlukspot.com/w/25-temmuz-2011-büyük-istanbul-depremi/2/ OHA ??????? ve öyle durup dururken tahmin yazan tipler yok. adam dakikasını bile tutturmuş dimi ? 17 dakikayla kaçırmış bunun tahminle vs. alakası olduğuna inananlar ağır gerizekalı bu bildiğin çok büyük bi paranoya yaratır, HAARP bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 HighSelf said: Batuhan_BJK said: beyler yazıldı mı bilmiyorum ama?? http://inci.sozlukspot.com/w/25-temmuz-2011-büyük-istanbul-depremi/2/ OHA ??????? ve öyle durup dururken tahmin yazan tipler yok. adam dakikasını bile tutturmuş dimi ? 17 dakikayla kaçırmış bunun tahminle vs. alakası olduğuna inananlar ağır gerizekalı bu bildiğin çok büyük bi paranoya yaratır, HAARP bariz. oha sonradan gelen edit olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: fixmen said: dasaaa said: canlar yaw, evinde kuzey güney bilenler nerede oturduklarını ve depremin hangi yöne salladığını bi söyleyebilir mi? Benide sanki güneybatı-kuzeydoğu gibi salladı. yer neresi? İst. Sarıyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst8.asp buraya bakcak olursak sürekli bir deprem olduğunu ve evde yalnızım zaten tırsa tırsa oturuyorum büyük bişi olursa kendimi balkondan atmak için hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Joker said: HighSelf said: Batuhan_BJK said: beyler yazıldı mı bilmiyorum ama?? http://inci.sozlukspot.com/w/25-temmuz-2011-büyük-istanbul-depremi/2/ OHA ??????? ve öyle durup dururken tahmin yazan tipler yok. adam dakikasını bile tutturmuş dimi ? 17 dakikayla kaçırmış bunun tahminle vs. alakası olduğuna inananlar ağır gerizekalı bu bildiğin çok büyük bi paranoya yaratır, HAARP bariz. oha sonradan gelen edit olmasın? adminlerle kurgulu halde gerçekleştirilen bi edit yok. feyk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yine durup dururken deprem oluyormuş gibi hissetmeler başladı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Aket-Atum said: yine durup dururken deprem oluyormuş gibi hissetmeler başladı bende aynen..oturduğum yerde deprem mi oluyo lan diyorum günde 3-5 defa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2023'e kadar duğalar ile istanbulda olabilecek depremler teğet geçirirlecek ondan sonrasına göre plan yapın. Bir geberecez denmediği kaldı ama ne hükümette ne insanlarda tık yok, devletçe duaya kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar