Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stronghold 3


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Ya internetim yok iphonedan bu kadar ugrasabildim de. Söyle söyleyeyim. Oyunu daha kompleks yapicaz diye eskiden hoşumuza giden kompleks seyleri kaldırmışlar sacma sapan seyler eklemişler. Mesela honor points diye bir şey var. Kaliteli bir seyler üretip kalede stokluyorsun. İste bal, ipek giysi falan. Halkla paylaşıyorsun sonra parti gibi bisey. Ordan honor geliyo (wtf?). Ne ise yarar bu? Bir maceman yapmak için 1 mace 5 hp gerekiyor. Çok mallasmis yani. Eskiden peynir çiftliğinden öküzü tutar götürür kesip zırh yapardık. Zırh + mace = macemandi. Niye boyle bir mallik yapmışlar anlayamadım. Eskiden istediğimiz kalınlıkta sür çeker istediğimiz sura merdiven dayayip dilediğimiz yone çekersik o merdiveni. Simdi tek cesit öküz bir merdiven var onu sura tutturman lazım ki buglı cursorla neredeyse imkansız. Ne bileyim adamlara sura çık diyosun merdivene kadar çıkıp mal mal suratına bakıyorlar. At gibi mızraklar 100 metre yükseklikteki surun üstündeki okçuya atılıyor okçuda armor düşük patir patir dökülüyorlar. Sonra surdaymis yerdeymiş farketmiyor. Aynı hasarı veriyorlar. Kimde daha çok okçu varsa o tarafın okçuları hayatta kalıyor. Eskiden buğdaydan un, undan eppek yapardık mutlu olurduk. Onu bile kaldırmışlar. Ana besin kaynağı elma. At farmi kafayı yorma catir catir elma topluyolar. Çok mal ya anlatilmaz yaşanır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen en azından duvara asker çıkarabiliyosun ben onu da yapamadım.eskiden duvara göre merdiven koyuyorduk şimdi merdivene göre duvar koymak zorunda kaldık.eskisi gibi merdiven yapma şansımız yok kalıp halinde merdiven var ona göre duvarını kurmak zorundasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yapmayın Allah askına exple ne alakası var. Stronghold 1 le crusader arasındaki tek fark; crusaderda skirmish olması ve mercenary binasından Arap asker çıkartmak. Bu kadar aradaki fark. Bunda gameplay falan acaip rezalet. Halkın basına habire bir seyler geliyor ve kontrol sende degil. Yerin dibinden bir anda base ortasında ayılar kurtlar falan spawnlaniyor. Onları hemen öldürsen de - 15 mutluluk veriyo 2 dakika boyunca. Bir ton köylü ölüyor o da cabası. Köylü gelme hızı mutlulukla alakalı ve max 70 mutluluğa çıkabildim onda da 8 saniyede geliyor köylü. Normalde zaten dusmanlarla uğraşmamdan oraya bakamıyorsun. 20 saniyede bir köylü geliyor ortalama bu da dakikada 3 köylü demek. Gamespeedi arttırayım diyosun o bile yok optionsda. Mesela lordum arılar öldü diyor adam. Sende arı yok -3 moral geliyor 5 dakika boyunca. Lan zaten arı binası yapmamısim niye moral gidiyor lan. Oyun bu kadar sığ ve embesil kısacası. Mouse acayip bozuk zaten. Boş yere tıklıyorsun binayı seciyor falan. Çok sacma cok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Animasyonlar ise komik ötesi bir durumda. Gerek askerler, gerek köylüler aynı şekilde yürürken, tavuklar moonwalk stilinde yürümeyi tercih ediyorlar.


Merlininkazanındaki incelemeyi okumanızı tavsiye ederim çok güldürdüler :D

said:

Peki, hepsi güzel de ey Firefly bana şunu söyler misin? Yağmurun yağması neden mutluluğa -10 gibi sağlam bir darbe vuruyor?


Aslına bakarsanız bunun nedeni Firefly'in Stronghold3'den önce çıkardığı Stronghold Kingdoms Online RTS yüzünden. Orada ilk olarak denediler ve aslında güzelde sonuç vermişti. Örneğin hava güzelken +3 hava fırtınalıyken -15 çevrede düşman birlikleri veya kurt yuvaları varken -bilmemkaç gibi -/+ sonuçları morallere yansıyordu.

Elbette sen git browser oyunundaki şeyleri yeni çıkaracağın oyuna direkt koyarsan sırıtması işten değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

videoyu koycam bak allah aşkına ya.
maceman yapın lordum çok hızlılar diyo adam
scribe'a kanıp yapıyosun mal gibi
adamlar sadece sen attack verdiğinde koşuyolar
double click falan yalan. düz durumda asla koşamıyolar. o saldırı gazını vermeden koşamıyolar ya da koşmayı unutuyo herifler savaş modunda değilken.

o kadar bokluk var ki... say say bitmez

STOCKPILE DOLMUYOR
GRANARY DOLMUYOR
1 STOCKPILE 1 GRANARY diyim siz oturup ağlayın zaten...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Update geldi sonunda;

- The mouse cursor has been improved and will help with selection and responsiveness issues.
- Game speed added. Press + to speed up the game (x2 or x3 normal speed) and - to slow the game down to normal speed (x1).
- Buildings can now be placed on top of workers and animals. The game will move the workers or animals out of the way.
- Fixed issue with military units sometimes not selecting a new target after a fight.
- Fixed issue with Archers and Rangers not being able to attack walls & buildings.
- Fixed issue with wolves (and other animals) being able to climb up ladders.
- Fixed issue with siege equipment being able to climb walls/towers.
- Fixed crash when changing resolutions in game on some machines.
- Fixed issue with stone quarries and iron mines when a worker was turned back into a peasant.
- Fixed issues when quitting/continuing the Tutorial.
- Fixed several pathfinding issues in Tower of London siege map.
- Fixed issue with peacetime continuing from multiplayer games into single player games.
- Hostile animals now respond to missile fire.
- Fixed French keyboard layout.
- The Map Editor is now available from the Steam interface. To locate it click on the top menu 'View' and select 'Tools'. Scroll down and you will see 'Stronghold 3 - Map Editor'
- An extra large map size has been added to the Map Editor.
- A new large Freebuild map, Abandoned Lands, has been added.
- Various small bug fixes.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...