adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://store.objectivo.com/home/george-best-soccer-t-shirt.html bu siteden alışveriş yapmak istiyorum da bir an güvenemedim biraz titizim bu konular da siteyi bilen var mı? yada başka bi önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paypal ile öde. Kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 iş bankası bankamatik kartın varsa onunla al, kart numaran falan çalınsa bile zaten telefonuna gelen sms ile onay istiyor önce o yüzden sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sanal kart yaratıp alacağın ürünün fiyatı kadar para yüklersin, scam olsa bile çok büyük kayıp olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sanal kartım var onu kullanıcam herhalde paypal falan hiç bilmiyorum nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 adamınbiri said: sanal kartım var onu kullanıcam herhalde paypal falan hiç bilmiyorum nedir ne değildir çok kolay. önce dosyaya tıkla sayfadaki. ordan özellikler. en son da klavyenin arkasındaki vidayı gevşetiyosun süper oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 t shirtü almışım hemen gidip 6 tane vesikalık çektirmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pazara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 adamınbiri said: sanal kartım var onu kullanıcam herhalde paypal falan hiç bilmiyorum nedir ne değildir paypal sanal kart gibi bişi zaten. farkı istediğin kadar farklı hesap veya kredi kartı girebiliyorsun, ve ödemeler paypal üstünden yapılıyor. yani ne ödedin ne ödemedin site üstünden görebiliyorsun ve her seferinde adres vs gibi bilgiler girmeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sene 2011 hala internetten alışverişte "titizim" diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar