Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Gram TRT-2'de

jankis

Öne çıkan mesajlar

aaa iyi oldu gördüğüm bunu.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

şiddetle tavsiye..oyunculuk ve anlatım mükemmel

trt ipini kopardı uçtu gidiyo valla..daha 3-4 ay önce sinemada izlediğimiz film şimdi tv'de[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topici okuyunca hawalara uçtum desem abartmış olur muyum?
Bu filmi vizyondayken izleyememiştim, sürekli aksilikler çıkıyordu. Divx falan wardı arkadaşlarımda, alıp izliyim diyodum ama dedim ya aksilik. Demek ki büyük gün bu günmüş.
Bir de ricam war. Böyle güzel filmleri ya da programları öğrendiğinizde bu şekilde paylaşırsanız ben ve benim gibi program akışını takip edemeyen arkadaşlar için faydalı olacağı görüşündeyim.
eywalla..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

guzel film de, tv basinda oturmaktan baska isiniz yoksa izlenir anca bence .. atiorum coupling e gore program yaparsin belki, ama bu filme gore yapmayin pisman olma potansiyeliniz de baya yuksek[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek beğenmedim nedense ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...