xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Çok üşeniyordum ponileri patiye bulastırmaya, reaction'dan sonra çok zor geldi ama Axedice kardeşim beni utandırmadı. Soldier on, /b/rother. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Pasta said: Herşeyim var çok şükür onlar konusunda açıklama yapmaya gerek görmüyorum. Ağlama bence boşuna. allah daha çok versin kardeşim. gözü olanın gözü çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Şaka yaptım zaten 5 kuruş param yok 2 yıllık fotoğrafçılık mezunuyum anne baba 4 yaşında öldü ablamın istismarlarıyla büyüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 orclar tarafından mı öldürüldüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Aslında Thrall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 maymunlar tarafından kaçırılmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 O zaman ekmeği sevgiyle sarmalıyız http://i1122.photobucket.com/albums/l540/swifter2/hug.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sarılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Pasta said: Şaka yaptım zaten 5 kuruş param yok 2 yıllık fotoğrafçılık mezunuyum Şu kısım doğruysa megalomanlık yapıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bunu hakettin dostum. finish him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yap abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_DkDAmCqUUz8/RsOamrRw3sI/AAAAAAAAACE/RcIH7CKRAzc/s400/coco.jpg sen böyle diyincede yapılmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 vuran vurdu zaten rahat ol sen ya. nasır tuttu kalbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 napae said: Taksim'de Roza var inanılmaz. Çat diye isim verdi kadın. abi yalnız ne tür bi saçmalık çeviriyo acaip merak edttim şu an. öğrenmek istiyorum bunu ya feci şekilde :D açığa çıkarmak istiyorum ahahaha :D:D:D gitmem lazım buna. sdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 aslında bi cold reading ve hot reading kursu kurup adamları eğitip sonrasında fake kişilikler ile yollayacaksın. okumalarını istediğin şeyi çıkarttırabilirsen epic olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Pasta said: allaha cinlere burçlara ufolara hayaletlere feministlere inanıyosunuz bu mu zor geldi? Kavram kargaşasını geçmişsin 3'e 3 maç yaptırıyon sen onları :) Allah'a inanıyom. Ufoya inanıyom. Feministelere inanıyom ama feminizm ne ki diyom. Budur. Gerisi de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: falcılara inanma, şükretme derken 10 ay sonra pastanın şakirt olacağını söylerse falcı o zaman işimiz iş. Yok,yok...Bu Pasta değil bence. Gongonokon Pasta'nın hesabını ele geçirmiş ya da Mehmet Baransu veya Rasim Ozan Kütahyalı. Bu ne ya çok şükür falan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 siz cok yanlis tanimissiniz ekoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 AAHAHAHAHAHAH TOPİĞİ AÇANA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: aslında bi cold reading ve hot reading kursu kurup adamları eğitip sonrasında fake kişilikler ile yollayacaksın. okumalarını istediğin şeyi çıkarttırabilirsen epic olur gerçekten. Ya aslında biz bu Çat diye isim veren kadını bulalım.Ona bu pasta ile ilgili bildiğimiz her şeyi anlatalım.Pasta ona gittiğinde de bu kadın Çat diye Pasta ile ilgili her şeyi pastaya söylesin.Sonra Pasta buraya gelsin ve desin ki"ulan Taksim'de Roza var.Her şeyi Çat diye söyledi.İsim bile verdi lan." B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 komik bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hayatımda 2 kere fal baktırdım. ikisi de çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 inanmıyosanız bile saygı duyun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Şu andan itibaren ciddiyim. Pasta,nereden çıktı fala baktırma isteği? Samimi olarak soruyorum,çünkü sen bu zamana kadar yazdıklarından fala baktıracak ya da inanacak bir tip izlenimi yaratmadın bende. Gerçekten merak ettim,merak ettiğin ne?Gelecek kaygısı,bir hastalık ya da ne?Sakıncası yoksa paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar