fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 malazgirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mete Han Çin ordusu ile karşı karşıya gelmiştir. Etrafı gözetmek için veziriyle bir tepeye çıkar ve bakarki Türk ordusu Çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor, veziri Mete'nin geri çekiliceğini düşünerek Mete'ye sorar: Ne düşünüyorsunuz efendim? Mete Han vezirine dönerek : Bu kadar Çin'liyi ben nereye gömeceğim? diye cevap verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 GERGE said: Bu arada wiki'de öyle yazmıyor. Türk wiki'yi boş ver zaten, yalan bilgi hep orası. 70k vs 30k diyor. 40k vs 20k da olabilir diyor. O arada bir şey işte. Türk olmayan wiki'yi yazan da insan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 komutan alpraslan bir cisim yaklasiyor efedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 İnsan yazdığından yalan zaten, kedi yazsa mesela hiç yalan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Pasta said: Bağıl hızı çözmüş adam 1000 yıl evvel şu çok doğruymuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 choqq iyi yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar