jankis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yarın akşam 20.15'de Inarritu'nun ikinci uzun metraj filmi olan bu başyapıtı kaçırmamanızı öneririm sinemalarımıza 4-5 ay önce gelmişti başrollerde Sean Penn, Naomi Watts ve Benicio Del Toro var kaçmaz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 süper film, bu sene beni en tatmin eden yapımlardan olmuştu özellikle oyunculuk 1. sınıf diye düşünüyorum, watts, penn , del toro iyi iş çıkarmışlar. bu da izlemiş olanlar için eski konu.spoiler hede hödö.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 aaa iyi oldu gördüğüm bunu.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 izlemediyseniz izleyin kesin. ama depresif bir havadaysaniz daha kotu oluyorsunuz, soyleyeyim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 şiddetle tavsiye..oyunculuk ve anlatım mükemmel trt ipini kopardı uçtu gidiyo valla..daha 3-4 ay önce sinemada izlediğimiz film şimdi tv'de[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bu topici okuyunca hawalara uçtum desem abartmış olur muyum? Bu filmi vizyondayken izleyememiştim, sürekli aksilikler çıkıyordu. Divx falan wardı arkadaşlarımda, alıp izliyim diyodum ama dedim ya aksilik. Demek ki büyük gün bu günmüş. Bir de ricam war. Böyle güzel filmleri ya da programları öğrendiğinizde bu şekilde paylaşırsanız ben ve benim gibi program akışını takip edemeyen arkadaşlar için faydalı olacağı görüşündeyim. eywalla..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yav yapamyın ya! tv8de gülün adı var cnbc-ede güzler bi flim var hanigsine bakem ya harbi gülün adını izlenmk istiodum ama 21 gramsı hç ilzmemeiştim,yine izliim...[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 up! gömeyenler görsün[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 guzel film de, tv basinda oturmaktan baska isiniz yoksa izlenir anca bence .. atiorum coupling e gore program yaparsin belki, ama bu filme gore yapmayin pisman olma potansiyeliniz de baya yuksek[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 azcık geç gördüm kurstayım yazık bize :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eh izledim eğlenmedeim eğlenceli bir film değil eğlendirmek için yapılmış bir yapımda deil zaten ama,güzrl bir film izlediğime pişman değilim iyiki izlyebilmişim bu filmi[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kurgusu parça parçaydı sanki sırayla konsa daha iyi olacak gibi duruyor ama bu haliyle de anlaşılıyor. Ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kesin iyiler ve kesin kotuler yok filmde. ben en cok onu sevmistim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben pek beğenmedim nedense ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar